MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kornel pij pierzgę pszczelą i czerwone wino na endo. Suplementy D3, Omega, kwas foliowy koenzym Q10, zestaw dla starających się. Pozytywne myślenie.
Wyjaśnię, że na Polnej byłam o 15stej, czekałam pół godziny na zejście na dół laborantki. Wynik miał być jutro a poproszona, że pilne powiedziała, że tak wszyscy mówią i zgodziła się na 20stą. Zanim wrócę do domu będzie bliżej 21szej.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta to rzeczywiście małpa ci się trafiła! A co lepsze, jestem prawie pewna, że skoro byłaś o 15 to godzina wykonania badania na wyniku będzie koło 16-17! Ale dobrze że chociaż zgodziła się łaskawie żebyś o 20 przyszła, zaciskam w takim razie kciuki dalej!M&K
2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde...Alberta wszystkie myślałysmy że się uda
przykro mi
musisz być silna!
Moly no to fajne mieliście święta!gratulacje dla brata i bratowej
bo ja to wpadłam w panikę. Ale miałam prezent usłyszeć serduszko
my narazie trzymamy to w tajemnicy...
A Ty kiedy masz badania prenatalne?
U nas wszystko wróciło do normy, więc narazie wizyta w klinice nie jest konieczna. Choć czasami myślę żeby co dwa dni iść i zobaczyć bijące serduszko. Na chwilę się wtedy uspokajam...
Suselek relanium nie biorę. Dr nigdy mi tego nigdy nie zapisał. A ananasy teraz jadłam tylko z puszkitrzymam kciuki!
-
nick nieaktualny