MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam u dietetyczki ale nie odpowiadała mi ta dieta ułożona przez nią. Poczytałam w necie założenia diety cukrzycowej, metodą prób i błędów obadałam po czym mi skacze cukier i ogarnęłam. Glukometr miałam z apteki-można dostać bezpłatnie. Mnie generalnie dr K chciała dać, ale miałam. Jeśli apteki nie mają zadzwoń na infolinię firmy produkującej glukometry i poproś-przyślą Ci. A jesli pójdziesz do poradni to też dostaniesz
Pomagały mi też laski z wątku cukrzyca ciążowa.susełek lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz 3,6 a mialam 3,8 wedlug ostatniego badania. Dr powiedzial ze sie skrocila i mam lezec wiecej nie lazacic zeby nie obciazac. Dzidzia jest w polozeniu glowkowym a przedtem caly czas miednicowe. Teraz wizyta za 3 tygodnie u dr Sz miedzy 30-32 tygodniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 17:10
Wiwi92 -
Mi z 4 cm w ciągu dwóch tygodni skróciła się do 2 a potem o dziwo sobie latała, raz miała więcej niż 2 raz mniej i nie potrafię tego wyjaśnić bo dr mi w sumie tego nie wytłumaczyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 19:32
M&K2017
M 😍 2020 -
Byłam 5 dni przed świętami, ale to na własne życzenie, tzn.to był już 36 tc a K mi mówiła że 36 to już pewnie dalej nie dociągnę a ja panikowałam po prostu, ale nie działo się kompletnie nic, nawet pół skurczyku więc mnie wypisali na moje życzenie ale to rozmawialiśmy z ordynatorem i nie wypisał mnie na własne żądanie tylko normalnie przychylił się do mojej prośby o spędzenie świąt w domu
a później wróciłam w środę po świętach i miałam mieć już cięcie ale konflikt interesów lekarzy spowodował że po interwencji mojego męża u ordynatora miałam cięcie 2 dni później a chcieli mnie ciąć w sumie dopiero po nowym roku. Ostatecznie cesarka była całkowicie na zimno, nie mam pojęcia co to bóle porodowe czy chociażby skurcz, bo chłopcom tak się spodobało jednak w brzuchu że postanowili tam siedzieć, ale w sumie co mnie dziwi skoro pierwszy do wyjścia był ten który jest leniwy po dziś dzień
także de facto nie musiałam w szpitalu spędzać tego tygodnia przed świętami ale to było na moje życzenie.
M&K2017
M 😍 2020 -
Znajomi mają nadpobudliwą 9 miesięczną córkę. Czy to faza czy tak jej zostanie?
Razem podchodziliśmy do pierwszego in vitro, im się udało.
Imbirek to chłopcy mają przeciwstawne temperamenty?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Dziewczyny!I ja doczekałam się w końcu punkcji. Walczyłam od lutego. Trzymajcie kciuki:) Nie wiadomo czy transfer będę miała teraz bo hiperka może pokrzyzować plany. Doktor powiedział, że będzie dążył do tego, by odbyło się bez mrozenia.
Imbirek91, susełek, Nowa38, Alberta, Miśka90, Dalia90 lubią tę wiadomość