MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMama84 wrote:Witajcie, ale tu sie dzieje: Wiwi, trzymam kciuki za wysoka bete, Alberta za Twoj transfer! No i Suselek za Twoj bo wszystkie znaki na niebie wskazuja, ze sie odbedzie! Mada za najpiekniejszy dzwiek i widok pod sloncem-bijace serduszko!
Moly, wszystko bedzie dobrze!
Anakonda, w koncu endometrium ruszy i zagosci w nim maly czlowiek, wierze w to!
Kornelkornel, daj znac co u Was?
Sama zostane na luty, jestem ostatnia w kolejce-Wy dziewuszki przodem!
U nas cisza nadal czekamy ...
Ależ jutro się będzie działo w klinice !
Powodzenia dziewczyny !!!Alberta lubi tę wiadomość
-
Moly wrote:dzięki dziewczyny, susełek kciuki za grudniowy transfer
JaMama84 pisałaś kiedyś, że dr Sz na usg prenatalnym przewidział płeć Twojego szkraba, w którym tygodniu byłaś? Jeśli wszystko będzie dobrze to, ja idę po 13tc i się zastanawiam czy jest szansa, że coś tam u mnie zobaczy
Mam przeczucie, że jednak będzie chłopak chociaż po cichu marzę o dziewczynce -
nick nieaktualny
-
Jednak stres mnie dopadł i sen, że jadę do kliniki przez Chiny. Dr B zmęczony, od 7 rano operował a mi musiał gmerać w szyjce bo mam cystę Nabota. Ogólnie mało ludzi. Dr odradził luteinę podjęzykową. Od dziś 2 Prolutexy do bety w drugie święto.
Wiwi o której wynik?anakonda, Moly, Mada29, anna_b, JaMama84 lubią tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiwi ale ty tę betę robiłaś dziś czy wczoraj bo już się pogubiłam?
bo jak dziś to czemu chcesz jutro powtarzać a nie w czwartek? Jeszcze ci nie przyrosnie prawidłowo i bez sensu się będziesz denerwować, bo betę się sprawdza po 48h ewentualnie 72h
P. S.
Alberta ale jednak maluch się rozmroziłtak z ciekawości - jaki ostatecznie miałaś podany?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 15:01
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualny
-
Wiwi92 wrote:Mam wyniki. Beta 88 mlU/mlOd VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
ladybirth wrote:Nasza córcia ma się dobrze
Ma już dwa ząbki, raczkuje tak że ciężko ja dogonić! A jak Twoja córeczka? Jeszcze chwila i roczek Was czeka! A ja super. To było bardzo wyczekane dziecko więc cieszę się z każdej chwili z nią. Dlatego wolałabym nie wracać do pracy i majstrowac rodzeństwo. Ale nie nastawiam się że się uda od razu. Mam ten komfort że są mrozaki ale myślę tak jak Ty że pewnie też bym poszła w kolejną procedurę gdybym musiała. A dlaczego Twój mąż nie chce? To niestety kobieta bierze na klatę całą ta stymulacja i ciągle badania. Facet mam wrażenie ma nieco łatwiej. Matko! jak sobie przypomnę jaką miałam hiperke to aż mi się włos jeży na głowie!
Nasza ma 6 zębów i chodzi już przy meblach. Niedawno po raz pierwszy usłyszałam wyczekiwane „mama”, a teraz nie ma tego końca. Rozwija się zdrowo, a ja jestem w niej zakochana. Również nie chciałabym wracać do pracy, bo pewnie dziecko do żłobka bym musiała oddać, ale czas pokaże. Z facetami to już tak jest, dla nich to jest obnazanie, mega wstydliwą kwestia. Mąż wie, ile wydaliśmy na 4 ivf. W medart zostawiliśmy już niecałe 50 tys. Dla nas to ogromna kasa. To myśle tez do niego przemawia, bo czy poprzestalibysmy na jednym? Chyba muszę zapytać doktorka, czy nie planuje promocji „5 ivf gratis!” Hehe. No i te dojazdy, a mamy bardzo daleko, tym bardziej teraz z dzieckiem. Ale zobaczymy. Narazie cieszymy się tym, co mamy.Aina -
Wiwi skoro lekarz potwierdził to nie ma dyskusji
w takim razie powodzenia jutro!
Ainaa pamiętam jak Twoja Mała się rodziła a tu już chodzi i woła za tobą, super!co do kosztów to teraz jednak by was to wyszło kilka tys więcej bo jak ja zaczęłam się leczyć do momentu kiedy zaszłam 'zaliczyłam' 2 podwyżki samego zabiegu a nie wiem na jakiej cenie wy poprzestaliście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 16:26
M&K2017
M 😍 2020