MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu nas po pół roku stosowania Fertilmanu wyniki jeszcze bardziej spadły, z kiepskich na fatalne.
Oczywiście to nie z winy tego leku, ale lekarz prowadzący kazał odstawić i zamienić na zwykły cynk, selen i witaminy, z czystych, ekonomicznych powodów, bo skoro nie pomagał, to nie warto było ładować w niego $
Nika, ile czasu zajęło Wam poprawienie wyników męża? -
Mój lewy jajnik znów robi to samo nawet się nie da tego zliczyć. Z prawym trochę lepiej, jutro zrobię estradiol. Punkcja w piątek lub sobotę i znów transfer pod znakiem zapytania a szkoda bo endo jakimś cudem ma 10mm! Ale już się średnio czuję, jestem wzdeta i znow sikam co pół godziny.
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem...kłamać nie bede, ze czasu wolnego mam sporo, bo nie mam go wcale zaglądam tu zazwyczaj podczas karmienia. Nie wiem moze ja taka niezorganizowana jestem. Nasze dzieciątko jest przekochane ale poza nocą mało sypia wiecduzo uwagi poświęcam mu w dzien i tak czas leci, a dzien za dniem ucieka. Stałe tylko pranie, prasowanie, wypaczanie butelek, karmienie, przewijanie, spacer, kapanie.
Bardzo chciałabym do doktorka na wizytę po 6 tc ale mamy dość daleko a dzidziuś wg mnie za mały a ba pewno nie chce małej zostawiać z kimś ba ten czas bo to pol dnia i tak by było, wiec chyba pójdę do gina na miejscu.
Lady, a Ty jak na ostatnich nogach? Co u dr w ogule, bo ja zaczynam tęsknić ?Aina -
No właśnie nie znoszę! Te cholerne pecherzyki się mnożą jak głupie i przeszkadzają sobie nawzajem. Ostatnio bylo większość pustych. 4 komórki, 3 dojrzałe z czego 2 zarodki. A tym razem mam tylko 150 puregonu, miało być 8 pęcherzyków a nie znów taka dupa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wcześniej też Puregon, czy teraz zmieniliście? Ja zaciskam mocno kciuki, żeby wiosna na nie dobrze wpłynęła i żeby się do weekendu chociaż ta szósteczka dojrzałych ogarnęła.
Jak nie urok, to sraczka. Jedne za dużo, inne za mało, jeszcze inne jakieś inne za. Bez sensu to wszystko. -
Myśle, ze dobry schabowy nie jest zły Oczywiście warzywa jeść trzeba, ja mojemu codziennie do pracy robiłam sałatke Ale gotowałam tak, ze jadł dużo tłuszczu, a za to mniej węgli. Mojemu się poprawiły wyniki, ale ciężko stwierdzić czemu. Miał bakterie beztlenowe, których się pozbyliśmy w listopadzie, brał witaminy, jadł regularnie ale z alko nie zrezygnował. Spał bez gaci No i nasienie było spoko w dniu punkcji. Ale z nasieniem to jest loteria. W zależności od przyczyny problemów, jednym pomogą witaminy, innym odstawienie piwa a jeszcze innym nic nie pomaga, bo nie wiadomo co jest problemem.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mała to trzymam kciuki, żeby tym razem te pecherzyki dały Ci mnóstwo dojrzałych komóreczek! Jestem mega ciekawa co Ci tam wyjdzie. Ja miałam dokładnie taka dawkę jak Ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 20:15
MalaHD lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyA korzystając z okazji, że dziś magluję nasz wątek i nadrabiam zaległości,
mały kalendarz nadchodzących dni, żeby każda wiedziała kiedy i za kogo trzymać kciuki
wtorek - Alberta przynosi dobre wieści z hodowli
piatek/sobota - Mala ma punkcję pięknych, książkowych komórek
niedziela- Iwonn chwali się wysoką betą
poniedziałek - Ajda po połówkowym wraca i przesyła ciążowe wiruski, które zarażą nas wszystkie
no i czwartek - a88 wizyta przez drugą procedurąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 21:39
iwonn lubi tę wiadomość
-
a88 wrote:u nas po pół roku stosowania Fertilmanu wyniki jeszcze bardziej spadły, z kiepskich na fatalne.
Oczywiście to nie z winy tego leku, ale lekarz prowadzący kazał odstawić i zamienić na zwykły cynk, selen i witaminy, z czystych, ekonomicznych powodów, bo skoro nie pomagał, to nie warto było ładować w niego $
Nika, ile czasu zajęło Wam poprawienie wyników męża?
We lubi tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny