X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Metoda Anevivo
Odpowiedz

Metoda Anevivo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kristin1990 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2020, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Dzisiaj dowiedziałam się po zabiegu laparoskopii, że mam całkowitą niedrożność jajowodów. W związku z tym chciałabym spróbować podejść do in vitro. Usłyszałam jednak o tańszej metodzie Anevivo.
    http://anevivo.pl
    Jednak nie potrafię nigdzie znaleźć opinii na jej temat. Czy może któraś stosowała lub wie która metoda jest bardziej skuteczna?

IVF 2021/2022

1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
    2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
    3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
    4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
    5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
    6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
    7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
    6 dpt: 25.87 mlU
    8 dpt: 74.84 mlU
    10 dpt: 158.3 mlU
    13 dpt: 546.4 mlU
    15 dpt: 1315 mlU

11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ