NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia85 wrote:A cały czas masz tego samego lekarza prowadzącego?
U kogo jesteś?
Mi podali jakąś babkę, a ja bardzo chce mieć kontynuację u tego którego byliśmy...((
Zapisali mnie do jakiegoś innego lekarza, nie było możliwości zapisać się do mojego prowadzącego. Jak dzwoniłam ostatnio to powiedzieli, że przesuwają wizytę z lipca niewiadomo na kiedy, może sierpień, może jesień. Nie podali konkretnego terminu.
-
Jaśmina123 wrote:Zapisali mnie do jakiegoś innego lekarza, nie było możliwości zapisać się do mojego prowadzącego. Jak dzwoniłam ostatnio to powiedzieli, że przesuwają wizytę z lipca niewiadomo na kiedy, może sierpień, może jesień. Nie podali konkretnego terminu.
U kogo byłaś i do kogo Cię zapisali?;( i obie mialas u kogos innego? ja jestem załamana...nie wiem najwyzej poczekamy.dluzej na mojego albo kogoś kto mi będzie pasował..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca, 19:32
-
Ja nie byłam wcześniej w Novum. Dopiero zaczynałam. Natomiast nie będę czekać do jesieni lub zimy. Zwijam się z kliniki.---> 1 rok starań naturalnych
---> UCZKiN
3 x IUI ☹️
---> INVIMED
I procedura ivf (prot.krótki) - 2 zarodki 3dniowe, świeży cykl, beta 0 ☹️, zmiana lekarza
II procedura ivf (prot.długi ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ 5 blast.)
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
5. Biochem ☹️, zmiana lekarza
6. Beta 0 ☹️, zmiana lekarza
III procedura ivf (prot.krótki poprzedzony orgalutranem), 35 lat i spadek AMH do 1,00, zero zarodków (3 komórki z czego 1 zapłodniona, zarodek przestał się rozwijać po 3 dobie)
---> NOVUM histeroskopia u dra Dońca
💃
CD138 ok ✅️
Jajowody drożne ✅️
KIRy ✅️
panel ANA i ENA ✅️
Zespół antyfosfolipidowy ✅️
Kariotypy ✅️
Własne cykle✅️
Grubość endometrium ✅️
Tarczyca ✅️
Celiakia, Trombofilia ✅️
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
CD56: 78/1 (60/1 - dodatni) ❓️
🏃♂️
Fragmentacja 9%
Nieprawidłowa budowa -
Grażyna wrote:Ja nie byłam wcześniej w Novum. Dopiero zaczynałam. Natomiast nie będę czekać do jesieni lub zimy. Zwijam się z kliniki.
A gdzie idziesz? Do jakiej I jakiego lekarza?
Mi lekarza tu pasował, lab też bo uzyskaliśmy najwięcej zarodków wiec teraz jak zapisali mnie do przypadkowej osoby to jest załamana, dr już nas zna, może miałby jakiś pomysł na stymulacje coś, teraz to już nie wiem. Dziś idę spać bo glowa rozbolała od stresu. Żeby w czerwcu tranfer ostatni i od razu daliśmy znać i jiz nie ma zapisów do naszego;(( dziwne to wszystko -
Jaśmina123 wrote:Zapisali mnie do jakiegoś innego lekarza, nie było możliwości zapisać się do mojego prowadzącego. Jak dzwoniłam ostatnio to powiedzieli, że przesuwają wizytę z lipca niewiadomo na kiedy, może sierpień, może jesień. Nie podali konkretnego terminu.
A w drugiej procedurze tez miałaś innego lekarza? -