MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Moly wrote:MałaHD jestem ciekawa czy jest szansa, że oś przysadka-podwzgórze zacznie działać prawidłowo po porodzie tak jak pisałaś. Daj znać w późniejszym czasie czy coś u Ciebie ruszyło w tym temacie
Dam na pewno ale to może potrwaćPrzy karmieniu piersią miesiączki ma prawo nie być dłuższy czas więc będziemy wiedziały jak się młoda odstawi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susełek miałaś wczoraj transfer?
U mnie jedna kreska 6 dpt blastki. Myślę, że pojadę na betę dziś zamiast jutro by ukrócić torturę. Najgorsza pewność jest lepsza od zawieszenia.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Jak Wam święta mijają? Mnie tak Bąbel wczoraj przestraszył że zamiast na wigilię do teściowej to do szpitala na Polną pojechaliśmy. Cały czas miałam białe uplawy a wczoraj brązowe. Na szczęście dr nic nie zauważył niepokojącego, nic się nie oderwało, serduszko biło i nawet usłyszałam takie puk puk i ma ok 1cm. Choć nie ukrywam że sie strasznie boję. Już na wieczór mniej plamilam i teraz troszkę też. Ale leżymy i mamy się nie stresować.. łatwo mówić heh...
Moly jak święta?wszystko u Was dobrze?
Alberta pamiętam o Tobie i życzę jutro dobrych wieści! Jak się wogóle czujesz?
Suselek jutro transfer? -
nick nieaktualnyAlberta wrote:Susełek miałaś wczoraj transfer?
U mnie jedna kreska 6 dpt blastki. Myślę, że pojadę na betę dziś zamiast jutro by ukrócić torturę. Najgorsza pewność jest lepsza od zawieszenia.
Ja byłam w Wigilię jeszcze na pobraniu krwi i mnie przyjeli, wynik był po 2 godzinach. Pamietaj, że sikacz nic nie znaczy na tak wczesnym stadium. I wierze w to, że Tobie również się uda.
Ja mam transfer dopiero jutro.
Mada nie jestem w tym ekspertem, ale takie plamienia się zdarzają i jeśli dr sprawdził,że nic się niedzieje to możesz być spokojna. Bierzesz relanium? Wogóle nasza klinika w Święta działa to może skontaktuj się z kimś od nas. Ja mam transfer na 10 u drK. Może chcesz podjechać do kliniki? -
Susełek pomyliłam dni jutro Twój transfer
. Gdzie byłaś na badaniu krwi?
Ja mam na Polną bliżej i beta tylko 16zł a w HCP 36zł. Utrudnienie, że na Polnej osobiście trzeba odebrać. Pojadę jednak jutro bo 7my dzień lepszy niż 6ty.
Mada spokojnie leż i skontaktuj się z lekarzem prowadzącym dla pewności.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
Mada, dobrze, ze pojechalas sprawdzic, ja tez mialam takie brazowe plamienia, dokladnie pamietam 7t5d. Bylam u dr Z, obejrzal, powiedzial, ze jakis maly skrzep w macicy. Powiedzial, zeby sie nie przejmowac. Smieszne to bylo bo akurat wtedy, syniu machal juz raczkami, a moj maz taki przejety mowi do dr Z, a serce bije? a dr Z, mu odpowiedzial: Panie jak macha raczkami to musi bic:) A tak powaznie, to kazdy niepokojacy objaw trzeba sprawdzic, nigdy nie lekcewazyc.
Alberta, trzymam mocno kciuki. Jezeli chodzi o sikacze, to robilam sobie majac w rece wynik bety, ktory wynosil ponad 10 tys. i druga kreska byla bardzo blada. Nie ma co sie sugerowac.
Dziewczyny, ile moze lezec w lodowce otwarty puregon? -
nick nieaktualnyMada ale się strachu pewnie najadłaś, jeszcze w taki dzień. Najważniejsze, że wszystko dobrze więc teraz leżakuj i się relaksuj
Moja nowina ciążowa została przyćmionabratową godzinę po kolacji wigilijnej zabierali do szpitala na poród i mamy w rodzinie świąteczne dziecię więc radość ogromna
Od wczoraj chodzę z wielkim brzuchem i niestety nie mogę zwalić tego na ciążę, czyste łakomstwo
Susełek i Alberta mocne kciuki za jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2017, 17:27
Alberta, susełek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlberta wrote:Susełek pomyliłam dni jutro Twój transfer
. Gdzie byłaś na badaniu krwi?
Ja mam na Polną bliżej i beta tylko 16zł a w HCP 36zł. Utrudnienie, że na Polnej osobiście trzeba odebrać. Pojadę jednak jutro bo 7my dzień lepszy niż 6ty.
Mada spokojnie leż i skontaktuj się z lekarzem prowadzącym dla pewności.
Ja badania w Święta/niedziele zawsze robie w HCP. A dni powszednie koło domu bo blisko. Na Polnej jeszcze nigdy nie byłam, 3 mam kciuki za jutro Alberta.
JaMama84 jeden zarodek.Alberta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susełek trzymaj się, kciuki trzymamy.
Jak było?
Ja kłębek nerwów wybieram się właśnie na Polną. Na pewno dam znać. Od godziny do trzech mają wynik. Nie miałam testu sikanego w domu a apteka na Gwarnej daleko. Fajne słonko dziś.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
-
nick nieaktualnyTrochę się denerwuje mimo relanium. Ale rzeczywiście piękne słoneczko, zaciagne męza na spacerek
Jadłaś ananasa? To podobno pomaga. A może być taki z puszki ;P?
Będę spr forum na bieżącą. Kurde przy tych emocjach to juz nawet relanium nie daje rady. ALe takie piekne słońce to musi być dobra wiadomość. Taki spóżniony prezent pod choinkę3mam kciuki Alberta.