X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną NOVUM Warszawa
Odpowiedz

NOVUM Warszawa

Oceń ten wątek:
  • Jaśmina123 Nowa

Wysłany: 8 lipca, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia85 wrote:
    A cały czas masz tego samego lekarza prowadzącego?
    U kogo jesteś?
    Mi podali jakąś babkę, a ja bardzo chce mieć kontynuację u tego którego byliśmy...:(((

Zapisali mnie do jakiegoś innego lekarza, nie było możliwości zapisać się do mojego prowadzącego. Jak dzwoniłam ostatnio to powiedzieli, że przesuwają wizytę z lipca niewiadomo na kiedy, może sierpień, może jesień. Nie podali konkretnego terminu.

• Julia85 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśmina123 wrote:
    Zapisali mnie do jakiegoś innego lekarza, nie było możliwości zapisać się do mojego prowadzącego. Jak dzwoniłam ostatnio to powiedzieli, że przesuwają wizytę z lipca niewiadomo na kiedy, może sierpień, może jesień. Nie podali konkretnego terminu.

U kogo byłaś i do kogo Cię zapisali?;( i obie mialas u kogos innego? ja jestem załamana...nie wiem najwyzej poczekamy.dluzej na mojego albo kogoś kto mi będzie pasował..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca, 19:32

• Grażyna Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie byłam wcześniej w Novum. Dopiero zaczynałam. Natomiast nie będę czekać do jesieni lub zimy. Zwijam się z kliniki.

---> 1 rok starań naturalnych
    ---> UCZKiN
    3 x IUI ☹️
    ---> INVIMED
    I procedura ivf (prot.krótki) - 2 zarodki 3dniowe, świeży cykl, beta 0 ☹️, zmiana lekarza
    II procedura ivf (prot.długi ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ 5 blast.)
    1. Beta 0 ☹️
    2. Biochem ☹️
    3. Poronienie w 7tc.💔
    4. Biochem ☹️
    5. Biochem ☹️, zmiana lekarza
    6. Beta 0 ☹️, zmiana lekarza
    III procedura ivf (prot.krótki poprzedzony orgalutranem), 35 lat i spadek AMH do 1,00, zero zarodków (3 komórki z czego 1 zapłodniona, zarodek przestał się rozwijać po 3 dobie)
    ---> NOVUM histeroskopia u dra Dońca

💃
    CD138 ok ✅️
    Jajowody drożne ✅️
    KIRy ✅️
    panel ANA i ENA ✅️
    Zespół antyfosfolipidowy ✅️
    Kariotypy ✅️
    Własne cykle✅️
    Grubość endometrium ✅️
    Tarczyca ✅️
    Celiakia, Trombofilia ✅️
    Cross match 23,5%❓️
    Adenomioza ❌️
    CD56: 78/1 (60/1 - dodatni) ❓️

🏃‍♂️
    Fragmentacja 9%
    Nieprawidłowa budowa
  • Julia85 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grażyna wrote:
    Ja nie byłam wcześniej w Novum. Dopiero zaczynałam. Natomiast nie będę czekać do jesieni lub zimy. Zwijam się z kliniki.

A gdzie idziesz? Do jakiej I jakiego lekarza?
    Mi lekarza tu pasował, lab też bo uzyskaliśmy najwięcej zarodków wiec teraz jak zapisali mnie do przypadkowej osoby to jest załamana, dr już nas zna, może miałby jakiś pomysł na stymulacje coś, teraz to już nie wiem. Dziś idę spać bo glowa rozbolała od stresu. Żeby w czerwcu tranfer ostatni i od razu daliśmy znać i jiz nie ma zapisów do naszego;(( dziwne to wszystko

• Julia85 Koleżanka

Wysłany: 10 lipca, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśmina123 wrote:

A w drugiej procedurze tez miałaś innego lekarza?

• Julia85 Koleżanka

Wysłany: 10 lipca, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grażyna wrote:

Do jakiego lekarza byłaś zapisana?

‹‹ 1700 1701 1702 1703 1704
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ