X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną mleczko pszczele
Odpowiedz

mleczko pszczele

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie doczytalam, ze to sa takie kuracje wzmacniajce polecane 2 razy w roku: na wiosne i w okolicach jesieni. Pierzge wyczytalam, ze mam szamac 1 lyzeczke rano i 1 wieczorem :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie drogie Staraczki!
    Odświeżam pytanie - czy którejś z Was udało się zajść dzięki mleczku pszczelemu?
    Chodzi mi o takie 100% mleczko pszczele.

Ciekawa jestem czy jest różnica w efektach po tym 100% mleczku a suplemencie w kapsułkach lub mleczku w miodzie gdzie zawartość mleczka jest nieokreślona?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ