MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Ja podchodziłam do punkcji i transferu wrzesień/październik 2017 i dr B o badaniu zarodków nam tylko wspomniał. Powiedział, że jest taka możliwość, wymienił kwoty, ale jeżeli chodzi o nasz przypadek to on nie widzi szczególnych wskazań więc nawet się nie zainteresowaliśmy tematem.
Berbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nam właśnie dr nie.chciala powiedzieć czy u nas jest wskazanie czy nie. Mówi tylko , ze.jedynym powodem dla.ktorego.wedlug niej para mialaby.nie.robic badania sa.finanse, bo inne minusy nie.istnieja.Moly wrote:Ja podchodziłam do punkcji i transferu wrzesień/październik 2017 i dr B o badaniu zarodków nam tylko wspomniał. Powiedział, że jest taka możliwość, wymienił kwoty, ale jeżeli chodzi o nasz przypadek to on nie widzi szczególnych wskazań więc nawet się nie zainteresowaliśmy tematem.
Ps. Molly ile razy.mialas transfer?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 14:51
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:A nam właśnie dr nie.chciala powiedzieć czy u nas jest wskazanie czy nie. Mówi tylko , ze.jedynym powodem dla.ktorego.wedlug niej para mialaby.nie.robic badania sa.finanse, bo inne minusy nie.istnieja.
Ps. Molly ile razy.mialas transfer?
Co do braku minusów to z tego co się orientuje są różne opinie. Ja w pełni ufałam dr B i jeśli on olał temat badań zarodków to nie zaprzątaliśmy sobie tym głowy i szczerze mówiąc dopiero tu na forum dowiedziałam się więcej na czym to polega niż od niego.
Pierwszy transfer dał nam Liliannę, mamy jeszcze dwa mrozaczki
-
nick nieaktualny
-
U mnie beta rośnie, dzis mam wizytę więc czegoś więcej sie dowiem,dam znac co j jakTacia wrote:Wszystko ok. Bylam u nowego lekarza wczoraj. Jestem barfzo zadowolona. Zostaje u niego
sszystko mi wytlumaczyl dokladnoe bez pospiechu. Dzien a noc jak u wizyta u dr B. Ogolnie wszystko rosnie
w poniedzialek ide na usg aby zobaczyc serduszko. W razie jakichkolwiek krwawien mam natychmiast przyjechac do niego. Czuje sie zaopiekowana. Mam wytlumaczone co jak itd. Prawdopodobnie plamienia sa od acardu. Bo ciaza przebiega jak narazie prawidlowo 
Dziękuję ze pytasz
a jak u Cb? -
nick nieaktualnyA to , że sa.różne opinie to ja wiem. Ja napisalam tylko co dr nam powiedziala.Moly wrote:Co do braku minusów to z tego co się orientuje są różne opinie. Ja w pełni ufałam dr B i jeśli on olał temat badań zarodków to nie zaprzątaliśmy sobie tym głowy i szczerze mówiąc dopiero tu na forum dowiedziałam się więcej na czym to polega niż od niego.
Pierwszy transfer dał nam Liliannę, mamy jeszcze dwa mrozaczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Mada daj znac co u Was

Moly nasz Babel jeszcze w szpitalu
w poniedziałek okazało się, że ma zapalenie płuc. Ja wyszłam we wtorek a Mały ma przez 7dni podawany antybiotyk. Narazie cieszę się Nim jeszcze w szpitalu.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, jestem szczęśliwa, ja po malu dochodzę do siebie po cc.
Co do badań zarodków, ja też nie badalam i mam synusia.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, jest to szczęście nie do opisania patrzeć na takiego Babla...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuselek Ty juz na finiszususełek wrote:Mada to 3mamy kciuki za babla żeby szybko wracał do zdrowia. I dla Ciebie tez, żebyście jak najszybciej mogli cieszyć się Sobą w domku.
Napisz coś więcej jak znajdziesz trochę czasu, buziaki pozdrawiamy z Erykiem
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Moly nasz Babel jeszcze w szpitalu
w poniedziałek okazało się, że ma zapalenie płuc. Ja wyszłam we wtorek a Mały ma przez 7dni podawany antybiotyk. Narazie cieszę się Nim jeszcze w szpitalu.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, jestem szczęśliwa, ja po malu dochodzę do siebie po cc.
Co do badań zarodków, ja też nie badalam i mam synusia.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, jest to szczęście nie do opisania patrzeć na takiego Babla...
Biedny Kubuś, ale duży i silny chłopak z niego więc pewnie na dniach wrócicie do domu. Najważniejsze, że Maluch już po drugiej stronie brzucha i możesz cieszyć się swoim szczęściem
Dużo zdrowia dla Bąbla!
Jak już się wszystko uspokoi i znajdziesz chwilę to napisz trochę jak wszystko przebiegło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

2017