Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ✨✨Nasze Letnie Cuda po In Vitro (maj–sierpień 2026)✨✨
Odpowiedz

✨✨Nasze Letnie Cuda po In Vitro (maj–sierpień 2026)✨✨

Oceń ten wątek:
  • jabk0va Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    wjeżdżam z trochę takim 💩 tematem 🫣🫣

Do porodu mniej więcej 4tyg, a ja tak od tygodnia mam takie biegunkowe 💩.
    Nic poza tym mi nie jest, jem normalnie, pije normalnie, żadnych dolegliwości jelitowych, bóli, skurczy i tym podobnych. Częstotliwość też normalna.

Czytałam, że organizm może się sam oczyszczać kilka dni przed porodem, ale czy to znaczy, że zaraz się zacznie???? 🫣🙊🤣

Miałyście coś takiego? 👀👀

Starania od 11.2023 ❤️

💃33
    ❌AMH 0,13 😭
    ❌Lewy jajnik niedrożny

🕺34
    ✅Morfologia
    ✅idealne parametry

Chapter 1 ☘️
    🗓️29.04
    💉Menopur
    💉Orgalutran
    🗓️9.05 podgląd - 4 🥚
    🗓️14.05 punkcja - 4, przeżyło 0 ❌😭

Chapter 2 ☘️
    ⏳28.05🤞
    16.06 💉 GnRH
    30.06 start stym
    💉 Gonal F 450
    💉 Menopur 450
    18,21,23.07 podgląd 🥚
    25.07 punkcja
    30.07 jeden zarodek
    4 db 💔💔💔

Chapter 3 ☘️
    1.08 ☘️
    🤞decyzja o AK⏳
    6.08 psycholog 😌

Naturals😱🤯
    19.10 ⏸️
    20.10 beta 198,60
    22.10 beta 564,50
    24.10 beta 1416,80
    27.10 💍☘️
    03.11❤️CRL 0,43 🥰
    18 11❤️CRL 1,94 🥰
    11.12 I p - ryzyka niskie 🥹
    9.02 II p - 364g miłości 💞
    6.03 700g szczęścia 🩵
    24.03 Adaś 1102g 🐻
    16.04 III p -1503g 🥰
    11.05 Misio - 2400g 🙊
    preg.png
‹‹ 265 266 267 268 269
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ