MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala a może warto zaufać doktorkowi. Myślę że może dlatego nie zleca niektórych badań. W końcu nie pracuje od wczoraj.ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Ja mu ufam, absolutnie nie neguje jego teorii ale dla samej siebie chciałam sprawdzić W zeszłym roku powiedział, że w 2017 będę w ciąży a przed crio, że druga procedura będzie udana i jeśli tak powiedział to tak być musi
Iwonn postaraj się czymś zająć - ja puzzle układałam to na prawdę pożeracz czasu Bardzo wam kibicuje, Tobie i Twoim maluchomMysza1986, iwonn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonn, ja po transferze tak czekalam na plamienie (w domysle implantacyjne), ze przy kazdyn siku ogladalam gacie z odległości pol centymetra, byle tylko sie czegoś dopatrzyc:D Nie doczekalam się ani kropelki, a beta jest jaka jest.
Wierze wiec, ze Twoje plamienie jest spowodowane tym, na co ja tak czekalamMalaHD, iwonn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos puzzli patrzcie jakie znalazlam :o:
http://allegro.pl/puzzle-trefl-33046-3000-elementow-i6751090161.html
W drugiej procedurze zamierzam przerzucic sie z krzyzowek na puzzle wlasnie, ten obrazek zapewni mi pewnie rozrywke do us*anej smierci -
a88 hahaha! robiłam to samo
3 tys to ja bym się prędzej wkurw.. nim to ułożyła Z doświadczenia wiem, że najprzyjemniej układa się 1000 szt. ale to jest do ułożenia w 2 dni więc ja kupuje 1500
A że lubię puzzle to dostałam na gwiazdkę 2000 ze ślubnym zdjęciem. Plener - połowa to niebo więc kurwowałam nad nimi nieźle (akurat po punkcji w oczekiwaniu na zarodki). Jak w końcu je ułożyłam (leżały na podłodze w oczekiwaniu aż M przygotuje antyramę) to nasza kotka na nie wskoczyła z impetem, że połowa (oczywiście od strony nieba ) wjechały mi pod kanapę. Poryczałam się taka byłam wściekłaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 15:51
-
Dziewczyny, czy mialyscie bole okresowe w ciazy? Mnie od tygodnia praktycznie codziennie delikatnie cmi w brzuchu, a dwa razy mialam takie dosyc mocne bole + bole plecow. Wszystko bez plamien i krwi. Pani dr kaze mi dwa dni lezec i brac relanium dwa dni. Czy relanium szkodzi dziecku? Moge tez pojechac na dodatkowa wizyte. Chyba bym skorzystala, ale meza jezzcze spytam co o tym mysli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 18:24
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Dziewczyny, czy mialyscie bole okresowe w ciazy? Mnie od tygodnia praktycznie codziennie delikatnie cmi w brzuchu, a dwa razy mialam takie dosyc mocne bole + bole plecow. Wszystko bez plamien i krwi. Pani dr kaze mi dwa dni lezec i brac relanium dwa dni. Czy relanium szkodzi dziecku? Moge tez pojechac na dodatkowa wizyte. Chyba bym skorzystala, ale meza jezzcze spytam co o tym mysli.
Ja też miałam takie bóle. Raz to nawet w nocy obudził mnie potworny ból krzyza i brzucha. To pewnie więzadła się rozciągają i stąd takie bóle. Podobno dopóki nie ma krwawienia to jest to normalne. -
W sumie to nie mówiłam bo na samym początku bolały mnie jajniki i jak do niego zadzwoniłam to mnie lekko wysmial że to nie ma znaczenia
ale skoro Pani dr kazała brać relanium to bierz i dużo odpoczywaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 18:54
-
To mnie dziś tez pewnie wyśmieje, bo jadę do niego na USG wieczorem hehe
No właśnie ciekawa jestem zdania Żaka, bo relanium mi nie po drodze. Ale jak on tez potwierdzi, ze brać to pewnie już wezmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 18:56
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ja na początku ciąży miałam bóle okresowe, właściwie nie bóle a pobolewanie. Ale każdy ból lepiej wyjaśnić. Antonna Ty się nie przejmuj tym czy doktor wyśmieje czy nie, to Ty jesteś w ciąży i chcesz byc spokojna, choćby jemu to się śmieszne wydawało, Twój spokój jest na wagę złota.
-
Żak raczej nie będzie za relanium ja brałam tydzień ale dostałam je na Polnej podczas krwawienia. Mnie na początku ciąży bolał brzuch, podbrzusze i plecy. Wolałam leżeć niż siedziec. Pomagało mi trzymanie dłoni na brzuchu jak ból się nasilał. W końcu te wszystkie objawy ustąpiły ale to było jakoś w 12 tc. Dr uważał ze to częsta dolegliwość kazał się oszczędzać i brać progesteron w rożnej formie.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
antonna wrote:Ja tez intuicyjnie chwytam się wtedy za brzuch i jest mi lepiej. Dziękuje za podzielenie się swoimi doświadczeniami :*
Ja w ogóle lubię się trzymać za brzuch i głaskać ostatnio na spacerze stwierdziłam że komicznie wyglądam- brzuch płaski, a się trzymam jakbym była w 9 miesiącu ale tam jest moje maleństwo wyczekane i wywalczone przez ponad dwa lata. -
Antonna ja bym wzięła to relanium i poleżała. Bóle od krzyża mogą, ale nie muszą być groźne. Żak Ci raczej relanium nie zleci. Mi nie zlecił przy plamieniach i skurczach, a za 2 dni polała się krew bo kosmówka odklejona. Potem już słuchałam Pani dr.