MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnaNata. wrote:Surer, extra zarodeczki, trzymam kciuki. Ja jutro idę robić bete i sie denerwuje. Zadnych objawów i piersi mi zmalaly a byli po transferze wrazliwe i pelne...jeszcze głupia zrobiłam dzis sikacza i wyszedł negatywny i sie nakrecilam...
AnnaNata, zrobiłaś betę?
Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 11:51
-
AnnaNata jak beta? Kciuki zaciśnięteStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Gratuluję!!!!
AnnaNata. lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
agniecha88 wrote:Kochana i Ty się jeszcze pytasz? GRATULACJE!!
Dziekuje :* wciąż nie wierzę, dr powiedzial ze beta dobraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 15:34
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
Ainaa wrote:Beta cudna! Gratuluje! Prosze teraz o siebie dbać
Dziękuję kochana, taki mam zamiar. Mam 8 tys. metrów trawnika ktory kosilam, od 2 tygodni mam trawe do kolan, a co tam, teraz to będę miec łąkę bo za nic za to się nie wezmęAinaa lubi tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
nick nieaktualny
-
katariiinkaa wrote:AnnaNata, gratuluje z calego serca
Choć przyznam ze chyba musze sie ulotnic z forum na jakis czas
Wiadomosc o kazdej kolejnej ciąży mnie dołuje, zaczynam myśleć ze mnie nigdy sie nie uda i coraz trudniej mi przychodzi pozytywne nastawienie
Mam wrażenie że wszystkie z Was juz zaciazyly podczas kiedy ja jestem w trakcie 3 juz procedury i w dodatku po stracie maluszka
Dziękuję bardzo. Rozumiem Cie. Ale ty jesteś młodziutka i napewno się uda tobie, przecież za 1 razem się udało, niestety cp...teraz nie będziesz mieć tego problemu skoro jajowody zostaly usunięte...szczerze Ci zycze dzidziusia.I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was po krótkiej przerwie
Jestem właśnie po 1 punkcji. Pobranę zostało 7 komórek. Wydaje mi się trochę mało jak porównuje do Waszych doświadczeń. Ale Pan dr mówi ze są ładne kształtem, okrąglutkie. Zobaczymy co to będzie. Jutro o 11 info ile udało się zapłodnić. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 09:20
Czerwiec 2014 - HSG
Grudzień 2015 - laparoskopia i histeroskopia
Jajowody drożne, endometrioza I stopnia
Lipiec 2016 - start IVF
3 zarodki, 2 mrozaki, 1 transfer -
nick nieaktualnyBlacbrunette dobrze będzie Ja wtedy kiedy pobrano mi 8 komórek miałam 2 zarodki, a jak pobrano 18 to tylko 1 więc to nie jest powiedziane, bo mogą ci się wszystkie zapłodnić i rozwinąć i będziesz miała aż 7 maluszków! Nie przejmuj się na zapas
Kata przypominam Ci, że ja też walczę , tak jak ty, tyle, że u mnie nie idzie nic, tak jak powinno - mówiłaś, że zazdrościsz mi, że mogę mieć inseminację, jak nie zdążymy pobrać komórek - otóż nie mogę mieć, bo progesteron skoczył a i endo cienkie jest, więc jak nie zdążymy pobrać to znów mam miesiąc do tyłu, a że Pani dr nie zrobi mi crio pewnie bez antykoncepcji, a jak skończę te nieszczęsne tabsy to jej akurat nie będzie to crio będę miała przy dobrych wiatrach dopiero w grudniu, chociaż liczyłam zaczynając in vitro na to, że do końca roku uwinę się z 3 podejściami, a tak - jesteśmy już za połową roku, miałam tylko 1 transfer, ta stymulacja to kolejna porażka i obawiam się, że nic z niej nie będzie, bo dziś dopiero biorę Ovitrelle (po 18 dniach stymualcji!) i znając moje szczęście nie zdążymy pobrać pęcherzyków, a inseminacja stoi pod wielkim znakiem zapytania (w zasadzie już jest pozamiatane). Także głowa do góry i walczymy!
Gratuluję AnnaNata! Mam nadzieję, że i mi i Katarince uda się do Was ciężarnych dołączyć, zanim wasze maluszki pojawią się na świecie -
Blackbrunette wrote:Witam Was po krótkiej przerwie
Jestem właśnie po 1 punkcji. Pobranę zostało 7 komórek. Wydaje mi się trochę mało jak porównuje do Waszych doświadczeń. Ale Pan dr mówi ze są ładne kształtem, okrąglutkie. Zobaczymy co to będzie. Jutro o 11 info ile udało się zapłodnić. Trzymajcie kciuki
Nie jest mało itak 6 można tylko zaplodnic...uda się...u mnie bylo tylko 5 z czego 4 zaplodnily się prawidłowo no i udało się za pierwszym podejściem ☺ wiec tobie też się uda, musi się udać tylko trzeba byc dobrej mysliI IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm