MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny. Dopiero ide do rodzinnego, powinien dac skierowanie, ale wyniku dzis raczej nie dostane. W polskich klinikach czeka sie dwa dni. Zaluje, ze nie pojechalam w sobote. Stres mnie zjada. Mialam tyle objawow @, zdaje sie Prolutex hamuje krwawienie.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Lena1 wrote:Mam pytania o te nowe badania przed IVF - te od stycznia, co dokładnie trzeba zrobić? Anty HCV i inne ?
Mam jeszcze pytanie o preparat do suplementacji witaminy D, macie jakiś sprawdzony?
Pierzga bardzo mi nie smakuje. ale piję
Polecam vigantolette2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualnyAlberta takie objawy mogą świadczyć zarówno o tym, że się udało jak i o @, także de facto nic nie znaczą! Tylko beta prawdę ci powie, ale ja tam myślę, że Twoje plamienie było implantacyjne, szczególnie jeśli tylko jednorazowo ci się to przytrafiło
Również biorę vigantoletten, szczególnie, że teraz są fajnie opakowania po 2000 jednostek
Lena a tę pierzgę jak pijesz? Bo ja czytałam, że ona najlepiej się przyswaja z miodem więc wieczorem zalewam pierzgę letnią wodą, dodaję miód i zostawiam do rana i piję na czczo. Generalnie dzięki miodowi ze smakiem nie mam problemu, ale z konsystencją tej namoczonej pierzgi Mój organizm nie cierpi tego typu rozmoczonych rzeczy, dlatego też nie jem na przykład płatków z mlekiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:17
-
MedA a ja nie wyobrażam sobie życia bez płatków z mlekiem oczywiście sojowymStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Ja mam vigantoletten w kroplach na receptę taka Pani dr mi dała więc powinna być okStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
A ja się umówiłam w niedzielę na usg kontrolne. Dr nie namawiał ale zaznaczył ze powinnismy sie spotkac. Pogadam od razu o dodatkowych badaniach genetycznych i immunologicznych. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie. Ogólnie ciezko jakos sie pozbierac.
Alberta myśl pozytywnie. Chociaż wiem ze to tylko sie łatwo mowi.ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Ainaa jestem, jestem i tez podczytuje forum Mi już zostało kilka dni ale póki co nie zanosi się na poród. Czekam i mam nadzieje ze nie przenoszę ciąży. Chciałabym mieć już to za soba Niestety nie mam ani skurczy ani żadnych objawów..
A jak Twoja kruszynka? Jak się miewacie? -
W drodze wyjatku i przekupstwa czekolada otrzymam dzis wynik bety telefonicznie ok 18stej. Na dwoje babka wrozyla. Znacie to uczucie walki rozumu z nadzieja. Rodzinny zdziwil sie, ze w Polsce progesteron w zastrzykach, tu dopochwowy i tani. 15 czopkow 35 zl.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Robilam sikacza wczoraj rano 7dpt i byl negatywny. Dobrze, ze dzisiejsza beta zaoszczedzi mi trzech dni niepewnosci. Ostatnio musialam czekac do 11stego dnia na sikacza choc od 8mego brazowy sluz zle zwiastowal.
MalaHD kiedy betujesz, jak samopoczucie?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Elcia_aa ty masz układy z diagnostyka ? Potrzebuję porady ? Czy p/c blokujace mlr to to samo co allo mlr i jest wynik w procentach czy tylko np negatywny czy pozytywnyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
nick nieaktualnyMała znam to, ale i tak trzymam kciuki! Chociaż wierzę w intuicję i ja praktycznie od początku wiedziałam, że się nie udało - niemniej mam nadzieję, że się mylisz, a histeria to pierwszy objaw Twojego szczęścia!
Alberta super, że dziś będziesz miała wyniki - mam nadzieję, że przed 18 nam się tu pochwalisz piękną betą, bo później nie będę miała za bardzo jak odświeżać A sikaniec nic nie znaczy szczególnie tak szybko zrobiony
Iwonn co do immunologii to dr raczej nie będzie zachwycony - przy moim transferze to dr K z całej siły starała się nie poruszyć tematu encortonu przy Ż Bo z racji tego, że encorton jest podejrzany w moim przypadku o psucie błony to nie brałam go przed transferem a na wizycie dzień przed zapomniałam zapytać, a jak zapytałam jak tam się szykowali do transferu to tylko powiedziała, że pogadamy później -
Jak ja poprosiłam Ż o encorton to miał ze mnie szydere że za dużo internetów czytam ale przepisał.
Moja intuicja jest do dupy. Po pierwszym byłam PEWNA że się udało. Miałam wielkie bolące cycki, sikalam co 5 minut, byłam wzdeta i taka zmęczona, że po pracy od razu się kladlam do łóżka a beta zero. Odświeżałam stronę 30 razy z nadzieją, że wynik się zmieni i poszłam na nast. Dzień powtórzyć bo nie mogłam w to uwierzyć. Teraz mam świadomość, że się nie udaje i paraliżuje mnie strach przed tą beta. Najchętniej bym nie poszła -
nick nieaktualnyO to widzisz, teraz musi być odwrotnie
A w obu moich cb miałam kilkuminutowe, jednorazowe ataki paniki (kołatanie serca, nagły przypływ strachu) i to samo zresztą miała moja koleżanka, która teraz wybiera się na usg u Sz, także ta histeria nie jest taka zła -
MalaHD wrote:Kiła, HCV, HBS, toxoplazmoza igg i igm, różyczka, hiv.
Musisz tez mieć grupę krwi i świeżą morfologie do punkcji.
Ja biorę D-Vitum forte w oleju lnianym 4000 j.m. 2x dziennie
Alberta trzymam kciuki!!!
wracając jeszcze do vit D ja dzieki kroplom vigantoll 20 000j podniosłam wynik z 8 do 50 w ciągu 2 m-cyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 14:47
-
Anakonda, diagnostyka tego nie robi raczej. Wszystkie dziewczyny które się szczepiły jeździły sprawdzać to allo do łodzi i kojarzę, że podawano to w % , ale dowiem Ci się od nich i Ci napiszę. Na pewno jakby diag robiła to nie jeździły by specjalnie. A TY znalazłaś w ofercie diag coś takiego jak p/c blokujące mlr?I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy