MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Karincia gratulacje. Zadzwoń do Medartu do której godziny pobierają krew w tą sobotę i o której pojawi się kurier. Ja w ostatnią sobotę do nich jechałam ale właśnie pani z recepcji doradziła, że nie zdążę bo była 13:30 więc Alab HCP mi został.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Ja juz po wizycie, fasola już nie jest fasolą tylko mini człowiekiem
oko mi trochę załzawiło jak miniatura nam pomachała mini rączką
Mada kciuki za jutro
Właśnie myślałam o Tobiechciałam życzyć powodzenia a Ty już po wizycie. Super wieści Moly , bardzo się cieszę. Też bym płakała jakbym widziała Małego. A ile już ma cm? Słyszałaś serduszko? Macie piekne święta
Ja już nie mogę spać bo sie denerwuje.. ja dam znać jutro ale dopiero wieczorem.. muszę czekać na męża aż wróci z pracy. Chyba oszaleje z tej niepewności...
Karincia gratuluję, co za beta ladna!wyglada na to ze dwie kruszynki się przyjęłychyba ktoś bedzie w lab ale możliwe że trzeba będzie czekac bo ta Pani tez biega na zabiegi. Kiedyś oddawalam krew w sobotę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 12:09
-
Karincia jak rzeczywiście w Twoim brzuszku siedzą bliźniaki to nie zazdroszczę
ja czekam aż moje w końcu na świat zechcą wyskoczyć ale ciąża blizniacza to w zasadzie ciągłe nerwy
aczkolwiek nadal upierać się będę że wysoka beta nie świadczy automatycznie o bliźniakach bo o tym tylko usg może powiedzieć. Moja beta była niska, przyrastała w dolnej granicy normy więc bałam się czy ciąża w ogóle rozwija się prawidłowo i czy będzie serducho a okazało się że są dwa, także reguły nie ma
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualnyMada29 wrote:Właśnie myślałam o Tobie
chciałam życzyć powodzenia a Ty już po wizycie. Super wieści Moly , bardzo się cieszę. Też bym płakała jakbym widziała Małego. A ile już ma cm? Słyszałaś serduszko? Macie piekne święta
Ja już nie mogę spać bo sie denerwuje.. ja dam znać jutro ale dopiero wieczorem.. muszę czekać na męża aż wróci z pracy. Chyba oszaleje z tej niepewności...
Prawie 6cm, serduszko biło jak trzeba i miniatura wyprzedza swój wiek o 4 dni
Trochę mi ulżyło, bo udało sie zapisać do dr Szymańskiego po świętach. Panie z recepcji mnie wcześniej albo troszke okłamały albo ja źle zrozumialam i dr jednak po świętach przyjmuje przez 3 dni.
Po genetycznych trochę odetchnę
Mada mocno trzymam kciuki żebyś jutro usłyszała serduchoniech to będzie piękny prezent na święta
Imbirek91, Mada29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarincia wrote:Mam wyniki beta 154 nie wierze ☺
Alberta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysusełek wrote:o pitole czy ja mam tylko takie wrażenie ake każdy ktobteraz bada betę mu się udaje. Pozdrowienia Karincia super! Alberta mam nadzieje ze my tez dołączymy do grupy już niedługo
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!susełek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karincia wrote:Magia świat ☺Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Karincia jak rzeczywiście w Twoim brzuszku siedzą bliźniaki to nie zazdroszczę
ja czekam aż moje w końcu na świat zechcą wyskoczyć ale ciąża blizniacza to w zasadzie ciągłe nerwy
aczkolwiek nadal upierać się będę że wysoka beta nie świadczy automatycznie o bliźniakach bo o tym tylko usg może powiedzieć. Moja beta była niska, przyrastała w dolnej granicy normy więc bałam się czy ciąża w ogóle rozwija się prawidłowo i czy będzie serducho a okazało się że są dwa, także reguły nie ma
Ja w 13dpt miałam betę 1275, dziewczyny zazwyczaj miały wtedy około 400, Bella pisała o bliźniakach, bo beta bardzo wysoka. Maluch jest jeden więc tak jak piszesz nie ma reguły -
nick nieaktualny