Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Tacia Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka9419 wrote:
    sobie tez tego życzę :D
    Trzymam kciuki ;-)
    Ja tez mialam inseminacje u dr A.B. choc wspominam go niezbyt ciekawie to pomimo wszystko zaszlam w ciaze dzieki inseminacji i jestem w 9 tc ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Trzymam kciuki ;-)
    Ja tez mialam inseminacje u dr A.B. choc wspominam go niezbyt ciekawie to pomimo wszystko zaszlam w ciaze dzieki inseminacji i jestem w 9 tc ;-)
    I jak tam, lepiej juz ? Nadal musisz leżeć?

Tacia lubi tę wiadomość

• anakonda Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalia90 wrote:
    Dziewczyny, czy jak teraz w cyklu w którym będzie transfer dostanę antybiotyk (mam zakażenie drobnej rany na ręce), to może być jakiś negatywny skutek w związku z transferem?
    Możesz spokojnie brać byle nie było stanu zapalnego . Ja wielokrotnie przed transferem jak i po brałam antybiotyk na bakterie także spokojnie bierz byle do transferu ładnie się wygoilo

Dalia90 lubi tę wiadomość

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
  • Dalia90 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anakonda wrote:
    Możesz spokojnie brać byle nie było stanu zapalnego . Ja wielokrotnie przed transferem jak i po brałam antybiotyk na bakterie także spokojnie bierz byle do transferu ładnie się wygoilo
    Co jak co, ale na Twoją odpowiedź zawsze można liczyć, dzięki :). Uspokoiłaś mnie. Mam nadzieję, że się wygoi, bo już mnie boli cała ręką, od małego draśnięcia :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
    5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
    ❄️❄️❄️
    12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mala8 jak się czujesz? Wszystko u Was dobrze? :) będzie córeczka? :):) bardzo Wam kibicuję! Byś spokojnie przeszła tą ciąże![/QUOTE]

Dziękuję, ze pytasz☺ tak córeczka bedzie, ogólnie wszystko ok. Cały czas jestem na prolutexie, dopadly mdłości, ale to akurat cieszy- bo wreszcie jest ta ciąża. W piątek mamy kolejną wizytę u dr Ż. A jak u Was? Jak się odnajdujesz w roli mamy?

202312226851.png
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:
    Ja tylko żeby się pochwalić :) Będzie córeczka <3
    Juz prawie połowa ciązy. A dopiero co byłam zdziwiona dwoma kreskami :p
    Czas zdecydowanie za szybko leci :)

I oczywiście nieustanne kciuki za wszystkie staraczki <3

Gratulacje ogromne☺

Lady_E lubi tę wiadomość

202312226851.png
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć wrote:
    Dziewczyny mamy cztery blastocysty
    Wspaniała wiadomość☺

202312226851.png
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka9419 wrote:
    Hej. Że się tak pochwalę. Dzisiaj ovitrellele jutro inseminacja! Oby druga była udana! :D
    Powodzenia, trzymam kciuki!

202312226851.png
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia jak sie czujesz?

202312226851.png
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, od kiedy sie staracie?

202312226851.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Mój partner tak samo szaleje jak ja :)
    Co do zdjęć to sesje powinno się zrobić najpóźniej do 2 tyg. po urodzeniu, bo dziecko jest najbardziej elastyczne i przesypia większość dnia. Marcycha widocznie lubi zdjęcia, bo u Sz ostatnio zasłaniała się rączkami jak przyszło do robienia fotek to ładnie buźkę pokazała , super to na filmie wygląda :) To chyba po mnie ma, bo jestem dodatkowo fotomodelką ;)

Wow to musi być z Ciebie super laska :D Taką samą informację dostaliśmy od fotografa, niestety u nas to się nie sprawdziło i sesję trzeba było zakończyć wcześniej ;)

kornelkornel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Lenka, od kiedy sie staracie?
    Od 2 lat i 5 miesięcy. W klinice nie cały rok

Mała8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Trzymam kciuki ;-)
    Gratuluję. !;)

Tacia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Powodzenia, trzymam kciuki!
    :)))

• Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka9419 wrote:
    Od 2 lat i 5 miesięcy. W klinice nie cały rok
    My walczylismy równe 3 lata. Do tej kliniki trafiliśmy we wrześniu rok temu, a teraz juz widziałam serduszko. Mocno trzymam za was kciuki, musi się wreszcie udac

202312226851.png
  • Tacia Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbeć wrote:
    I jak tam, lepiej juz ? Nadal musisz leżeć?
    Dziękuję ze pytasz ;-)
    Na szczescie plamienia ustaly i moge sb powoli spacerowac ;-)
    Brzuch ciagnie odczuwam mega odcinek ledzwiowy. Prawie codziennie mam rozmowy z wc haha ;-) nastepna wizyta 5 pazdziernika i troszke sie jej boje ;-( czy serduszko bedzie bic itd.

nick nieaktualny, Mała8 lubią tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Dziękuję ze pytasz ;-)
    Brzuch ciagnie odczuwam mega odcinek ledzwiowy. Prawie codziennie mam rozmowy z wc haha ;-) nastepna wizyta 5 pazdziernika i troszke sie jej boje ;-( czy serduszko bedzie bic itd.

Wiadomo co było przyczyną plamień ? Następna wizyta to już chyba u Sz zgadza się ? :)
    Ja co wizytę się bałam czy serduszko bije, uspokoiłam się dopiero w 19 tyg. jak zaczęłam czuć ruchy. A odruch sprawdzania czy czasem krwi na papierze nie ma mam do dziś... Więc spokoju w ciąży nie ma podejrzewam, że strach dopiero minie jak dziecko się usamodzielni :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • anakonda Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Wiadomo co było przyczyną plamień ? Następna wizyta to już chyba u Sz zgadza się ? :)
    Ja co wizytę się bałam czy serduszko bije, uspokoiłam się dopiero w 19 tyg. jak zaczęłam czuć ruchy. A odruch sprawdzania czy czasem krwi na papierze nie ma mam do dziś... Więc spokoju w ciąży nie ma podejrzewam, że strach dopiero minie jak dziecko się usamodzielni :)
    Czy ja wiem czy minie strach . Raczej zostanie do końca życia taka nasza rola :) . Ja mam brata młodszego o 15 lat i dla mnie mimo że jest pełnoletni i w zasadzie się usamodzielnił to i tak strach jest . Z reszta to samo ma moja siostra i brat ciągle mu nadajemy a on twierdzi że jesteśmy gorsi niż rodzice :)

Ainaa lubi tę wiadomość

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anakonda, ja mam młodszą siostrę o 3 lata i sama próbuje jej „matkować” patrząc jakie durne decyzje podejmuje. Może to też zależy od danej osoby jak się prowadzi przez życie ? :) Nie wiem, tak czy inaczej pożyjemy zobaczymy jaka gwiazda nam wyrośnie :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • Mała8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Dziękuję ze pytasz ;-)
    Strach chyba u kazdej z nas jest teraz czyms naturalnym. Ciesze się, ze już lepiej. Właśnie dzis o Tobie myslalam☺ trzymaj sie cieplo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 19:22

202312226851.png
‹‹ 977 978 979 980 981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ