MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam z Mama bo maz wylecial. Wiedzialam krabiki bo pan anestezjolog byl na czulym slowku z pania starsza brunetka z recepcji
Chce wziasc oba zarodki.
Iwonn wypoczywaj, nie trac nadziei.
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Hihi wczoraj miał dzień prania, że do mnie nie ubrał tej pięknej koszuli
Ja się czuję jakby mnie ktoś od środka młotkiem potrzaskal. Na szczescie brzuch już nie jest wzdety i mój kilogram też wrócił do normy siedzę jak na szpilkach czekając na info od doktorka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha, smiech na sali. Progesteron 3.03 w 3dc.
Mam wiec troche przerwy od kliniki, nie ma tego zlego - zaczynamy szukac jakiegos last minute, zeby troche odreagowac.
Bedziemy po powrocie zrec gruz jak nam dojdzie oplata za druga procedure, ale co tam, cos nam sie tez od zycia nalezy -
nick nieaktualny
-
Mala gratuluje pieknej gromadki. U mnie tylko jeden 5AA o dziwo. Drugi przestal sie dzielic. Doktorek zalecil mi tylko drugie opakowanie Prolutexu. Zapytalam o rozrzedzacze wiec sam Acard.
A88 dobry pomysl z wyjazdem last minute.MalaHD, iwonn lubią tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Ponoc bylam pierwsza pacjentka, ktora zaginela w klinice. Na ekranie bylo gabinet 6 wiec do niego wlazlam. A mialam czekac na zewnatrz. Szukali mnie 15 minut, nawet ludzi z poczekalni pytali. Pani biolog jak karabin maszynowy szybko, ze jeden ale dobrej jakosci. Doktorek tez krotko i mialam lezec 10 minut. Zapytalam go o progesteron w czopkach Cyclogest, odparl, ze jak Pani musi to prosze. Mam tez powiadomic o wyniku. To zdaje sie wymog prawny. Milej niedzieli, slonko cudne.
-
A mi dr kaze encorton brac
Mala: bardzo sie ciesze ze tym razem masz tyle zarodkow! Super, oby dalej tak dobrze sie ukladalo!
Alberta, piekny zarodek choc tylko ten jeden, moze to wlasnie TEN wlasciwy?
A88 tez bym gdzies wyjechala sina w dal ale u nas to nierealne wiec jesli tylko macie taka mozliwosc to jedzcie zbierac sily na kolejny cykl!
MalaHD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Mysza, zdrowy rozsadek ewidentnie mowi: NIE JECHAC, a mimo wszystko siedzimy dzis caly dzien i przegladamy oferty
Edit: gdzie najtaniej kupujecie prolutex I lutinusa? Ktos tu chyba pisal o aptece na polnej I o aptece gemini w gnieznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 16:25