MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
anakonda wrote:Odeta ty teraz idziesz naturalnym cyklem ale z Puregonem powiedz jak to u Ciebie wygląda ?
Tak, ten cykl mam naturalny z 50j puregonu.Na pierwszej wizycie dr sprawdzał jajniki i były dobre pęcherzyki, do naturalnego cyklu, ale puregon ma dać gwarancję, że ovu na pewno będzie. Poki co wszystko idzie książkowo, jak to określił dr. Mam dwa pęcherzyki,które mają mi dodatkowo hormonów wytworzyć, co sprawia, że endometrium nawet dobrze rośnie. Co do podawania ovitrelle, w środę się dowiem czy go użyjemy. -
Magedu strasznie mi przykro
Myślę, że jeden cykl na pewno Ci wypadnie, później zależy od protokołu. Dr pewnie zleci Ci jakieś dodatkowe badanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 08:54
-
Magedu bardzo mi przykro wiele nas tu obecnych to przechodziło i wiemy co przeżywasz. Bardzo Ci współczuję. Coś siw działo, że miałaś tak szybko wizytę? Przecież niedawno byłaś u dr i serduszko biło uspokoił Cię. Czyli jednak koleżanka widziała coś, czego dr Żak Ci nie powiedział. Pytaj o wszysyko. Teraz będziesz musiała poczekać na miesiączkę swoją własną taką naturalną, która przyjść powinna do 60 dni od wyzerowania się beta hcg. Musisz sprawdzać regularnie czy beta odpowiednio spada, to bardzo ważne. Trzymaj się
-
MalaHD wrote:Magedu tak mi przykro to okropne trzymaj się!
Czekam w labie. Pełno ludzi, drogo, chyba już wolę jeździć 2 razy na polna wyniki mają być po 14. Dziękuję dziewczyny za kciuki, już co ma być to będzie.
MAGEDU- trzymaj się dzielnie...
Mała- w jakim labie jesteś?
-
Magedu współczuję. Czemu to jest wszystko takie cieżkie. Jestesmy z Toba.
Mala bedzie dobrze. Trzymam kciuki.ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Magedu...tak bardzo mi przykro trzymam kciuki, abyś była silna i juz wkrótce miała zdrowa ciąże w brzuszku. Nie wiem, jakie badania masz na myśli, ale jeżeli cały komplet badan pary przed IVF to kiedys czytałam, ze ważne sa 2 lata, ale czy nadal tak jest nie jestem pewna.
Mała-sikacza olewamy, kciuki za bete!Aina -
Magedu, bardzo mi przykro... Trzymaj się. U mnie po naturalnym poronieniu @ przyszła po miesiącu i kolejny cykl był dziwny, z plamieniami i trwał 50 dni (i nadal beta była pozytywna).
Ból jednego jajnika przy chodzeniu w 8 dniu stymulacji pewnie nie powinien mnie dziwić, prawda?