NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ,
Czy możecie mi napisać jak wygląda 1 wizyta w Novum,jesteśmy z mężem zapisani na 30 stego w poniedziałek.
Zastanawiam się czy oni szukają przyczyny min poprzez zlecenie 100 tysięcy badań ... czy można od razu powiedzieć że jest się zdecydowanym na zabieg inseminacji ... ? Szczerze mówiąc jestem już zmęczona badaniami itd ...palyna -
Ok dzięki , jakoś nie nastawiam się na cud po tej wizycie , ale podobno są najlepsi ... Czy wiecie może jak często są wizyty dla par które chcą podejść do inseminacji ? Ja jestem z Rzeszowa i zastanawiam się jak często będę musiała przyjeżdżać do Warszawy...palyna
-
palyna wrote:Ok dzięki , jakoś nie nastawiam się na cud po tej wizycie , ale podobno są najlepsi ... Czy wiecie może jak często są wizyty dla par które chcą podejść do inseminacji ? Ja jestem z Rzeszowa i zastanawiam się jak często będę musiała przyjeżdżać do Warszawy...
Ze dwie-trzy przed owulacją i IUI. Zwykle co 2 dni (lub nieraz codziennie)
Ale sądzę, że jak jesteś z daleka, to się możesz dogadać, że monitoring będziesz robiła u siebie, potem konsultacja telefoniczna i decyzja o IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 16:49
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny