MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Alberta wrote:Campari Pawełek nie śpi w nocy? To przez ząbki?
nie wiem czy to zęby, może lęk separacyjny, potrzeba bliskości. Ale i tak to już niebo a ziemia do tego co było
Tak czy owak, w związku że już Święta blisko, życzę Wam wszystkim-nieprzespanych nocy, worów pod oczami, całych dni w piżamie, bólu cycków, tydzień nie mytych włosów, 10 kilo nadwagi itd itpbo to wszystko będzie oznaczało, że jesteście mamami. A że będziecie to nie mam wątpliwości. Poważnie-życzę Wam wszystkim odnalezienia szczęścia, gdziekolwiek go szukacie. Gorąco Was pozdrawiam i świątecznie przytulam. Wszystkie jesteście w moich myślach.
kornelkornel, Mada29, ladybirth, Alberta, anna_b, Ainaa lubią tę wiadomość
-
Campari, a Ty karmisz piersią? Mały ma tak ciezkie noce? Nasza gwiazda, odpukać, praktycznie noc przesypia. Ale ciezkie momenty tez były i wiem co to znaczy chodzić jak zombi. Szczerze współczuje, ale to minie.[/QUOTE]
Ahahahaha, Ainaa, słyszę to od rokunie, nie karmię już, młody sam się odstawił jak miał około 8 mcy i chwała mu za to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest serduszko!
Bąbel mój ma 5mm zgodnie z 6tygodniem . Oby był silny!
Już jestem spokojniejsza ale za dwa tygodnie znów stres. Dr kazał mi się zapisać do dr Kruszyńskiego.Imbirek91, Moly, gabrysia111, kornelkornel, anna_b, Alberta, anakonda, JaMama84, susełek, MalaHD lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wpadłam wam życzyć spokojnych świąt bez zbędnych komentarzy i pytań . Ciężarówką szczęśliwego rozwiązania a naszym mamuśkom przespanych nocy i moc całusów dla pociech.
Ja dzisiaj jeszcze rozmawiałam z Paśnikiem bo dzwonił wiec wykorzystałam sytuację i dobrze by było się doszczepić wiec mąż powtórzył dziś badania i pewnie w styczniu kolejne szczepienie . Wiec ja w tej chwili odpoczywam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 19:24
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualny
-
Radosne wieści dziewczyny. Dziękuję Anna_b. Śniło mi się świeże mięso które w senniku zwiastuje radość. Ostatnio przed negatywną betą czarny kot. Niepewność jeszcze dwa długie dni. W poniedziałek siknę a jak będzie biało to i tak będę się łudzić do wyniku bety.
anna_b lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Witajcie, duzo dobrych wiesci!
Kornelkornel, super, dwa piekne zarodki!
Mada29, bardzo sie ciesze i ogromnie gratuluje!
Susełek, a co u Ciebie?
U mnie dziwna sytuacja bo w listopadzie po nieudanej iui, umowilam sie z Dr Z, ze przerwa do lutego. Mialam zaczac brac antykoncepcje, ale postanowilam zrobic sobie przerwe miesieczna i od nastepnej miesiaczki, ktora teoretycznie powinna przyjsc w ostatni wtorek, zaczac brac logest. Okresu brak. Oczywiscie robilam test, negatywny. Policzylam sobie, ze pierwsza tabletke anty powinnam wziac najpoznej w okolicach 1 stycznia. Troche czasu jeszcze jest, nie wiem czy umowic sie na wizyte, zeby zobaczyc o co chodzi? Dodam, ze przed iui bralam any, sztuczny cykl, moze jakies zawirowania z hormonami i czekac az sama przyjdzie? -
JaMama albo cykl bezowulacyjny który moze się ciągnąć i ciągnąć .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]