MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała8 wrote:Mada29 bardzo się cieszę, ze te 13 u Ciebie pobrano. Trzymam mocno kciuki! Jak Ty się czujesz? Dostałaś cos przeciwbolowego?
U Ciebie też ładnie, 12 komórek no nojutro się dowiemy co dalej. Ja już to przechodzilam więc było mi łatwiej. Tabletki żadnej nie dostalam bo fakt trochę mnie bolalo z lewej strony bardziej ale polozylam sie na boku i było lepiej. Jakby coś sie działo to moge wziasc ale narazie leżę, spala troche i jest ok. A Ty jak znioslas punkcje? Teraz to oczekiwanie ile zarodków będzie i ile dotrwa do 5 doby jest najgorsza.. Trzymać kciuki dziewczyny za nas !
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Mada29,ogólnie punkcja była dla mnie ok. Ja mam bardzo bolesne miesiączki i dlatego też doktor mówił, ze po punkcji mogę odczuwać ból. Tak tez bylo- prawy jajnik sie odezwał, ale po kroplówce z ketonalu wszystko przeszło. Teraz te leze i odpoczywam:)
Wszystkim dziewczynom dziękuję za miłe słowa, kochane jesteścieMada29, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Lena bo ja sobie lubię zmienić lekarza hehe
Tak w zasadzie to nie ma większego powodu zmiany. Bardzo lubię tego poprzedniego ale ten też jest super a mam wskazanie od psychiatry do cc i chciałam żeby właśnie ten lekarz mnie ciął ale jeszcze nie jestem przekonana co do tego czy je wykorzystam czy będę próbować naturalnie. Im bliżej końca tym bardziej chcę rodzić naturalnie ale średnio co 3 dni zmieniam zdanie więc nie wiadomo
To rozumiemtrudna decyzja, ale jeśli planujesz więcej dzieci, może dobrze nie przekreślać naturalnego ?
A jaka waga Twojej dziewczynki na chwile obecną ?
Do którego tygodnia bierze się Acard, bo coś kojarzę, że nie do końca? -
Lena chyba najpóźniej do 37 ale pewna nie jestem. Lekarz zdecyduje kiedy odstawić.
Tydzień temu miała 2500, marne szanse, że dobije do 3kg ale to przynajmniej łatwiej będzie urodzićZa to mam taki ucisk na przepone, że czuję się jakby mi na klacie siedział stukilowy dziad
Lena1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że ilość zapłodnionych komórek ma się nijak do ilości uzyskanych blastek, ale to moje osobiste przeżycia
i w sumie moich znajomych też, prawda jest taka że dziewczyna z 3 zapłodnionymi komórkami może spokojnie mieć 3 blastki a dziewczyna z 6 żadnej lub jedną słabą więc to nie ma reguły. Trzeba wytrwać do 5 doby i wierzyć chociaż wiem jakie to trudne! Ale trzymam kciuki za wasze szkiełkowe maluchy!
P.S.
Mała dr ordynator K odpowiada na SMS czy muszę do niego dzwonić? Bo pisałam, bo nie chciałam mu przeszkadzać i zastanawiam się czy odpisze czy go ścigać telefonicznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 13:39
M&K2017
M 😍 2020 -
Mada29 wrote:Tak, mamy 3 prawidłowo zapłodnione komórki. Trochę słabo
A jak u Ciebie?
Ja w 1 procedurze po telefonie w 3 dobie że mamy 5 zarodków wpadłam w panikę co ja z tyloma zrobię . W ciąże naturalnie zaszłam to ivf pstryk i jest . Zycie pokazało inaczej do 5 doby dotrwał 1 . Także nie ilość się liczy . A teraz jestem w czarnej dupie i być może któraś z was będzie mogła zaadoptować nasze zarodki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 13:38
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Anakonda publicznie cię besztam! Nikt nic nie będzie adoptował! Masz jeszcze kupę czasu żeby trafił się cykl który będzie TYM cyklem! Jedna z nas wie że nie może już zajść w kolejną ciążę a zostały jej zarodki ale sama dr kazała jej się wstrzymać z decyzjami chociażby do końca tego bezpłatnego przechowywania!M&K
2017
M 😍 2020 -
Imbirek91 wrote:Anakonda publicznie cię besztam! Nikt nic nie będzie adoptował! Masz jeszcze kupę czasu żeby trafił się cykl który będzie TYM cyklem! Jedna z nas wie że nie może już zajść w kolejną ciążę a zostały jej zarodki ale sama dr kazała jej się wstrzymać z decyzjami chociażby do końca tego bezpłatnego przechowywania!Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]