MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:O kuźwa nie ma go. Będzie transferować dr Brębrowicz. Jestem zaniepokojona
Mała nie wiem czy miałaś z nim coś do czynienia, ale ja raz byłam u niego na konsultacji bo Żaka nie było. Bardzo skrupulatny i dokładny. Chyba 45 min siedzieliśmy w gabinecie aż nam wszystko wyjaśnił i opowiedział. On studiował w USA i też ma przez to pewnie inne podejście. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżdżownica zależy który Brębrowicz Ty masz na myśli młodego jak sądzę, a ja uważam, że Małej transfer będzie robił stary, czyli ordynator z oddziału, na którym pracuje dr Kubiaczyk Bo oni razem w ogóle zakładali kiedyś tę klinikę a później Kubiaczykowa i Żak go spłacili - kiedyś przeglądałam KRS
EDIT:
Mała oczywiście, że będzie dobrze! Takie nagłe zwroty akcji skutkują ciążami - jak chociażby u Kici z wynikami celiakiiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 11:29
MalaHD, kiciakocia lubią tę wiadomość
-
Dziękuje wam kochane, już se poryczałam, przeszłam przez etap "jezu, jezu" paniki i mi lepiej Żakowi 2 razy nie wyszło, może jemu wyjdzie? Jestem pozytywnie nastawiona.
Nadal mam 6 dzieci, jutro jedno zabieram do brzuszkaantonna, iwonn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady z tego co czytałam ich jest mnóstwo Nawet był jakiś artykuł o tym, że są jedną z rodzinnych klik na Uniwerku Medycznym
Mi stary dr B nie przypadł do gustu bo przed laparo wsadził mi paluchy "wiecie-gdzie" i sobie tak gmerał i gmerał - oczywiście przy całej hordzie studentów i na koniec stwierdził, że mam małą macicę a dr Kubiaczyk z dr Szymańskim na podstawie HSG dwa miesiące wcześniej stwierdzili, że mam dużą macicę
Niemniej moje doświadczenia nie mają absolutnie żadnego przełożenia na powodzenie transferu Małej Może to i lepiej i nie będzie tak wypachniony jak Żak, bo wszędzie piszą, że na transfer bez makijażu żeby było środowisko jak najbardziej bezzapachowe a tu Żak podczas mojego ostatniego transferu tak dawał perfumami, że czułam mimo, że sobie leżałam a on jednak był spory kawałek ode mnie... Także mówię ci - nie ma tego złego, a jeśli będzie ci robił młody to sobie przynajmniej popatrzysz na ładnego faceta tzn. wg mnie rzecz jasna nawet jak kiedyś z mężem siedziałam w poczekalni i on się tam kręcił to mówiłam - o jakich przystojniaków teraz tu mająMalaHD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała, ale to tak naprawdę nie ma znaczenia, bo przecież i tak nie masz na to wpływu Ważne, że ktoś ci ten transfer zrobi a kto to będzie to już naprawdę drugorzędna sprawa, choć rozumiem, że mogłaś się zestresować, że "obcy człowiek" ci to będzie robił, ale kurcze - przecież gościu musi mieć doświadczenie skoro oddał cię do kogoś innego Musiał przeprowadzać już wcześniej transfery więc tym się nie przejmuj! A mówię ci, że takie zwroty akcji to niechybny znak, że na tydzień będziesz nam tu skakać/płakać z radości
MalaHD lubi tę wiadomość
-
Alberta przepraszam pytalaś o zlecone dodatkowo wyniki a ja jakos zapomnialam odp.
Morfologia,inr, aptt , tsh, ft4.
Sorka ze dopiero.
ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb