MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedynie miasta mają swoje programy refundacji, ale rząd ma zamiar im to zablokować więc de facto można powiedzieć że nie ma żadnej refundacji... Są też jakieś programy badawcze ale tam zazwyczaj można mieć tylko jedną góra dwie próby za sobą więc wydaje mi się że jakbyście chcieli podejść to nie ma szans na żadną refundację tylko trzeba by ponieść pełne koszta niestety.M&K
2017
M 😍 2020 -
Jest masakra cenowa .Dla mnie wizyta 150 zł za 10 min albo 5 to dużo , Ja za same próby do transferu spokojnie zrobiłabym IV IVF i wiedziałabym ,że pieniądze poszły na procedurę a nie grę w kotka i myszkę .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyJa umawiałam się do niego miesiąc temu i wolny termin dopiero 2 stycznia. W tamtym tygodniu próbowałam przyspieszyć wizytę żeby przed świętami jeszcze iść, to w rejestracji mi powiedziały, że nie ma szans chyba, że ktoś zrezygnuje. Dr przyjmuje do jutra i potem od nowego roku
Edit, a tego 2 stycznia i tak mnie Pani w rejestracji wcisnęła, bo już miał prawie wszystko zajęte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 20:11
-
nick nieaktualnyJeżeli chodzi o masakrę cenową za wizytę to ja mam małą anegdotkę
Po usg prenatalnym u dr Sz możemy zmienić lekarza prowadzącego i szukaliśmy kogoś bliżej miejsca zamieszkania. Rozpytywaliśmy po znajomych, rozglądałam się też w internecie i jak czytałam niektóre opinie o lekarzach to mi się odechciewało dalszych poszukiwań.
W końcu koleżanka poleciła pewnego dr, na stronie znany lekarz opinie fantastyczne więc dzwonię uradowana żeby się na wizytę zapisać i na sam koniec z ciekawości zapytałam o cenę za prowadzenie ciąży i mina mi zrzedła, bo 400zł za każdą wizytę to jednak chyba lekka przesada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 20:25
-
A wizyty ciążowe już od pęcherzyka 250zł. Imbirek o której byłaś dziś w klinice? Szkoda, że się rozminęłyśmy bo ja od 10:20-11:20. Radziła pielęgniarka leżeć 20 minut po transferze. Dr B mówił że będzie w święta i po, ogólnie zmęczony a czeka go napięty styczeń. Susełek jak z Twoim transferem? Kornel wieści są?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Anna ty jesteś w ciąży to dr Kru, in vitrówki dr B pewnie i się podzieli
Moly to jakiegoż ty sobie wybrałaś doktorka że taka cena? Jeśli myślisz o zmianie lekarza to zastanów się gdzie chcesz rodzić i wybierz lekarza z danego szpitala - jeśli chodzi o św rodzinę to dziewczyny tu chodziły do Olejniczaka, Jachowskiego lub ordynatora Kujawy ale jak to cenowo wygląda to nie mam pojęciawiem że z tą trójką lekarzy załatwisz wszystko, bo oni są tymi 'z góry' w św rodzinie i jak coś się będzie działo (odpukać) to masz wejście do szpitala bez problemu
albo zmień sobie na dr Kru, fantastyczny człowiek też ma wejścia do św ale przez ordynatora
M&K2017
M 😍 2020 -
Jeszcze niestety nie ma coraz bardziej mam czarne myśli, dziś pół nocy nie spałam z nerwów
Boje się, że będzie powtórka z rozrywki, ale pocieszam się że 12 cały czas dzielnie przetrwała to może któreś z czwórki będzie z zdrowe
A nie widzi mi się wydawać ponad 10 koła na przebadanie reszty gromady...
-
Kornel pewnie mają dużo pracy i dlatego tak długo czekacie. Będziecie brali po jednym czy dwa zarodku?
Wiwi super beta, bądź dobrej myśli.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Anna ty jesteś w ciąży to dr Kru, in vitrówki dr B pewnie i się podzieli
Moly to jakiegoż ty sobie wybrałaś doktorka że taka cena? Jeśli myślisz o zmianie lekarza to zastanów się gdzie chcesz rodzić i wybierz lekarza z danego szpitala - jeśli chodzi o św rodzinę to dziewczyny tu chodziły do Olejniczaka, Jachowskiego lub ordynatora Kujawy ale jak to cenowo wygląda to nie mam pojęciawiem że z tą trójką lekarzy załatwisz wszystko, bo oni są tymi 'z góry' w św rodzinie i jak coś się będzie działo (odpukać) to masz wejście do szpitala bez problemu
albo zmień sobie na dr Kru, fantastyczny człowiek też ma wejścia do św ale przez ordynatora
Imbirek do najdroższego w całym województwie, może ma fotel z masażeremJa to najchętniej zostałabym u dr B, ale tak jak wspomniałam nie jestem z Poznania i dojazdy by mnie wykończyły. Na ostatniej wizycie pytałam się dr B czy poleci kogoś w naszej okolicy i wspomniał o swoim promotorze, który jest ordynatorem więc chyba zawitamy do niego.
-
Ale wizyty ciążowe to inna bajka ja bym dala miliony by na takie chodzić. A ja płacę za "nic " w zasadzie . No może 2 min usg i ewentualnie recepty badania leki i wychodzi 1000 miesiącStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Imbirek i jak chłopcy? Jakieś wytyczne kiedy mogą się pojawić?
Beta za tydzień a nawet 6ty dzień kusi mimo że to święta Alab HCP będzie otwarty.
Polna też ale wynik osobiście trzeba tam odebrać. 5AC, nie spotkałam się z takim na forum. Zazwyczaj są A i B. Pani biolog stwierdziła, że najlepsze są AA, ale różne dają ciążę.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero