MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Alberta a jednak nie spadł . Ale lepiej tak niż odwołać transfer w dniu transferu i łykać te wszystkie leki .
Mysza1986 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Hej dziewcyznki co tam słychać?
My jutro na wizyte. Zobaczymy czy po antykach jajniki ładnie sie uspokoiły i możemy ruszać dalej. Ciekawa jestem co Ż powieMam nadzieję że bedziemy mogli ruszyć z druga procedurą
Flowwer, Mysza1986 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
susełek wrote:hej dziewczyny,
Ja do mojej listy dodaje jeszcze nieprawidłowy PAI-1 4G Układ homozygotyczny oprócz obydwu MTHFR hetero
Powodzenia LADY_E.
Akurat na mutacje i PAI większe dawki clexane i powinno być ok .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Lady E poczytaj o zastrzyku Elonva bo najprawdopodobniej dr Ż taki zastosuje u Ciebie. Jest to jednorazowa dawka, bez refundacji płaciłam 2150 zł a z refundacją 434.49 zł. Super że nie trzeba się kłuć codziennie 8-10 dni. Pod koniec 3-4 Orgalutrany. Czekamy wieści jutro po wizycie, kciuki.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Czesc, podczytuje Was od kilku tygodni. Postanowilam dołaczyc. Jestem juz mama, mam 2 letnie dziecko. "Ojcem" sukcesu jest dr Zak. Udalo sie za pierwszym razem iui. Przed medartem bezskutecznie leczylam sie u prof. Pawelczyka innych tegich glow z polnej, przez 5 lat mialam ponad 15 iui oraz in vitro. W zasadzie nie mam nic zdiagnozowanego. Od roku probuje zajsc w druga ciaze. We wtorek mialam iui. Choc szykuje sie juz na luty na in vitro.
Niestety wykorzystałam juz refundacje na leki. Myslalam, ze druga ciaze latwiej bedzie mi zajsc...niestety.
Dr Z, nie chce robic zadnych badan bo twierdzi, ze jak raz zaszlam i urodzilam to jest dobrze. Wolałabym jednak dobrze przygotowac sie do in vitro, zeby wyeliminowac wszystkie przeszkody bo postanowilam, ze robie ost raz w kierunku drugiego dziecka i nie trace zycia tylko ciesze sie nim z wyczekanym smykiem.
Pozdrawiam!Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
susełek to mamy takie same mutacje
Jak nie urok to sr... wiecznie coś
Alberta Własnie któraś mi pisała o Elonva nie wiem czy nie ty. I ja myślaam że tym się kłuje cały cykl jak resztą a ty takie coś.. No ja refundacje na leki do stymulacji wykorzystałam więc jak to u mnie zastosuje to pewnie bede płacić tyle co ty ale dla maluszka wszytko
Eelinka to identycznie jak ja tylko tym razem ja idę do Żaka bo mnie że tak powiem przejął od dr K
JaMama84 Powodzenia kochana:) Zaufaj lekarzowi on wie co robiTym bardziej że juz raz doprowadził do waszej ciązy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 10:37
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Hej,
Od 1.11 (tj. od 3 dnia cyklu) stymuluje się Puregonem 50j do IUI, wczoraj miałam mieć zrobiony zabieg, ale Ż "nie znalazł odpowiedniego kandydata do wyklucia się" W poniedziałek miałam 1 pęcherzyk 16 mm, wczoraj pojawił się drugi niestety dr. nie powiedział jakie duże są teraz.
Następny termin mam w niedziele.
Czy któraś z Was też się tak długo stymulowała ?
Boję się, że z tego nic nie będzie
-
nick nieaktualnyhej
Lady_E ja ostatnio wszystko co badam to coś nie tak. Mój organizm ostatnio szaleje i cały czas jakieś niespodzianki. Staram się myśleć pozytywnie i jak najlepiej przygotować do kolejnego transferu. Oswajam się z myślą, że muszę bardzo zaprzyjaźnić się z Clexane. Chociaż ja ostatnio na rozbicie skrzepu brałam tabletki Xarelto. Dr K ma sprawdzić/potwierdzić czy ten lek mógłby być stosowany również w ciąży. To może nie musiałybyśmy się kuć cały czas.
-
nick nieaktualnyz tego co pamiętam to ja dość długo byłam stymulowana do IUI, bo dr też bał się podawać większą dawkę i za pierwszym razem w końcu się wstrzeliliśmy, a za drugim razem po długiej stymulacji komórka obumarła i wyleciała dzień przed IUI.
MałaHD czyli może być tak, że clexane do końca ciąży? Nienawidzę tej tępej, grubej igły ;/
A jak z prolutexem? Odstawiałyście po jakimś czasie czy też może się zdarzyć, że do końca ciąży trzeba będzie się kłuć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 14:14
-
Ja miałam prolutex do 13tc ale wiem, że imbirek brała długo i po 2 dziennie nawet. To już zabójstwo dla portfela
Zależy dlaczego ten clexane masz. Mi Ż chciał odstawić a mój lekarz twierdzi żeby brać do końca ze względu na mthfr.
Kornel nikt Ci nie zrobi IUI na tylu pęcherzykach więc nie mogą dać dużej dawki. Ja miałam dojrzałych komórek 3 w pierwszej i 12 w drugiej procedurze a pęcherzyków było z 50 -
nick nieaktualny