X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • aura Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki!

U mnie dzis @, zadzwonila, zaby umowic sie na zaczecie stymulacji w 3dc a tu niespodzianka - dr Zaka nie ma do niedzieli :( Umowili mnie do innego doktorka, nie lubie takich niespodzianek :(:(:(

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak to go nie ma???? Teraz dostałam zawału :( A dodzwonić się oczywiście nie da

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa aura chcesz żebym zeszła na zawał :P Może nie ma go na weekend.
    Transfer jutro na 11 :)

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kuźwa nie ma go. Będzie transferować dr Brębrowicz. Jestem zaniepokojona :(

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna ja się umawiałam 3 tygodnie temu. Trochę lipa bo ciężko też przełożyć jakby coś wypadło.

Dzięki dziewczyny za kciuki :D

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    O kuźwa nie ma go. Będzie transferować dr Brębrowicz. Jestem zaniepokojona :(

Mała nie wiem czy miałaś z nim coś do czynienia, ale ja raz byłam u niego na konsultacji bo Żaka nie było. Bardzo skrupulatny i dokładny. Chyba 45 min siedzieliśmy w gabinecie aż nam wszystko wyjaśnił i opowiedział. On studiował w USA i też ma przez to pewnie inne podejście.

1JyDp2.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie miałam i zaraz się poryczę, chce do mojego doktorka 0cray.gif

Nie mogę ryczeć, jestem w robocie. Powiedzcie, że będzie dobrze

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Nika8686 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr to syn Breborowicza uczył się w Polsce i USA myśle ze wiedzę ma b aktualna i nowoczesne podejście do IVF. Kiedyś byłam u ojca na wizycie za Żaka i byłam zadowolona.

MalaHD lubi tę wiadomość

961lwn15y3w1u452.png
    21.09.16 Beta 87- 8dpt
    21.01.16 Aniołek 9 tc <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, niech to bedzie DOBRA ZMIANA ;) w zle rece by Cie nie oddal

MalaHD lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżdżownica zależy który Brębrowicz :) Ty masz na myśli młodego jak sądzę, a ja uważam, że Małej transfer będzie robił stary, czyli ordynator z oddziału, na którym pracuje dr Kubiaczyk :) Bo oni razem w ogóle zakładali kiedyś tę klinikę a później Kubiaczykowa i Żak go spłacili - kiedyś przeglądałam KRS :)

EDIT:
    Mała oczywiście, że będzie dobrze! Takie nagłe zwroty akcji skutkują ciążami - jak chociażby u Kici z wynikami celiakii :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 11:29

MalaHD, kiciakocia lubią tę wiadomość

• aura Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze, musi byc, ja tez mam wizyte wlasnie u niego

MalaHD lubi tę wiadomość

• ladybirth Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala nic się nie martw! Ja też słyszałam same dobre opinie o dr B. To znaczy nie wiedziałam że jest ich dwóch :D Transfer to pewnie każde z nich z zamkniętymi oczami robi. A ile masz zarodkow? Jakie wieści?

MalaHD lubi tę wiadomość

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam kochane, już se poryczałam, przeszłam przez etap "jezu, jezu" paniki i mi lepiej :) Żakowi 2 razy nie wyszło, może jemu wyjdzie? Jestem pozytywnie nastawiona.

Nadal mam 6 dzieci, jutro jedno zabieram do brzuszka :)

antonna, iwonn lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady z tego co czytałam ich jest mnóstwo :D Nawet był jakiś artykuł o tym, że są jedną z rodzinnych klik na Uniwerku Medycznym :)
    Mi stary dr B nie przypadł do gustu bo przed laparo wsadził mi paluchy "wiecie-gdzie" i sobie tak gmerał i gmerał - oczywiście przy całej hordzie studentów i na koniec stwierdził, że mam małą macicę a dr Kubiaczyk z dr Szymańskim na podstawie HSG dwa miesiące wcześniej stwierdzili, że mam dużą macicę :D
    Niemniej moje doświadczenia nie mają absolutnie żadnego przełożenia na powodzenie transferu Małej :) Może to i lepiej i nie będzie tak wypachniony jak Żak, bo wszędzie piszą, że na transfer bez makijażu żeby było środowisko jak najbardziej bezzapachowe a tu Żak podczas mojego ostatniego transferu tak dawał perfumami, że czułam mimo, że sobie leżałam a on jednak był spory kawałek ode mnie... Także mówię ci - nie ma tego złego, a jeśli będzie ci robił młody to sobie przynajmniej popatrzysz na ładnego faceta :D tzn. wg mnie rzecz jasna :) nawet jak kiedyś z mężem siedziałam w poczekalni i on się tam kręcił to mówiłam - o jakich przystojniaków teraz tu mają :)

MalaHD lubi tę wiadomość

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślałam o młodym bo Mała napisała dr a nie prof. :D A nawet nie wiem czy bremborewicz senior robi transfery :)

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może młody, ja tam się nie upieram :) Swoją drogą ciekawe dlaczego dr K jeszcze się nie nauczyła transferować sama...

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meda nie kuś bo ja jutro idę sama bez męża :D

A który to ja nie wiem, Żak powiedział dr Brębrowicz, nie wiedziałam, że jest ich dwóch więc nie zapytałam który.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale to tak naprawdę nie ma znaczenia, bo przecież i tak nie masz na to wpływu :) Ważne, że ktoś ci ten transfer zrobi a kto to będzie to już naprawdę drugorzędna sprawa, choć rozumiem, że mogłaś się zestresować, że "obcy człowiek" ci to będzie robił, ale kurcze - przecież gościu musi mieć doświadczenie skoro oddał cię do kogoś innego :) Musiał przeprowadzać już wcześniej transfery więc tym się nie przejmuj! A mówię ci, że takie zwroty akcji to niechybny znak, że na tydzień będziesz nam tu skakać/płakać z radości :D

MalaHD lubi tę wiadomość

• antonna Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale super, że masz 6 zarodków cały czas!! Na tym się skup :)

kiciakocia lubi tę wiadomość

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • iwonn Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta przepraszam pytalaś o zlecone dodatkowo wyniki a ja jakos zapomnialam odp.

Morfologia,inr, aptt , tsh, ft4.

Sorka ze dopiero.

ponad 3 lata starań
    3 IUI
    11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
    01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB :(
    dwie blastki zamrożone
    18.03.2017 crio 2 blastki cb
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ