MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dalia90 wrote:Dziewczyny, czy jak teraz w cyklu w którym będzie transfer dostanę antybiotyk (mam zakażenie drobnej rany na ręce), to może być jakiś negatywny skutek w związku z transferem?
Dalia90 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Możesz spokojnie brać byle nie było stanu zapalnego . Ja wielokrotnie przed transferem jak i po brałam antybiotyk na bakterie także spokojnie bierz byle do transferu ładnie się wygoilo
. Uspokoiłaś mnie. Mam nadzieję, że się wygoi, bo już mnie boli cała ręką, od małego draśnięcia
Berbeć lubi tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Mala8 jak się czujesz? Wszystko u Was dobrze?będzie córeczka?
bardzo Wam kibicuję! Byś spokojnie przeszła tą ciąże![/QUOTE]
Dziękuję, ze pytasz☺ tak córeczka bedzie, ogólnie wszystko ok. Cały czas jestem na prolutexie, dopadly mdłości, ale to akurat cieszy- bo wreszcie jest ta ciąża. W piątek mamy kolejną wizytę u dr Ż. A jak u Was? Jak się odnajdujesz w roli mamy?Berbeć lubi tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Ja tylko żeby się pochwalić
Będzie córeczka
Juz prawie połowa ciązy. A dopiero co byłam zdziwiona dwoma kreskami :p
Czas zdecydowanie za szybko leci
I oczywiście nieustanne kciuki za wszystkie staraczki
Gratulacje ogromne☺Lady_E lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Mój partner tak samo szaleje jak ja
Co do zdjęć to sesje powinno się zrobić najpóźniej do 2 tyg. po urodzeniu, bo dziecko jest najbardziej elastyczne i przesypia większość dnia. Marcycha widocznie lubi zdjęcia, bo u Sz ostatnio zasłaniała się rączkami jak przyszło do robienia fotek to ładnie buźkę pokazała , super to na filmie wyglądaTo chyba po mnie ma, bo jestem dodatkowo fotomodelką
Wow to musi być z Ciebie super laskaTaką samą informację dostaliśmy od fotografa, niestety u nas to się nie sprawdziło i sesję trzeba było zakończyć wcześniej
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Berbeć wrote:I jak tam, lepiej juz ? Nadal musisz leżeć?
Na szczescie plamienia ustaly i moge sb powoli spacerowac
Brzuch ciagnie odczuwam mega odcinek ledzwiowy. Prawie codziennie mam rozmowy z wc hahanastepna wizyta 5 pazdziernika i troszke sie jej boje ;-( czy serduszko bedzie bic itd.
Berbeć, Mała8 lubią tę wiadomość
-
Tacia wrote:Dziękuję ze pytasz
Brzuch ciagnie odczuwam mega odcinek ledzwiowy. Prawie codziennie mam rozmowy z wc hahanastepna wizyta 5 pazdziernika i troszke sie jej boje ;-( czy serduszko bedzie bic itd.
Wiadomo co było przyczyną plamień ? Następna wizyta to już chyba u Sz zgadza się ?
Ja co wizytę się bałam czy serduszko bije, uspokoiłam się dopiero w 19 tyg. jak zaczęłam czuć ruchy. A odruch sprawdzania czy czasem krwi na papierze nie ma mam do dziś... Więc spokoju w ciąży nie ma podejrzewam, że strach dopiero minie jak dziecko się usamodzielni -
kornelkornel wrote:Wiadomo co było przyczyną plamień ? Następna wizyta to już chyba u Sz zgadza się ?
Ja co wizytę się bałam czy serduszko bije, uspokoiłam się dopiero w 19 tyg. jak zaczęłam czuć ruchy. A odruch sprawdzania czy czasem krwi na papierze nie ma mam do dziś... Więc spokoju w ciąży nie ma podejrzewam, że strach dopiero minie jak dziecko się usamodzielni. Ja mam brata młodszego o 15 lat i dla mnie mimo że jest pełnoletni i w zasadzie się usamodzielnił to i tak strach jest . Z reszta to samo ma moja siostra i brat ciągle mu nadajemy a on twierdzi że jesteśmy gorsi niż rodzice
Ainaa lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Anakonda, ja mam młodszą siostrę o 3 lata i sama próbuje jej „matkować” patrząc jakie durne decyzje podejmuje. Może to też zależy od danej osoby jak się prowadzi przez życie ?
Nie wiem, tak czy inaczej pożyjemy zobaczymy jaka gwiazda nam wyrośnie
-
Tacia wrote:Dziękuję ze pytasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 19:22