NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja1992 wrote:Cześć dziewczyny,
Czy polecacie Novum po niepowodzeniach IVF w innej klinice?
Jestem umówiona do dr Kozioł na wizytę wstępną (płatną). Środki na program rządowy mają być dopiero w styczniu dla nowych pacjentów? Podobno jest duża kolejka?
Ostatecznie KD (no tu temat był bardziej skomplikowany) w Invicta Gdańsk udał się pierwszy transfer i jestem szczęśliwa mamą, a powoli się szykujemy na kolejny .
U nich niestety ceny są hardcorowe, no ale czego się w takiej sytuacji nie zrobi jeśli jest szansa powodzenia a i czarować to oni potrafią a tak naprawdę niewiele się różnią od innych klinik.
Najważniejsze, że za cudotwórcę trzeba dopłacać 😅[/url]
-
Krowa_w_kratę wrote:Ja oddawałam normalnie do apteki. Wcześniej zbierałam w takich czerwonych/pomarańczowych wiaderkach, które dostałam w tej samej aptece. Tyle tylko, że tam odbiór takich materiałów jest w określone dni w miesiącu i może już nie mają miejsca. Ja tak miałam i musiałam poczekać.
A mogłabyś mi napisać (nawet na priv), która apteka (jeśli to Warszawa) przyjmowała te igły? U mnie pod Warszawą zadna nie przyjmuje,odsyłają do Pszokow,a tam ogromne problemy,zeby to oddac... -
Zyta90210 wrote:A mogłabyś mi napisać (nawet na priv), która apteka (jeśli to Warszawa) przyjmowała te igły? U mnie pod Warszawą zadna nie przyjmuje,odsyłają do Pszokow,a tam ogromne problemy,zeby to oddac...Starania od 2018
01.2022 - I procedura, 3 zarodki: 1 zdrowa ciąża, 1 cb, 1 transfer nieudany
07.2025 - II procedura, 1 zarodek -
Zyta90210 wrote:A mogłabyś mi napisać (nawet na priv), która apteka (jeśli to Warszawa) przyjmowała te igły? U mnie pod Warszawą zadna nie przyjmuje,odsyłają do Pszokow,a tam ogromne problemy,zeby to oddac...
-