MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Karincia sikacz może nie wyjść ale beta dziś już wyjdzie, jeśli coś się ruszyło będzie jakakolwiek a jeśli zero to zero niestety... Przynajmniej ja jak robiłam w 6dpt to nawet przy biochemicznych mi wychodziła a jak się udało to miała ok. 40M&K
2017
M 😍 2020 -
U mnie jak zwykle transfer odwołany.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda Kurde! Wiecznie pod górkę
Ja bym juz spróbowała u innego lekarza. Albo poszłabym do jakiegoś zielarza. Zioła działają cuda
Wiwi92 Gratulacje
Alberta Cały czas trzymam kciuki :*
Karincia Spokojnie! Na test za wcześnie. Zrób bete i sie wyjaśni
A ja odkąd odstawiłam leki i klinikę mam spokój psychicznyNie muszę jeździć, płacić i się stresować. Przeszłam na dietę schudłam już 4 kg:) Biorę tylko witaminy. Potrzebowałam odpuszczenia chyba.
Stwierdziliśmy co ma być to będzie. Może kiedyś wrócimy do kliniki. Ale to za pół roku może rok. Nie spieszy nam się. Twraz w końcu cieszymy sie soba
Trzymam kciuki za wszystkie
Alberta lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Anakonda cierpliwość świętego by ucierpiała. Pojedziecie do dr L w styczniu? Tak jak pisałaś macie siebie i ciekawe życie. A 2018 będzie szczęśliwy.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Lady E często jest tak, że jak naprawdę sobie odpuścicie, nie będziesz się zastanawiać który masz dzień cyklu tylko będziesz cieszyć się życiem to zaskoczy nawet w teoretycznie beznadziejnym przypadku
coś na ten temat ci może Campari powiedzieć, oby i u ciebie się powtórzyło!
Lady_E lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
LadyE, ciesze sie, ze takie dobre wiesci od Ciebie:) Tez chcialabym schudnac. Co ciekawe przed ciaza, tez dalam luz ze staraniami, zajelam sie soba, zdrowe odzywianie, cwiczenia. Gdy sie zregenerowalam podeszlam do iui i ciaza!
Teraz tez musze sie wziac za siebie co by rodzenstwo zmajstrowac:)
-
nick nieaktualny
-
Dominique1995 wrote:Dziewczyny,
Czy do dr Sz na połówkowe może wejść ze mną mąż?
Mam wyrzuty sumienia bo oprócz zdjęć usg to widział mała jak jeszcze nie wyglądała jak człowieczek.
Ps. Dzisiaj poczułam pierwszego lekkiego kopniaczka, aż cały brzuszek się ruszył
Może, ale ważne żeby się nie odzywał w czasie omawiania usg przez dr Sz -
nick nieaktualnyKarincia wrote:Myślicie że 6 dni po transferze to za wcześnie na sikacza dziś zrobiłam i dupa
Dodam że 5 dniowa blastocysta (2)
Ja tez zrobiłam dzień przed dwa testy o różnej czułości i oba wyszły negatywne.
Nawet rano przed beta wyszły negatywne a beta 18,8wprawdzie u Nas tylko stymulacja była ale myśle ze nie ma się co martwić tylko faktycznie jutro zrobić betę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna_b wrote:hehe dlatego uprzedzam
dr Sz jest na tym punkcie uczulony. Pytania można zadać po omówieniu badania.
Już byłam na prenatalnych u niego i dziewczyny mnie już uprzedziły.
Ale właśnie nie wiedziałam ze można iść z osoba towarzysząca.
Mój mąż jest „dosyć” gadatliwy dlatego muszę mu postawić warunek: buzia na kłódkę albo nici z podejrzenia malutkiej.
Chociaż nie powiem, z dr Z to nadaje na tych samych falachanna_b lubi tę wiadomość
-
Ale też pamiętajcie żeby chodzić do Sz tylko z jedną osobą, bo moja koleżanka miała wizyty u niego co 2 tyg z uwagi na jakieś tam problemy z małym i ciągle jeździła z mężem a raz z mamą, bo mąż nie mógł to dr Sz mamę wyprosił i powiedział że ma się zdecydować z kim przychodzi na wizyty
Ale też ma mega poszanowanie w środowisku, bo jak powiecie jakiemukolwiek lekarzowi że dr Sz coś tam powiedział/stwierdził to nikt tego nie podważa, tylko pada zdanie, że skoro dr Sz tak powiedział to ja z tym nie dyskutujęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 12:20
M&K2017
M 😍 2020 -
Anna_b dzięki też tak pomyślałam, ale trafiłam na farmaceutkę formalistkę. Dziś idę do drugiej apteki.
Jak przebiega Twoja ciąża?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
Alberta wrote:Anakonda cierpliwość świętego by ucierpiała. Pojedziecie do dr L w styczniu? Tak jak pisałaś macie siebie i ciekawe życie. A 2018 będzie szczęśliwy.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Alberta wrote:Anna_b dzięki też tak pomyślałam, ale trafiłam na farmaceutkę formalistkę. Dziś idę do drugiej apteki.
Jak przebiega Twoja ciąża?
Zdarzają się takieTrzeba spróbować w innej aptece, najlepiej nie sieciowej.
Dzięki że pytaszMiałam trochę problemów na początku ale teraz wszystko ok i oby tak już do końca
A Ty teraz pewnie siedzisz jak na szpikach do bety co?