MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_E wrote:Dziewczynki moje kochane napiszę tylko tyle nie poddawajcie się
5 lat starań, 3IUI, 3nieudane IVF. Z pobranych 40 komórek żadna nie była dobra. Morze wylanych łez.
Ostatnie IVF w lutym. I odpusciliśmy. I gdy juz pogodziłam się że nie będę miała biologicznych dzieci testy pokazały 2 kreski...
Zdziwiły mnie bolące piersi od dłuższego czasu.
Beta hcg z dzisiaj 26609 mIU/ml
W czwartek idę do lekarzaNie wie nawet który to tydzień. Miesiączke miałam w marcu ostatnią. Nie przejmowałam siętym bo mam PCOS i to dla mnie norma.
No i chciałam wam tez podziękowac za te lata wspierania:) Życzę wszystkim duzych brzuchów :p
No i muszę napisac do dr K:) To się zdziwi :p
Cudownie
Lady_E lubi tę wiadomość
Klinika MedArt od września 2017
Ureaplasma
AMH 3,43
Grudzien 2017 Sono HSG - niedrożne jajowody
Marzec 2018 laparoskopia + usunięcie polipów macicy + łyżeczkowanie - szpital Med Polonia
04.2018 punkcja - 6 zarodków zamrożonych
07.2018 transfer jednego zarodka - nieudany
08.2018 transfer dwóch zarodków, beta po 9 dniach 45, po 11 dniach 78,6 po 14 dniach 126,60 - ciąża biochemiczna
11.2018 transfer jednego zarodka, beta 7dpt 27, 9dpt 41, 13dpt 218, 17dpt 1.600, na USG widać zarodek, poronienie 6 tydzień
03.2019 transfer ostatnich dwóch zarodkow
27.09.2019 drugie in vitro, pobranych 13 komórek -
nick nieaktualnyLady_E wrote:Dziewczynki moje kochane napiszę tylko tyle nie poddawajcie się
5 lat starań, 3IUI, 3nieudane IVF. Z pobranych 40 komórek żadna nie była dobra. Morze wylanych łez.
Ostatnie IVF w lutym. I odpusciliśmy. I gdy juz pogodziłam się że nie będę miała biologicznych dzieci testy pokazały 2 kreski...
W czwartek idę do lekarzaNie wie nawet który to tydzień. Miesiączke miałam w marcu ostatnią. Nie przejmowałam siętym bo mam PCOS i to dla mnie norma.
No i chciałam wam tez podziękowac za te lata wspierania:) Życzę wszystkim duzych brzuchów :p
-
Lady_E wrote:Dziewczynki moje kochane napiszę tylko tyle nie poddawajcie się
Lady_E lubi tę wiadomość
-
No więc u mnie tak, że jeszcze "chwilę" mam brać antyki. Dostałam tabsy, żeby wyleczyć bakterzyska, potem kontrolny posiew i stymulacja ok. 7-10 dni. Ż dzisiaj w wyśmienitym humorze. Dziewczyny, a od czego to zależy czy płaci się za wizytę? Czy jest badanie?9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
hapulus wrote:Pełna nadziei Ty też miałaś dzisiaj wizytę prada?jak tam?
Jak dobrze kojarze Ty w srode betujesz? Jak samopoczucie?Pelna nadziei -
Dalia90 wrote:No więc u mnie tak, że jeszcze "chwilę" mam brać antyki. Dostałam tabsy, żeby wyleczyć bakterzyska, potem kontrolny posiew i stymulacja ok. 7-10 dni. Ż dzisiaj w wyśmienitym humorze. Dziewczyny, a od czego to zależy czy płaci się za wizytę? Czy jest badanie?Pelna nadziei
-
Dalia90 wrote:No więc u mnie tak, że jeszcze "chwilę" mam brać antyki. Dostałam tabsy, żeby wyleczyć bakterzyska, potem kontrolny posiew i stymulacja ok. 7-10 dni. Ż dzisiaj w wyśmienitym humorze. Dziewczyny, a od czego to zależy czy płaci się za wizytę? Czy jest badanie?
-
Tak,tak, to wiem. Chodzi mi o to, że już drugi raz nie płaciłam za wizytę
.
Pelna nadziei, antyki to raczej nic wspólnego z bakteriami nie mają, daje się je na wyciszenie jajników9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Dalia90 wrote:Tak,tak, to wiem. Chodzi mi o to, że już drugi raz nie płaciłam za wizytę
.
Pelna nadziei, antyki to raczej nic wspólnego z bakteriami nie mają, daje się je na wyciszenie jajników
No to moze ja potrzebuje czegos mocniejszego na wyciszenie nie wiem..Pelna nadziei -
Jak dobrze kojarze Ty w srode betujesz? Jak samopoczucie?[/QUOTE]
Dobrze dziękuję. nie poszukuję objawow,staram sie nie zwariować,czekam cierpliwie- odpoczywając.
Trochę z tymi antykami dziwi mnie, że nie bierzesz. A te 10 dni w związku z naturalnym cyklem? -
Czegoś mocniejszego? Hmmm... To brzmi dwuznacznie
Chyba nie
Nie miałam badania,ale dość długo wszystko tłumaczył, plus recepty i takie tam, także trochę się zdziwiłam, że byliśmy u niego "na kawie". Jego pacjentki pewnie wiedzą, co to znaczy9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
hapulus wrote:Jak dobrze kojarze Ty w srode betujesz? Jak samopoczucie?
Dobrze dziękuję. nie poszukuję objawow,staram sie nie zwariować,czekam cierpliwie- odpoczywając.
Trochę z tymi antykami dziwi mnie, że nie bierzesz. A te 10 dni w związku z naturalnym cyklem?[/QUOTE]
Trzymam kciuki:)
Nie wiem co z tymi antykami nigdy o tym nie mowil ze jakies antyki zawsze wspominal o zastrzyku. Teraz w 10 bylo usg i za 10 dni czyli w 20 dniu ten zastrzyk na naturalnym.Pelna nadziei -
Dalia90 wrote:Czegoś mocniejszego? Hmmm... To brzmi dwuznacznie
Chyba nie
Nie miałam badania,ale dość długo wszystko tłumaczył, plus recepty i takie tam, także trochę się zdziwiłam, że byliśmy u niego "na kawie". Jego pacjentki pewnie wiedzą, co to znaczynie wiem wierze ze wie co robi i skoro nie ma antykow stwierdził najwyrazniej ze zastrzyk bedzie odpowiedni. Na kawie nie bylam hehe ale domyslam sie o co chodzi:)
Pelna nadziei -
Pelna nadziei wrote:Dziewczyny, a ktoras miala tak, ze nie brala tych antykow przed stymulacja? Teraz jak hapulus mi napisala ze dziwne, ze Dalia ma tez antyki to sie zaczelam zastanawiac..9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️