MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mada29 wrote:Ruda a jak się nazywa te apteka co współpracują?
Mada29, Ruda2017 lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
JaMama84, nasza córeczka niebawem skończy dopiero 10 miesięcy. W klinice nie mamy mrozaczkow i na te chwile chcemy spróbować naturalnie, może dopisze nam szczęście. Czyli rozumiem, ze już intensywnie działacie w temacie rodzeństwa? Powodzenia życzę. Jeśli jednak my decydowalibyśmy się na interwencje to tylko Medart i dr Żak.Aina
-
Ainaa wrote:JaMama84, nasza córeczka niebawem skończy dopiero 10 miesięcy. W klinice nie mamy mrozaczkow i na te chwile chcemy spróbować naturalnie, może dopisze nam szczęście. Czyli rozumiem, ze już intensywnie działacie w temacie rodzeństwa? Powodzenia życzę. Jeśli jednak my decydowalibyśmy się na interwencje to tylko Medart i dr Żak.
-
Ainaa wrote:Anakonda, jak tylko przytulisz swoje dziecko, zapomnisz o tych 10 latach, bo życzę Tobie, aby więcej już nie było.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualny
-
Dominique1995 wrote:Macie jakiś patent na wbijanie clexane ?
Ja już czasem nie mam sił
Robicie prostopadle do brzucha czy może jakos na ukos ? -
anakonda wrote:Coraz bardziej w to wątpię ze będzie mi dane mieć dziecko a co dopiero przytulić .
My tu wszystkie wierzymy że się Tobie uda !!! Nie ma innej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 20:47
JaMama84, Alberta lubią tę wiadomość
-
Dominique1995 wrote:Macie jakiś patent na wbijanie clexane ?
Ja już czasem nie mam sił
Robicie prostopadle do brzucha czy może jakos na ukos ?
Ja tez prostopadle wbijam, ale korzystam z igieł insulinówek ( igła 0,3 ).
Od jakiegoś tygodnia robię zastrzyk w udo . Trochę bardziej boli niż w brzuch ale tez nie jest najgorzej. -
nick nieaktualnyanna_b wrote:Ja tez prostopadle wbijam, ale korzystam z igieł insulinówek ( igła 0,3 ).
Od jakiegoś tygodnia robię zastrzyk w udo . Trochę bardziej boli niż w brzuch ale tez nie jest najgorzej.
Ja mam właśnie problem z tym żeby igła przeszła przez skore. Próbowałam wiele razy prostopadle ale mocno boli.
Z reguły wbijam pod skosem ale w sumie to nie wiem czy właściwie robiłam.
Kilka razy weszła mi bardzo płytko aż czułam pod skóra. Myślicie ze się wchłonęło ? -
Anakonda, wierze, ze w pewnym momencie człowiek już chyba nie wierzy, ale staracie się, działacie, a ja wiem, nie wierze, tylko to wiem, ze jeśli para się nie poddaje, działa, stara się to szczęście to wystara. Zobaczysz.
Dominique1995, a chwytasz fałd skory i w niego wbijasz igle?Aina -
nick nieaktualnyAinaa wrote:Anakonda, wierze, ze w pewnym momencie człowiek już chyba nie wierzy, ale staracie się, działacie, a ja wiem, nie wierze, tylko to wiem, ze jeśli para się nie poddaje, działa, stara się to szczęście to wystara. Zobaczysz.
Dominique1995, a chwytasz fałd skory i w niego wbijasz igle? -
nick nieaktualny
-
Nie znam się na tym, ale skoro płyn jest pod skóra, a zastrzyk podskórny, to powinien się wchłonąć. Już nie pamietam, ale w ulotce clexane chyba jest napisane, jak należy wbić igle, między innymi tez, czy musi być wbita cała, czy tylko częściowo. A badasz kontrolnie krzepliwość co jakieś czas?Aina
-
nick nieaktualny
-
Dominique1995 wrote:Ja mam właśnie problem z tym żeby igła przeszła przez skore. Próbowałam wiele razy prostopadle ale mocno boli.
Z reguły wbijam pod skosem ale w sumie to nie wiem czy właściwie robiłam.
Kilka razy weszła mi bardzo płytko aż czułam pod skóra. Myślicie ze się wchłonęło ?
A próbowałaś insulinówki zamiast oryginalnej igły od Clexane? Jest cieńsza i nie taka tempa. A może spróbuj w inne miejsce podawać? Może nie masz wogóle tłuszczyku podskórnego na brzuchu i dlatego tak boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 04:00
-
Ainaa wrote:Anakonda, wierze, ze w pewnym momencie człowiek już chyba nie wierzy, ale staracie się, działacie, a ja wiem, nie wierze, tylko to wiem, ze jeśli para się nie poddaje, działa, stara się to szczęście to wystara. Zobaczysz.
Dominique1995, a chwytasz fałd skory i w niego wbijasz igle?Campari, Ainaa, anna_b lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Clexane ja robie pionowo wbijajac cala dlugosc igly przyczymujac falt skory brzucha. Robie tak jak pisalo w ulotce. I potem nie przecieram tego zadnym spirytusem. Wbijam szybko i zdecydowanie bo igly sa tempe i przy powolnym rzeczywiscie czuc wszystkie faldy. Moj maz niby taki twardy i pyskaty a jak robie sobie zaszczyki wychodzi z pokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 10:02
Wiwi92 -
Anakonda, kochana! Ja tu nawet po cichu forum podczytuje dla Ciebie i Imbirka! Tzn dla Imbirka to już tylko na poród czekam i ciekawa jestem chlopakow:) Twoje endo już mnie nawet wkurza! Cieszę się że oprócz starań normalnie żyjecie bo to idzie zwariować. Tak bardzo bym chciała żeby Wam się udalo. Z resztą każdej dziewczynie tego życzę.
Aina a ile sobie dajecie czasu na naturalne starania? Trzymam kciuki za powodzenie! :* My wracamy po mrozaki w przyszłym rokuanakonda, Imbirek91 lubią tę wiadomość