X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną niepęknięty pęcherzyk
Odpowiedz

niepęknięty pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... w tamtym cyklu byłam stymulowana letrozolem. Miałam jeden pęcherzyk dominujący na prawym jajniku ktory pękł. Dziś byłam na monitoringu 4 dc i okazało się że po tamtym cyklu urósł i został pęcherzyk na lewym jajniku i ma około 19 mm. Lekarz powiedział że nie może dać mi leków na stymulację w tym cyklu. Mówił że ten pęcherzyk powinien się wchłonąć.
    Dziewczyny czy jest szansa żeby w tym cyklu była owulacja?? Pierwszy raz mam coś takiego i nic nie rozumiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego pecherzykanowulacji juz nie bedzie

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wiem :) ale czy jest mozliwa owulacja z pecherzykow ktore rosna w tym cyklu?:) czy ten przeyrwaly pecherzyk nie przeszkadza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie ze twoje noee moga prknac, byle bez letrozolu i zastrzyku

agnieszka00 lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za odpowiedz :) zawsze mam naturalnie owulacje i zawsze mialam jeden pecherzyk i zawsze pekal :) teraz byl pierwszy cykl ze stymulacja i pierwszy raz w zyciu urosly mi dwa pecherzyki ale ten drugi niestety nie pekl :) jak z prawego mialam juz po owulacji to ten na lewym jajniku mial cos ok 13 mm :)

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz mowil ze stymulacji nie bedzie ale o zastrzyku cos wspomnial ze bedzie :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ