MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMama w międzyczasie starania naturalne. In vitro ma dużą skuteczność także bądź dobrej myśli.
Jestem po 4 IVF i fizycznie to tylko mały dyskomfort. Psyche za to się nakręca i dlatego forum bardzo pomaga bo nikt nas nie zrozumie lepiej.
Miałam HSG w klinice, najmniej inwazyjna procedura. Nie warto zaprzątać nią myśli bo nie osądza tak jak histeroskopia czy laparoskopia.
Lady E daj znać jak po wizycie dzisiaj.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
kornelkornel wrote:Dziewczyny co z tym Acardem ?
Pomaga w zagnieżdżeniu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 17:05
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej JaMama84 jeśli robiłaś wynik na gluten dna to badanie zajmuje 14 dni roboczych, więc wychodzi około 3 tygodni zwłaszcza, że jeszcze były święta.
Kasianumber Witaj:)
Ja w końcu ruszam do przodu i w niedzielę mam scratching, a w grudniu jeśli już nic nie przeszkodzi transfer na cyklu naturalnym.
-
Dzisiaj zadzwonilam do alabu i 14 dni, ale robocze,wiec musze poczekac. Suselek dziekuje za podpowiedz:)
Alberta, mam juz in vitro za soba, nie boje sie bolu fizycznego, bardziej psychicznego no i szarpniecia po kieszeni bo planujemy zrobic ngs. Szczerze to, chcialabym, zeby wyszla ta nietolerancja na gluten- mialabym wroga z ktorym moge walczyc, a tak to, walka z wiatrakami. Bezsilnosc jest najgorsza!
-
Mysle, ze punkcje zrobia,natomiast Dr Z, stymulacji przy przeziebieniu nie chcial rozpoczac, wysłal mnie do domu i kazał wrocic jak bede zdrowa. A po antybiotyku zalecil co najmniej 2 tyg przerwy, ale to wszystko przed stymulacja. Trzymaj sie jutro, daj znac jaki efekt:)
-
Dziękuję za Wasze odpowiedzi, można się uspokoić i ta świadomość, że nie jest się samemu pomaga. Mój małżon zawsze mówił: "zostaw już tę różową stronę, bo się nakręcasz", a teraz stwierdził, że warto mieć takie wsparcie od babek, które to już przeszły i przechodzą
@Mała AMH mam 4.49 -
MalaHD wrote:Gabrysia co u Ciebie?
Zgaga, częste wizyty w kibelku i takie tam
Mała rośnie szybciej niż wiek ciążowy wskazuje, więc kto wie, czy się nie pospieszy. A Ty, już przygotowana ze wszystkim?
MalaHD lubi tę wiadomość
-
Ja mam AMH 9,15 więc u mnie było ciężko od razu z antralnymi, przez to miałam tylko miesiąc przerwy miedzy stymulacjami. Różowa na prawde pomaga, widzisz ile dziewczyn się zmaga z tym samym co ty, przestajesz czuć sie wyrzutkiem społecznym a do tego jest kopania wiedzy, wsparcia i pocieszen.
Gabi tak, raczej już jestem gotowaale moja za to w drugą stronę i wcale jej się nie spieszy na ten świat
Ile już waży?
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Mała nie odpowiedziałam ci na pytanie jak się czuję bo wtedy to był zły dzień i musiałabym użyć niecenzuralnych słów
ciekawe która z nas w takim razie pierwsza urodzi
czy Panienki się pojawią pierwsze na świecie czy Panowie
ale pewnie mimo wszystko chłopaki będą konkurować z Olką - może się spotkamy
A wybieram się do Pana Ordynatora w najbliższym czasie bo rozmawiałam z nim wczoraj i mi powiedział "a to Pani wpadnie w jakiś dzień do szpitalika i pogadamy"M&K2017
M 😍 2020 -
Nie, nie ja nie chodzę do orydatnora ogólnie
tylko idę z nim porozmawiać. Wizyty nadal u dr K i Sz tylko K stwierdziła że w sumie może dobrze gdybym poszła sobie z nim porozmawiać
wiadomo że na przykład jak przyjdzie mi rodzić w nocy czy w wolne to on nie przyjedzie i mi nie zrobi cięcia ale chodzi o to żeby "wziął mnie pod swoje skrzydła" i uczulił swój zespół że moją ciążę mają rozwiązać cc
bo na moje nieszczęście nadal ułożenie główkowe czyli jak się ktoś uprze to może mi kazać rodzić SN
anna_b, MARTIII lubią tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
No bo ona ci musi w ogole skierowanie wypisać do tego szpitala w odpowiednim momencie, a że to jest jej przyjaciel (tak mówiła) to chyba często z nim rozmawia i mówi mu o pacjentkach które mu przysyła
i na skierowaniu w ogóle wypisuje że przyjęcie ustalone z dr Kujawą, przynajmniej mi tak wypisała
anna_b lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Byliśmy wczoraj u dr Ż. W piatek mam zbadać hormony a w sobotę jadę na USG i zaczynamy jak bedzie ok. Tym razem z Elonva. Żak za dużo nie gadał bo chory i mówic nie może ale jakoś się dogadaliśmy
2 IVF czas start...Imbirek91, MalaHD, Mysza1986, anna_b, Mada29, Alberta lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka