X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia a jak tam u Ciebie?

Tacia lubi tę wiadomość

202312226851.png
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ustalony termin 2 wrzesnia na szpital. Mala ma sie w brzuszku bardzo dobrze ani sie nie pcha na swiat. Ma 2871g wiec nam kruszynka podrosla. Tetno przeplywy wszystko dobrze. Jelitowka przeszla czekamy dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 12:23

susełek lubi tę wiadomość

Wiwi92
  • ladybirth Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aina rozumiem trochę męża, 5 ivf za wami także swoje przeszliscie. Ale też rozumiem Ciebie że chcesz więcej dzieci:) My kobiety wiele możemy znieść.
    My mamy tyle mrozakow że jak znów nam się uda za pierwszym razem będziemy musieli resztę oddać do adopcji. Zupełnie nie wiem jak to w Medart wygląda, także będę podpytywac Doktorka.

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybirth wrote:
    Aina rozumiem trochę męża, 5 ivf za wami także swoje przeszliscie. Ale też rozumiem Ciebie że chcesz więcej dzieci:) My kobiety wiele możemy znieść.
    My mamy tyle mrozakow że jak znów nam się uda za pierwszym razem będziemy musieli resztę oddać do adopcji. Zupełnie nie wiem jak to w Medart wygląda, także będę podpytywac Doktorka.

Jak będziesz już wiedziała jak wyglada oddanie do adopcji to daj znać :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też będę oddawać więc się chętnie dowiem :)

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiwi92 wrote:
    Ustalony termin 2 wrzesnia na szpital. Mala ma sie w brzuszku bardzo dobrze ani sie nie pcha na swiat. Ma 2871g wiec nam kruszynka podrosla. Tetno przeplywy wszystko dobrze. Jelitowka przeszla czekamy dalej :)
    Ale rozumiem, ze będzie robił Kru na polnej?
    Jeśli będę miała cc to jest szansa ze się gdzieś spotkamy na korytarzu :)

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak suselek dr Kru na polnej 2 wrzesnia po 16 izba przyjec mam przyjechac 3 cesarka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 16:07

Wiwi92
  • Tacia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Tacia a jak tam u Ciebie?
    Wszystko ok. Bylam u nowego lekarza wczoraj. Jestem barfzo zadowolona. Zostaje u niego ;-) sszystko mi wytlumaczyl dokladnoe bez pospiechu. Dzien a noc jak u wizyta u dr B. Ogolnie wszystko rosnie ;-) w poniedzialek ide na usg aby zobaczyc serduszko. W razie jakichkolwiek krwawien mam natychmiast przyjechac do niego. Czuje sie zaopiekowana. Mam wytlumaczone co jak itd. Prawdopodobnie plamienia sa od acardu. Bo ciaza przebiega jak narazie prawidlowo ;-)
    Dziękuję ze pytasz ;-) a jak u Cb?

Pelna nadziei lubi tę wiadomość

• Nowa38 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia, jesteś u innego lekarza w medarcie czy zupełnie gdzie indziej?

• anakonda Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Wszystko ok. Bylam u nowego lekarza wczoraj. Jestem barfzo zadowolona. Zostaje u niego ;-) sszystko mi wytlumaczyl dokladnoe bez pospiechu. Dzien a noc jak u wizyta u dr B. Ogolnie wszystko rosnie ;-) w poniedzialek ide na usg aby zobaczyc serduszko. W razie jakichkolwiek krwawien mam natychmiast przyjechac do niego. Czuje sie zaopiekowana. Mam wytlumaczone co jak itd. Prawdopodobnie plamienia sa od acardu. Bo ciaza przebiega jak narazie prawidlowo ;-)
    No i pięknie teraz że spokojem możesz cieszyć się ciąża.

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
    1.12. 82b : 192p
    5:12 547b: > 160p
    9.12 3313b > 160p
    14.12 15122b >125p
    16.12 ❤️
    3.02 prenatalne
    url=https://www.tickerfactory.com]s-preg.png[/url]
  • Pelna nadziei Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze pomozcie.. jestem w 11tc i wyszedl mi tak duzy hemoroid ze nawet usiasc nie moge. Wczesniej tutaj o to pytqlam to jedna z Was juz nie pamietam ktora polecila posterisan. Niestety w aptece powiedzieli mi ze czopki bo masc srednio pomaga tylko po kpnsultacjibz lekqrzem. To co oznacza ze moglam ta mascia zaszkodzic dziecku albo ze nie ma noc innego czym bym mogla sobie ulzyc w bolu?

Pelna nadziei

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Tacia czy mozesz podqc nazwisko?

Pelna nadziei
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna nadziei wrote:
    Dziewczyny prosze pomozcie.. jestem w 11tc i wyszedl mi tak duzy hemoroid ze nawet usiasc nie moge. Wczesniej tutaj o to pytqlam to jedna z Was juz nie pamietam ktora polecila posterisan. Niestety w aptece powiedzieli mi ze czopki bo masc srednio pomaga tylko po kpnsultacjibz lekqrzem. To co oznacza ze moglam ta mascia zaszkodzic dziecku albo ze nie ma noc innego czym bym mogla sobie ulzyc w bolu?

Ja pisałam mi pomogło, a maść polecił mi Ż. Ja nie biorę żadnych leków bez konsultacji z każdą pierdołą pisze do doktora :)

klz9krhmyflvohw4.png

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Ja pisałam mi pomogło, a maść polecił mi Ż. Ja nie biorę żadnych leków bez konsultacji z każdą pierdołą pisze do doktora :)
    Dzieki juz dzis go nie bede meczyc jutro sie odezwę.

Pelna nadziei
  • Ainaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, za nami 4ivf dopiero ;)

Odnośnie adopcji, totalnie nie wiem, jaka jest procedura, ale podpisujac dokumenty przy ostatnim ivf, a było to na początku 2016 oświadczyliśmy, ze w przypadku naszej śmierci albo oddajemy zarodki danej osobie (należy wskazać personalnie), albo stają się one o zgrozo własnością państwa. Nie pamietam, czy była trzecia opcja oddanie do adopcji osobom nieznanym. Ale również chętnie się dowiem.

Aina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kim się jutro widzę o 15 w klinice? ;)

Jasiaaa lubi tę wiadomość

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co mi wiadomo do adopcja jest zawsze anonimowa? Pierwsza słyszę żeby można oddać komuś zarodek

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam posterisan i maść i czopki Ale zniknęło dopiero po porodzie.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Lady_E Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 Gratulacje <3 Dużo zdrówka :*

iv09df9h3jajy138.png
    04.2013 - Początek starań (5cs z clo :()
    2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
    Czekamy co los przyniesie...
    Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml <3
    21.06 - Serduszko pięknie bije <3
    04.02.2019 Jest Blanka <3

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    Ja używałam posterisan i maść i czopki Ale zniknęło dopiero po porodzie.
    Ale chociaz ulzylo w bolu? Ja w ogole isc nie moge cos strasznego :(

Moly lubi tę wiadomość

Pelna nadziei
‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ