MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
antonna wrote:Mysza no to super A już czujesz się lepiej?
A dziękuję Antonnka- już zdrowa, ale antybiotyk trzeba wziąć do końca (jak do tego wszystkiego co biorę dodałam jeszcze antybiotyk + probiotyk, to fakytcznie leki biorę niealże garściami ))
Okazało się że antybiotyk w ogóle nie wypłyną na szczęście na stymulację. We środę II podgląd.
Tobie Antonna życzę (co wiadomo) udanego transferu. Daj znać "po".
Muszę jeszcze wykupić Clexane i encorton oraz gynalgin (dowcipny) ciekawa jestem kiedy i po co się go stosuje?? nie przepadam za tą formą aplikacji ale cóż -
Gynalgin mi kazała wziąć w dniu ostatniej dawki Puregonu i potem aż do wieczorem w dniu punkcji (z przerwą dzień przed punkcją). To jest z tego co pamiętam przeciwbakteryjne i przeciwgrzybiczne. Pewnie po to, żeby nic Ci się tam nie przypałętało po punkcji.
A resztę zaczynasz po punkcji. Ja miałam 1,5 tabletki Encorton, 1 tabletkę Aspirin Cardio no i Clexane raz dziennie.
Dostałam smsa od lekarki, że zarodki rozmroziły się prawidłowo Nie spodziewałam się wiadomości i trochę mnie zmroziło jak zobaczyłam nadawcę, ale na szczęście wieści były dobre
Mysza1986, kiciakocia, iwonn lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Anakonda dziękuję u nas ok. Przebieramy nogami przed usg u dr Sz i już chcemy mieć je za sobą. A tak to po staremu. Trochę leżę, trochę przytulam armaturę łazienkową, ale już funkcjonuję prawie jak przed ciążą a co u Was słychać? Jak się czujesz bez leków?
-
kiciakocia wrote:Anakonda dziękuję u nas ok. Przebieramy nogami przed usg u dr Sz i już chcemy mieć je za sobą. A tak to po staremu. Trochę leżę, trochę przytulam armaturę łazienkową, ale już funkcjonuję prawie jak przed ciążą a co u Was słychać? Jak się czujesz bez leków?
U nas ... jej błogo mi bez leków , buzia mi wróciła do dawnego rozmiaru po tych sterydach . Już nie pamiętam kiedy byłam bez lekówkiciakocia lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Dziewczyny, jakiej minimalnej bety powinnam się spodziewać tego 7dpt? Nie da się o tym nie myśleć kurczę, przez to, że były 2 zarodki mam wewnętrznie większe nadzieje... Głupoty mi się śnią po nocach i czas mi straaaasznie wolno płynie
Edit: napisałam jakby to było oczywiste, że beta będzie dodatniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 19:00
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam nadzieję, chociaż na logikę mamy niecałe 50 % szans... :>
A ponoć w przypadku criotransferu beta w 7dpt może być niższa, tzn. około 10. Co o tym sądzicie? Lekarka mówiła, że najmniesza beta z której urodziło im się dziecko wynosiła 7.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
elcia_aa wrote:Dziewczyny wiecie co u Ainy? chyba już urodziła bo coś jej tu nie widać
A Wy jak rośniecie ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Gabi jak tam u Ciebie? Stresik przed jutrzejszą betą??
Czy ten progesteron, który biorę nie powinien powodować podobnych objawów jak normalnie w fazie lutealnej? Bo ja nie czuję zupełnie nic, a tak po owulce zawsze miałam jakąś delikatną bolesność piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:03
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Stresik jest, nie chcę wracać do szarej rzeczywistości... Jakoś nie czuję wewnętrznie by się udało, ale nadzieje mam ogromne.
Ja mam normalne objawy jak w fazie lutealnej, ale tuż po transferze mocno ustąpiły. I przyznaję, że w naturalnych cyklach z owu bywały silniejsze. Więc chyba nie ma reguły -
Ja trochę liczyłam na to, że mi się pogorszy, no bo przecież beta może przywrócić objawy przestymulowania, które miałam po punkcji, a tu nic się nie dzieje... Z drugiej strony na tym etapie niska beta to chyba jeszcze za mało, by wywołać objawy, ale jak wiele z nas próbuję sobie wmawiać różne rzeczy