NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzie nie ilosc a jakosc sie liczy.dlugo bylas w klinice?jak Twoje samopoczucie?jak te 2 dojda to lacznie bedzie 5 a to przeciez b dobry wynik bo prawie max☺wiecej niz 6 nie potrzeba.nie doluj sie☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 14:52
-
Emma w klinice bylam 3,5 godz. Ogolnie czuje sie ok, dostalam przeciwbolowe jeszcze na sali. Terwz z niecierpliwowcia czekam na jutrzejszy telefon, to dopiero bedzie stres.
Asiu, bylam stymulowana 9 dni, i tego 9 dnia dr Lewandowski przerwal stymulacje, poniewaz namnazaly mi sie te male i bylo ok. 20 pecherzykow w prawym jajniku. Na tamten moment byly 4 dojrzale, wiec pewnie jeden musial byc pustt (bo dostalam info, ze ogolnie bylo 23, 2 puste i 21 komorek). Esradiol mialam powyzej 10 tysiecy.Cudzie trwaj...
-
Asiu ja dodatkowo dostalam zastrzyk wyzwalajacy, ktory mial za zadanie zmniejszyc ryzyko hiperki, wiec mam nadzieje, ze mnie ominie a co do swiezego transferu to dr Lewandowski juz w sobote mi powiedzial, ze na raczej nie bedzie, wiec oswoilam sie z tym. Gorzej znioslam info o tak malej liczbie dojrzalych komorek. A powiedz, jak Ty sie czulas po punkcji? Mialas takie napiecie w brzuchu?Cudzie trwaj...
-
Inkaa85 wrote:....i jeszcze jedno odnośnie tej histeroskopii skąd mam wiedzieć na którą się rejestruje? Bo jest diagnostyczna, operacyjna i jeszcze jakaś? Czy oni w trakcie to oceniają jeśli coś jest lub jak jest czysto?
-
Andzia, napiszę Ci dla pocieszenia chodź już nie raz to pisałam. dziewczyny mają rację a ja jestem tego przykładem że nie ilość się liczy bo wystarczy właśnie ta jedna. Mi pobrali tylko 5 komórek które się nadawały a na drugi dzień odebrałam Telefon że tylko 2 są dobrze rolujące, na transferze dowiedziałam się że jeden zarodek mi podadzą, drugi zamrażą i trzeci który ruszył też zamrażą chodź jest słabiutki. Dziś pod serduchem noszę moje 14 tygodniowe maleństwo z tej właśnie jednej a dobrej komórki, a więc głowa do góry, uwierz w swoje maluchy bo wytrwały te najsilniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 08:12
Niki007, Emma 32 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie dostalam info z kliniki, ze wszystkie 3 sie zaplodnily - teraz tylko zeby wszystkie ladnie sie dzielily. I nadal prosze Was o kciuki za dwie pozostale, ktore niestety jeszcze nie dojrzaly ale do wieczora grzeja sie.
Asia_88, Emma 32 lubią tę wiadomość
Cudzie trwaj...