MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Ja podchodziłam do punkcji i transferu wrzesień/październik 2017 i dr B o badaniu zarodków nam tylko wspomniał. Powiedział, że jest taka możliwość, wymienił kwoty, ale jeżeli chodzi o nasz przypadek to on nie widzi szczególnych wskazań więc nawet się nie zainteresowaliśmy tematem.Berbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Ja podchodziłam do punkcji i transferu wrzesień/październik 2017 i dr B o badaniu zarodków nam tylko wspomniał. Powiedział, że jest taka możliwość, wymienił kwoty, ale jeżeli chodzi o nasz przypadek to on nie widzi szczególnych wskazań więc nawet się nie zainteresowaliśmy tematem.
Ps. Molly ile razy.mialas transfer?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 14:51
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:A nam właśnie dr nie.chciala powiedzieć czy u nas jest wskazanie czy nie. Mówi tylko , ze.jedynym powodem dla.ktorego.wedlug niej para mialaby.nie.robic badania sa.finanse, bo inne minusy nie.istnieja.
Ps. Molly ile razy.mialas transfer?
Co do braku minusów to z tego co się orientuje są różne opinie. Ja w pełni ufałam dr B i jeśli on olał temat badań zarodków to nie zaprzątaliśmy sobie tym głowy i szczerze mówiąc dopiero tu na forum dowiedziałam się więcej na czym to polega niż od niego.
Pierwszy transfer dał nam Liliannę, mamy jeszcze dwa mrozaczki -
nick nieaktualny
-
Tacia wrote:Wszystko ok. Bylam u nowego lekarza wczoraj. Jestem barfzo zadowolona. Zostaje u niego
sszystko mi wytlumaczyl dokladnoe bez pospiechu. Dzien a noc jak u wizyta u dr B. Ogolnie wszystko rosnie
w poniedzialek ide na usg aby zobaczyc serduszko. W razie jakichkolwiek krwawien mam natychmiast przyjechac do niego. Czuje sie zaopiekowana. Mam wytlumaczone co jak itd. Prawdopodobnie plamienia sa od acardu. Bo ciaza przebiega jak narazie prawidlowo
Dziękuję ze pytasza jak u Cb?
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Co do braku minusów to z tego co się orientuje są różne opinie. Ja w pełni ufałam dr B i jeśli on olał temat badań zarodków to nie zaprzątaliśmy sobie tym głowy i szczerze mówiąc dopiero tu na forum dowiedziałam się więcej na czym to polega niż od niego.
Pierwszy transfer dał nam Liliannę, mamy jeszcze dwa mrozaczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Mada daj znac co u Was
Moly nasz Babel jeszcze w szpitaluw poniedziałek okazało się, że ma zapalenie płuc. Ja wyszłam we wtorek a Mały ma przez 7dni podawany antybiotyk. Narazie cieszę się Nim jeszcze w szpitalu.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, jestem szczęśliwa, ja po malu dochodzę do siebie po cc.
Co do badań zarodków, ja też nie badalam i mam synusia.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, jest to szczęście nie do opisania patrzeć na takiego Babla... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusełek wrote:Mada to 3mamy kciuki za babla żeby szybko wracał do zdrowia. I dla Ciebie tez, żebyście jak najszybciej mogli cieszyć się Sobą w domku.
Napisz coś więcej jak znajdziesz trochę czasu, buziaki pozdrawiamy z Erykiem -
nick nieaktualnyMada29 wrote:Moly nasz Babel jeszcze w szpitalu
w poniedziałek okazało się, że ma zapalenie płuc. Ja wyszłam we wtorek a Mały ma przez 7dni podawany antybiotyk. Narazie cieszę się Nim jeszcze w szpitalu.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, jestem szczęśliwa, ja po malu dochodzę do siebie po cc.
Co do badań zarodków, ja też nie badalam i mam synusia.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, jest to szczęście nie do opisania patrzeć na takiego Babla...
Biedny Kubuś, ale duży i silny chłopak z niego więc pewnie na dniach wrócicie do domu. Najważniejsze, że Maluch już po drugiej stronie brzucha i możesz cieszyć się swoim szczęściemDużo zdrowia dla Bąbla!
Jak już się wszystko uspokoi i znajdziesz chwilę to napisz trochę jak wszystko przebiegło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny