MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarincia wrote:Dziękuję ze pytasz tak narazie nie mam co narzekać dzieci mają już po 12 cm ☺
A co u ciebie ?
O jak fajnie, równo rosnąu nas też dobrze, rosniemy i Mały daje już znak o sobie. Coraz częściej mnie pstryka w brzuchu, miłe uczucie. Miał już ostatnio 250g
-
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, odliczacie in vitro od podatku ?Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarincia wrote:Ooo to duży chłopak juz ☺ ale ten czas leci dopiero co testowalysmy a już za chwilę połówkowe ☺
Już mi też zaczyna lecieć ten czas... choć odliczam od wizyty do wizyty, bo lubię patrzeć na Maluszka. Ty też zaczniesz niedługo czuć Maluszki i to podwójnie. Chyba, że już czujesz?Na polowkowe masz datę już wyznaczoną? My mamy 11.04
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Dziewczyny gdzie pozna brzuchem moża podawać Clexane i Prolutex ?
Bo brzuch wygląda masakrycznie już
Clexane można podawać w brzuch, udo po zewnetrznej stronie i w ramię. A prolutex to nie wiem, nie jest napisane na ulotce? Chyba, że któraś z dziewczyn wieod prolutexu robią się Tobie siniaki?
-
Mada29 wrote:Clexane można podawać w brzuch, udo po zewnetrznej stronie i w ramię. A prolutex to nie wiem, nie jest napisane na ulotce? Chyba, że któraś z dziewczyn wie
od prolutexu robią się Tobie siniaki?
Oj to udo mi się nie widzi
Siniaki od Clexane.Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Oj to udo mi się nie widzi
Siniaki od Clexane.
Rozumiem Cię, heh ja wytrzymała 4 dni w udoi z obu stron sine. Muszę szykować brzuszek na polowkowe i mąż mi robi w ramię, gdy jest w domu a dziś zrobiłam w brzuch przelewajac clexane do strzykawki i iglami od prolutexu robię. Zobaczę jak będzie brzuch wygladal pod koniec tygodnia
jeszcze mam trochę czasu, więc mogę eksperymentować. Hoh Ty na prenatalne do dr Sz też będziesz musiała brzuszek uszykowac
-
kornelkornel, "zdrowy komplet zapłodniony", jutro trzecia doba - będę dzwonić do Ż, ale ten czas leci strasznie wolno...
Czy to możliwe, że po punkcji coś mi może promieniować aż pod żebro? Nie wiem czy to nerwobóle, czy mnie przewiało, czy to jeszcze coś popunkcjowego.
Dziewczyny, czy Wy każdego dnia dzwoniłyście, żeby się wywiedzieć o zarodki? -
nick nieaktualny
-
klopsik wrote:kornelkornel, "zdrowy komplet zapłodniony", jutro trzecia doba - będę dzwonić do Ż, ale ten czas leci strasznie wolno...
Czy to możliwe, że po punkcji coś mi może promieniować aż pod żebro? Nie wiem czy to nerwobóle, czy mnie przewiało, czy to jeszcze coś popunkcjowego.
Dziewczyny, czy Wy każdego dnia dzwoniłyście, żeby się wywiedzieć o zarodki?
To ładnie się trzymają oby tak dalej ! Ja codziennie „molestowałam” Ż smsami.
Mada29, mam nadzieje, że będzie wszystko Ok i doczeka mnie zaszczyt poznania Sz