X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki jem swierzego i z puszki w razie czego tez. I jeszcze czerwone winko . Tez cały cAs spr info od Alberty

• Alberta Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za zwłokę, wynik będzie o 20stej. Trafiłam na zołzę na Polnej. Nie mam netu poza domem.

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Jak najlepiej przygotować się do transferu ? Jakieś radę dotyczące jedzenia itp. ? Czy mogę ćwiczyć co 2 dzień na siłce czy to raczej nie wskazane forsować się ?

klz9krhmyflvohw4.png
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta pisz jak będziesz znać wynik bo wszystkie tu czekamy na dobre informacje od Ciebie.
    Kornel - ja nic specjalnego nie robiłam wiec niestety nie pomogę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 17:21

• Alberta Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornel pij pierzgę pszczelą i czerwone wino na endo. Suplementy D3, Omega, kwas foliowy koenzym Q10, zestaw dla starających się. Pozytywne myślenie.
    Wyjaśnię, że na Polnej byłam o 15stej, czekałam pół godziny na zejście na dół laborantki. Wynik miał być jutro a poproszona, że pilne powiedziała, że tak wszyscy mówią i zgodziła się na 20stą. Zanim wrócę do domu będzie bliżej 21szej.

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta to rzeczywiście małpa ci się trafiła! A co lepsze, jestem prawie pewna, że skoro byłaś o 15 to godzina wykonania badania na wyniku będzie koło 16-17! Ale dobrze że chociaż zgodziła się łaskawie żebyś o 20 przyszła, zaciskam w takim razie kciuki dalej!

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie nie przygotowywalam do transferu. Po jest wskazany oszczedzajacy tryb zycia. Aby bralam to co lekarz kazal z lekow.

Wiwi92
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta czekamy i 3mamy kciuki

Wiwi92
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta kochana zaciskam mocno kciuki!!

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • JaMama84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjatkowa fladra sie Tobie Alberta trafila, ale grunt, ze wydadza wynik. Tak jak pisze Imbirek wynik juz na pewno jest.
    No nic, zaciskamy kciuki dalej, wierze, ze dobra passa trwa i beta bedzie jak malowana! Trzymaj sie Kochana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta ja też podglądam czekając na Twój wynik, kciuki cały czas zaciśnięte!

• Alberta Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jajnik boli bo na sztucznym jest hamowana owulacja? Popindala mocno, mam jeden. Jadę, napiszę jak wrócę.

• Alberta Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 0.1, nie było przypadku żeby po 7dpt się ruszyła?

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Alberta tak mi przykro! Myślałam że ci się udało :/ jeśli miałoby się coś zadziać to beta byłaby jakakolwiek niestety...

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • JaMama84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta, strasznie mi przykro:(
    Dr Z, w 7dpt jezeli beta jest ponizej 5, kaze odstawic leki:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi.... :( 3 maj się

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi. Juz nic z tego raczej nie bedzie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 21:14

Wiwi92
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde...Alberta wszystkie myślałysmy że się uda :( przykro mi :( musisz być silna!

Moly no to fajne mieliście święta! :) gratulacje dla brata i bratowej :) bo ja to wpadłam w panikę. Ale miałam prezent usłyszeć serduszko :) my narazie trzymamy to w tajemnicy...
    A Ty kiedy masz badania prenatalne?

U nas wszystko wróciło do normy, więc narazie wizyta w klinice nie jest konieczna. Choć czasami myślę żeby co dwa dni iść i zobaczyć bijące serduszko. Na chwilę się wtedy uspokajam...

Suselek relanium nie biorę. Dr nigdy mi tego nigdy nie zapisał. A ananasy teraz jadłam tylko z puszki ;) trzymam kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta bardzo mi przykro.

• anna_b Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta, brak słów :/ strasznie mi przykro :/

‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ