MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisalam do doktorka mimo soboty wieczor bo gdyby antyki to dzis musze zaczac. Wiecie, ze watraby nasze sporo musza sie napracowac przy chemii IVF. Teraz wiosna wskazane odtruwanie. Ziola w zestawach, karczoch, symilaryna.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Caly doktorek, odpisal tylko, ze przerwy nie musi byc, ale czy brac antyki zgaduj zgadula. Iwonn a Ty bylas na anty pomiedzy stymulacjami? Jak sie czujesz?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlberta ja bym wzięła ten miesiąc antykoncepcję z tym, że ja mam pcos to u mnie to bezwzględnie konieczne , przy małej rezerwie pewnie inaczej, aczkolwiek wydaje mi się, że jak wyciszysz na chwilę organizm to lepiej zareagujesz i będą lepszej jakości te komóreczki, ale to już twoja decyzja
-
Alberta prezent na urodziny bo mam 14.12 a wg om termin na 15.12
I jestem wkurzona bo czekałam na to kilka lat i to powinien być mój czas a nie potrafię się cieszyć. Jestem posrana, że beta nie przyrosnie dobrze albo, że będzie pecherzyk bez zarodka.
Najpierw przegląd gaci wypatrując implantacji, teraz za każdą wizyta z toalecie strach czy nie będzie krwi, oszalec można.
Jak zobaczę serduszko to chyba dopiero uwierzę, że to może się udać. -
Gabi, widzę ze piszesz o E2... mi dr mówił, ze poniżej 70, ale mój zawsze był powyżej a i tak działaliśmy, a w cyklu z udanym crio w ogóle nie badałam hormonów coś mi się kojarzy. Pytanie, czy podchodzisz na cyklu naturalnym, czy sztucznym, bo ja na sztucznym i od 3dc był estrofem 3x1. Powodzenia.
Mała-gratulacje! Bierzesz dalej ten estrofem? Mała, teraz już każdego dnia będziesz najpierw drzeć o kruszynkę pod sercem, a potem o dzidziusia...nie ma lekko trzeba się przyzwyczaić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 23:35
Aina -
Dzięki dziewczyny Progesteron mam 0,15, a on chyba nawet ważniejszy. Ja raczej na sztucznym podejdę, a nawet jak pani dr przyjdzie do glowy co innego, to będę namawiać na sztuczny. Już próbowałam robić crio na naturalnym i straciłam tak 3 cykle, więc naprawdę nie ma to u mnie sensu. Już za parę godzin się dowiem, co dalej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 07:51
-
MalaHD wrote:Alberta prezent na urodziny bo mam 14.12 a wg om termin na 15.12
I jestem wkurzona bo czekałam na to kilka lat i to powinien być mój czas a nie potrafię się cieszyć. Jestem posrana, że beta nie przyrosnie dobrze albo, że będzie pecherzyk bez zarodka.
Najpierw przegląd gaci wypatrując implantacji, teraz za każdą wizyta z toalecie strach czy nie będzie krwi, oszalec można.
Jak zobaczę serduszko to chyba dopiero uwierzę, że to może się udać.
Za każdą z Was trzymam kciuki. Ciągle i niezmiennie.
AnnaNata., MalaHD, gabrysia111, a88, Ainaa lubią tę wiadomość
-
Alberta ja antyki mialam od razu po pierwszej cb. Po nieudanym transferze nie bralam nic. Mam metlik w glowie po dzisiejszej wizycie.
Mala wszystko bedzie dobrze!ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Gabrysia tak mi przykro. Nie wiem czemu nas to wszystkie spotyka. Dr stwierdził ze badania genetyczne i immunologiczne to strata czasu i pieniędzy. I zaproponował biopsje endo i ewentualnie zbadanie genetycznie zarodka. Czekam na @ i antyki.ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Nie wiem co mam robić. Z jednej strony przecież on się zna na swojej robocie i nie działa na nasza niekorzyść. Prawda?ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb