MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno nie zaszkodzil, nie denerwuj się! Jeśli się odzywają, to pracują pełną parą
Ja, jeśli wszystko dobrze pójdzie, mam transfer w środę.. Potem będę ewentualnie wiedziała czy potrzebuję ten orgaluten (nigdy nie zapamiętam tej nazwy! ), także gdybyś go wtedy jeszcze miała, to chętnie, ale jeśli ktoś będzie po drodze potrzebował, to wydawaj
Katarinka, powodzenia na wizycie.
Natu, udało się w końcu zrobić betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:47
-
Hej dziewczyny
Czuje bardzo dobrze jedynie jakies mam delikatne przeziebienie katarek i bol gardla nic nie pomaga i mega spuchniete podniebienie bardzo boli
Cycuchy wieksze zylaste, podbrzusze cmi. I tyle
kolejny test dzisiaj przed chwila 2 kreski ciemniejsze;)
krew oddana na beta hcg, aptt, inr, tsh, ft4 oraz morfologia
wyniki powinny byx wieczorkiem
Aiina kiedy wizyta?
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Jesssuuu natu superrrr. To teraz aby dalej i spokojnie. Same dobre wiesci. Gochu tu u mnie nie chwale sie o ivf bo i tak juz gadali ze stara jestem. Wiec raczej nie zglosi sie nikt. Mam nadzieje ze te leki nie pojda tak w górę. Jeden zastrzyk kosztuje 70 zl. A elanova 440 zl. Masakra.
ide spac o 4.30 wyjazd. Sciskam mocno was -
nick nieaktualny
-
Najpierw anty q1,5 miesiaca. W 3 dniu elanova i od poniedziałku tego tygodnia orgarutlan cala strzykawka ale ile nie wiem. Ale teraz stymulacja na jakosc miala byc. Nie na ilosc. I w sumie dwa miesiące temu nieudane ivf wiec nawet organizm sie noe zregenerowal.
Wiec wydaje mi sie katarinka ze moze lepiej na anty przeczekac moech sie nazbiera troche ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny