WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka jak tam ?

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia jak się czujesz? Wszystko u Was dobrze? Dziewczyny rosną? :)

Moly trzymamy kciuki za Ciebie i Lili! :) daj znać co u Was po powrocie ze szpitala!

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ze pytasz tak narazie nie mam co narzekać dzieci mają już po 12 cm ☺
    A co u ciebie ?

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Dziękuję ze pytasz tak narazie nie mam co narzekać dzieci mają już po 12 cm ☺
    A co u ciebie ?

O jak fajnie, równo rosną :) u nas też dobrze, rosniemy i Mały daje już znak o sobie. Coraz częściej mnie pstryka w brzuchu, miłe uczucie. Miał już ostatnio 250g ;)

• Ruda2017 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, odliczacie in vitro od podatku ?

Od VIII 2017 MedArt
    I ivf grudzień 2017
    4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
    II ivf lipiec 2018 r.
    26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
    6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
    14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
    22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
    4.02.2020 R&P 👨‍👩‍👦‍👦

2❄️❄️
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to duży chłopak juz ☺ ale ten czas leci dopiero co testowalysmy a już za chwilę połówkowe ☺

Mada29 lubi tę wiadomość

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Miśka90 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... beta 94 <3 <3

kornelkornel, Mada29, Kaya85, gabrysia111, Patrycja19-90, Alberta, klopsik, Ruda2017, Karincia, susełek, Imbirek91 lubią tę wiadomość

f2wlupjy6h67w3sj.png

M&T <3 <3 2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka90 wrote:
    Dziewczyny... beta 94 <3 <3

Oj oj ale ładna beta :) gratuluję! :) :)

Miśka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Ooo to duży chłopak juz ☺ ale ten czas leci dopiero co testowalysmy a już za chwilę połówkowe ☺

Już mi też zaczyna lecieć ten czas... choć odliczam od wizyty do wizyty, bo lubię patrzeć na Maluszka. Ty też zaczniesz niedługo czuć Maluszki i to podwójnie. Chyba, że już czujesz? :) Na polowkowe masz datę już wyznaczoną? My mamy 11.04 ;)

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czuje jeszcze chyba że czuje a nie wiem ze to to. Tak mam coś koło 20 kwietnia a ty ?
    Miska gratulacje ☺teraz czekanie jedno czy dwa

Miśka90 lubi tę wiadomość

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki nie doczytałam to dwa tyg różnicy między nami ...

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie pozna brzuchem moża podawać Clexane i Prolutex ?
    Bo brzuch wygląda masakrycznie już :/

klz9krhmyflvohw4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Dziewczyny gdzie pozna brzuchem moża podawać Clexane i Prolutex ?
    Bo brzuch wygląda masakrycznie już :/

Clexane można podawać w brzuch, udo po zewnetrznej stronie i w ramię. A prolutex to nie wiem, nie jest napisane na ulotce? Chyba, że któraś z dziewczyn wie ;) od prolutexu robią się Tobie siniaki?

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Clexane można podawać w brzuch, udo po zewnetrznej stronie i w ramię. A prolutex to nie wiem, nie jest napisane na ulotce? Chyba, że któraś z dziewczyn wie ;) od prolutexu robią się Tobie siniaki?

Oj to udo mi się nie widzi :)
    Siniaki od Clexane.

Mada29 lubi tę wiadomość

klz9krhmyflvohw4.png
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klopsik, jak zarodki ?

klz9krhmyflvohw4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Oj to udo mi się nie widzi :)
    Siniaki od Clexane.

Rozumiem Cię, heh ja wytrzymała 4 dni w udo ;) i z obu stron sine. Muszę szykować brzuszek na polowkowe i mąż mi robi w ramię, gdy jest w domu a dziś zrobiłam w brzuch przelewajac clexane do strzykawki i iglami od prolutexu robię. Zobaczę jak będzie brzuch wygladal pod koniec tygodnia ;) jeszcze mam trochę czasu, więc mogę eksperymentować. Hoh Ty na prenatalne do dr Sz też będziesz musiała brzuszek uszykowac :)

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prenatalne tylko Sz robi ?

klz9krhmyflvohw4.png
  • klopsik Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel, "zdrowy komplet zapłodniony", jutro trzecia doba - będę dzwonić do Ż, ale ten czas leci strasznie wolno...

Czy to możliwe, że po punkcji coś mi może promieniować aż pod żebro? Nie wiem czy to nerwobóle, czy mnie przewiało, czy to jeszcze coś popunkcjowego.

Dziewczyny, czy Wy każdego dnia dzwoniłyście, żeby się wywiedzieć o zarodki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    To prenatalne tylko Sz robi ?

Chyba tak. Dr kazał mi się do niego zapisać i teraz na polowkowe też idę. Potem jest w trzecim trymestrze jeszcze spotkanie z dr Sz.

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klopsik wrote:
    kornelkornel, "zdrowy komplet zapłodniony", jutro trzecia doba - będę dzwonić do Ż, ale ten czas leci strasznie wolno...

Czy to możliwe, że po punkcji coś mi może promieniować aż pod żebro? Nie wiem czy to nerwobóle, czy mnie przewiało, czy to jeszcze coś popunkcjowego.

Dziewczyny, czy Wy każdego dnia dzwoniłyście, żeby się wywiedzieć o zarodki?

To ładnie się trzymają oby tak dalej ! Ja codziennie „molestowałam” Ż smsami.

Mada29, mam nadzieje, że będzie wszystko Ok i doczeka mnie zaszczyt poznania Sz :)

klz9krhmyflvohw4.png
‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ