MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od dzisiaj i ja dołączyłam do fanów Medarginu Właśnie sobie zakupiłam te saszetki ale powiem Wam szczerze ze aż boję się spróbować bo tyle się tu naczytałam o tym jakie to okropne..
Zalecił mi to wczoraj dr Sz, okazało się ze moje maleństwo ma mały przyrost wagi jak na 33tc i jesteśmy na granicy. Od teraz co tydz ktg i kolejna wizyta u Dr Sz za 2 tyg. W najgorszym wypadku bede miala wczesniej wywolywany porod. Jestem lekko przerażona i mam nadzieje ze jednak maleństwo nadrobi ta masę.. Teraz chyba ja potrzebuje Waszych kciuków.. -
ladybirth wrote:Dziewczyny od dzisiaj i ja dołączyłam do fanów Medarginu Właśnie sobie zakupiłam te saszetki ale powiem Wam szczerze ze aż boję się spróbować bo tyle się tu naczytałam o tym jakie to okropne..
Zalecił mi to wczoraj dr Sz, okazało się ze moje maleństwo ma mały przyrost wagi jak na 33tc i jesteśmy na granicy. Od teraz co tydz ktg i kolejna wizyta u Dr Sz za 2 tyg. W najgorszym wypadku bede miala wczesniej wywolywany porod. Jestem lekko przerażona i mam nadzieje ze jednak maleństwo nadrobi ta masę.. Teraz chyba ja potrzebuje Waszych kciuków..
Swoją drogą z całym szacunkiem dla dokładności i skrupulatności dr Sz- potrafi tym wszystkim nieźle zestresować. U nas też dopatrzył się czegoś czego nie było i końcowka była nerwowa. -
ajda wrote:Majek ale skąd ta nadżerka?
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Pytanie o nadżerkę jest jak najbardziej słuszne. Ostatnią cytologię miałam z początku listopada 2016 - wynik nie wzbudzał niepokoju (grupa II). Zawsze wybierałam Prolutex zamiast dopochwowej luteiny, żeby nie doszło do takich sytuacji. A tu dr wyskoczył jak z torpedy w dniu transferu. Głupio się poczułam, bo wyszło tak jakbym o siebie nie dbała i nie latała do niego praktycznie co tydzień od listopada.... Nie czas i nie miejsce było na taką informację.
Potrzebuję tego miesiąca dla siebie. Maluch niech sobie grzecznie czeka, bo inaczej matka zwariuje. -
Dziewczyny mam pytanie. Kiedy dostałyście okres w kolejnym cyklu po nieudanym transferze? wczoraj miałam 12dc i plamilam a dzisiaj zywa krew na papierze. Czyżby to już okres?ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Mala no to szkoda
Dzieki :* Oby to byl TEN transfer
Dzis jechalam az do Skorzewa po Lutinus, bo mi sie skonczyl a na dzis go potrzebuje. Nie ma to jak robic wszystko na ostatnia chwile
Gabi jak tam sie czujesz?
Jenyy zastanawiałam się, czy się zapisać na lutowe testowanie, ale jak dziś jedna laska życzyła innym, żeby uniknęły in vitro i dramatu zamrożonych w ciekłym azocie dzieci, to chyba spasujęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:21
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mala no szkoda... Ale w marcu na pewno się uda!
Antonna kciuki!
Iwonn, pewnie niewiele pomogę, ale... Na Polnej przy krótkim protokole @ dostałam po odstawieniu progesteronu i w kolejnym cyklu na owulacji podchodziłam do crio. Na długim może być inaczej, bo jajniki są mocniej wyciszone i hormony mogą fiksować. Generalnie z własnego doświadczenia nie dziwią mnie cykle 15- i 80-dniowe Myślę, że to może być rodzaj plamienia związanego z zaburzeniami hormonów
Ja na razie czuję się aż za dobrze. Nie mam już prawie objawów żadnych i trochę mnie to martwi. Spodziewałam się, że coś będę czuć. Wiem, że to wcześnie, bo dopiero 3dpt, ale wydaje mi się, że poczuję, że się udało, ale niestety nie czuję tego Pójdę na betę chyba zgodnie z zaleceniem, bo jak zrobię dzień wcześniej i nie wyjdzie, to pani dr z pewnością każe powtórzyć i po co mam 2 razy lataćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:28
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Już mi lepiej, chyba musiałam to przez weekend przetrawic. Tak to pewnie jest, kiedy staraliśmy się o dziecko 4 lata, próbując wszystkiego miałam pewnie nadzieje ze chociaż ciąża przebiegnie bez problemów. Generalnie mam 2 tyg żeby utuczyć moje dziecko dr Sz zasugerował dietę wysokobiałkową także mam nadzieje ze to coś da.
Ajda, dobrze kojarzysz. Jestem pacjentka dr Z ale raz na kwartał jest wizyta u dr Sz i to właśnie u niego wyszła ta niedowaga. -
Mała, no trudno widocznie to nie Ten cykl, oby w kolejnym bylo juz po Twojej mysli.
Gabi nie nakrecaj sie, co by nie bylo to nie pomoze
Ja dzis podgladałam jajka (11dc) poki co ok 10 jaj. dostalam juz zalecenie jedzenia bialka I picia isotonikow, kolejne usg w srode. Plus zalecila jednak dr BG diete. Antybiotyk w ogole nie przeszkodzil w stymulacji wiec biore go "do konca". -
Antonna powodzenia i trzymam kciuki
Mała a jaką dawke miałaś estrofemu że dr chce podnieść ?
Iwonn może napisz do dr ?
Lady maluch podrośnie zobaczysz
Kicia jak tam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 06:40
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]