MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Ja mam punkcje Mysza będzie miala chyba crio za jakiś tydzien? Jak dobrze wszystko pójdzie to bedziemy razem betowac
Mała HD to ta bardziej szatańska ;p
a serio serio to w sob też będę w klinice na USG, czy i kiedy transfer pewnie wtedy się dowiem -
a88 przykro mi ja nie wiem od czego to zalezy ze niektórym trzymają d 5 doby uparcie a niektórym do 3, ja nigdy nie miałam do 5, pewnie nic kompletnie bym wtedy nie miała
Czy Twój M pali? Mieliście USG jąder? Jest ustalona jakaś przyczyna takiego nasienia? może kwestia żylaków.
Nam się udało w III proc. więrzę, że pomogło też rzucenie fajek przez M chociaż nasienie nie było największym problemem, oczywiście musiał zrezygnować z sauny którą uwielbiał, no ale coś za coś.
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualnyNie pali, od czasu do czasu wypije piwko (1-2 na tydzien), dieta tez calkiem spoko od kiedy dowiedzial się o oslabionych parametrach (rok temu).
Zylakow brak.
Moze hormonalnie coś mu sie rozregulowalo albo ta nieszczesna genetyka, bo pod tym katem nie byl badany. Zobaczymy jaki plan na niego bedzie miala klinika tym razem -
Na moją bete raczej nie czekajcie. Dzisiaj znowu plamienie, co prawda tylko plamienie ale pozytywne emocje poszły się ...ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonn póki nie masz wyników bety to nie poddawaj się! Maleństwo tez potrzebuje Twojej wiary ze się uda! Z resztą plamienie nic złego oznaczać nie musi, czasem to oznaka implementacji i oby tak było w tym przypadku!
A88 przykro mi Kurcze potrzebujemy tu dobrych wieści! Oby Dr znalazła na Was sposób. A budowa plemników jest prawidłowa? Słabe parametry to jeszcze nie koniec świata, gorzej jak plemniki są uszkodzone, np bez ogonkòw ze juz zupełnie nie ma z czego wybrać. -
A88 ja biorę i prolutez i lutinus 3x dziennie.
Staram się myśleć pozytywnie i naprawdę się oszczędzam.
ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
nick nieaktualnywczoraj/dzis - Alberta, jakie newsy po punkcji?
dzis - ladybirth wizyta, ostatnia prosta
piatek/sobota - Mala ma punkcję pięknych, książkowych komórek
niedziela- Iwonn chwali się wysoką betą
poniedziałek - Ajda po połówkowym wraca i przesyła ciążowe wiruski, które zarażą nas wszystkie
Jutro - a88 wizyta przez drugą procedurą -
nick nieaktualny
-
Iwonn plamienie miałam w obu ciążach. Potem wręcz krwotok w 8tc obecnej ciąży, leciało mi po nogach, karetka mnie zabrała i na Polnej lekarz który mnie badał uznał, że już po wszystkim i mam przeleżeć noc by inny lekarz dał potwierdzenie diagnozy.
Badanie nastąpiło prawie po 20 h. bo to był weekend i mój Syn przetrwał!
Kopie mnie właśnie a krwawienie miałam prawie do 12 tc.
Dlatego nie lubię Polnej (dodam, że nasz Dr był wtedy na konferencji- poza zasięgiem)
Bierzesz Acard? On mi bardzo pomógł.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Dziewczyny ja wiem że plamienie czy krwawienie w ciąży jest częstym zjawiskiem. Chcę wierzyć że będzie dobrze. I staram się myśleć pozytywnie ale ta myśl już siedzi mi z tyłu głowy i nic nie mogę na to poradzić.
Acard biorę i tym razem biorę też clexane.ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb