X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymarzony prezent pod choinkę

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Mam wyniki beta 154 nie wierze ☺
    Wow! Pieknie! :)

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie że w sobotę w MedArt normalnie będą badać krew

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Alberta Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia gratulacje. Zadzwoń do Medartu do której godziny pobierają krew w tą sobotę i o której pojawi się kurier. Ja w ostatnią sobotę do nich jechałam ale właśnie pani z recepcji doradziła, że nie zdążę bo była 13:30 więc Alab HCP mi został.

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tam od rana będę czekać

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje kolejnym zaciążonym- spokojnych ciąż życzę.

PS miała któaś z Was podawany Accofil w MedArcie czy w związku z tym że w immunologię się nie bawią, to w accofil tez nie?

bv5tg9v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:
    Ja juz po wizycie, fasola już nie jest fasolą tylko mini człowiekiem :) oko mi trochę załzawiło jak miniatura nam pomachała mini rączką ;)

Mada kciuki za jutro :-)

Właśnie myślałam o Tobie :) chciałam życzyć powodzenia a Ty już po wizycie. Super wieści Moly , bardzo się cieszę. Też bym płakała jakbym widziała Małego. A ile już ma cm? Słyszałaś serduszko? Macie piekne święta :) :)
    Ja już nie mogę spać bo sie denerwuje.. ja dam znać jutro ale dopiero wieczorem.. muszę czekać na męża aż wróci z pracy. Chyba oszaleje z tej niepewności...
    Karincia gratuluję, co za beta ladna!wyglada na to ze dwie kruszynki się przyjęły :) chyba ktoś bedzie w lab ale możliwe że trzeba będzie czekac bo ta Pani tez biega na zabiegi. Kiedyś oddawalam krew w sobotę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 12:09

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo wszystkim i trzymam kciuki
    Każdej się uda ☺

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia jak rzeczywiście w Twoim brzuszku siedzą bliźniaki to nie zazdroszczę :) ja czekam aż moje w końcu na świat zechcą wyskoczyć ale ciąża blizniacza to w zasadzie ciągłe nerwy :) aczkolwiek nadal upierać się będę że wysoka beta nie świadczy automatycznie o bliźniakach bo o tym tylko usg może powiedzieć. Moja beta była niska, przyrastała w dolnej granicy normy więc bałam się czy ciąża w ogóle rozwija się prawidłowo i czy będzie serducho a okazało się że są dwa, także reguły nie ma :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Właśnie myślałam o Tobie :) chciałam życzyć powodzenia a Ty już po wizycie. Super wieści Moly , bardzo się cieszę. Też bym płakała jakbym widziała Małego. A ile już ma cm? Słyszałaś serduszko? Macie piekne święta :) :)
    Ja już nie mogę spać bo sie denerwuje.. ja dam znać jutro ale dopiero wieczorem.. muszę czekać na męża aż wróci z pracy. Chyba oszaleje z tej niepewności...

Prawie 6cm, serduszko biło jak trzeba i miniatura wyprzedza swój wiek o 4 dni :)
    Trochę mi ulżyło, bo udało sie zapisać do dr Szymańskiego po świętach. Panie z recepcji mnie wcześniej albo troszke okłamały albo ja źle zrozumialam i dr jednak po świętach przyjmuje przez 3 dni.
    Po genetycznych trochę odetchnę :-)

Mada mocno trzymam kciuki żebyś jutro usłyszała serducho :) niech to będzie piękny prezent na święta :-)

Imbirek91, Mada29 lubią tę wiadomość

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbirek czy bliźniaki czy nie i tak będę miała nerwy a czy u ciebie wszystko się skończyło dobrze?

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Mam wyniki beta 154 nie wierze ☺
    o pitole czy ja mam tylko takie wrażenie ake każdy ktobteraz bada betę mu się udaje. Pozdrowienia Karincia super! Alberta mam nadzieje ze my tez dołączymy do grupy już niedługo

Alberta lubi tę wiadomość

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magia świat ☺

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susełek wrote:
    o pitole czy ja mam tylko takie wrażenie ake każdy ktobteraz bada betę mu się udaje. Pozdrowienia Karincia super! Alberta mam nadzieje ze my tez dołączymy do grupy już niedługo

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! :) :)

susełek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia i Imbirek jak się czujecie?
    wasze dzieciaczki nie przywitają Was jeszcze w tym roku? ;)

• anakonda Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Magia świat ☺
    Raczej nie świat ale zarodka .

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
    1.12. 82b : 192p
    5:12 547b: > 160p
    9.12 3313b > 160p
    14.12 15122b >125p
    16.12 ❤️
    3.02 prenatalne
    url=https://www.tickerfactory.com]s-preg.png[/url]
  • gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada, dzięki że pytasz :) U mnie na razie nic się nie dzieje, zobaczymy czy coś wyjdzie na ktg dziś wieczorem. Ale generalnie planuję rodzić w styczniu ;)

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • Alberta Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek dlaczego masz badania krwi trzy dni pod rząd?

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbirek91 wrote:
    Karincia jak rzeczywiście w Twoim brzuszku siedzą bliźniaki to nie zazdroszczę :) ja czekam aż moje w końcu na świat zechcą wyskoczyć ale ciąża blizniacza to w zasadzie ciągłe nerwy :) aczkolwiek nadal upierać się będę że wysoka beta nie świadczy automatycznie o bliźniakach bo o tym tylko usg może powiedzieć. Moja beta była niska, przyrastała w dolnej granicy normy więc bałam się czy ciąża w ogóle rozwija się prawidłowo i czy będzie serducho a okazało się że są dwa, także reguły nie ma :)

Ja w 13dpt miałam betę 1275, dziewczyny zazwyczaj miały wtedy około 400, Bella pisała o bliźniakach, bo beta bardzo wysoka. Maluch jest jeden więc tak jak piszesz nie ma reguły :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly a leki nadal bez zmian?

‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ