NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, ocenisz po wizycie. Ja u niej raz byłam, przyjęła mnie dodatkowo, bez zapisu przed IUI i była bazdro miła i dokładna. Ale więcej 'bliższych' kontaktów z nią nie miałam.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Nana jak wygladalo Twoje przygotowanie do procedury? Do Czego sie przygotowujesz?
Rozpoczynamy procedurę w czwartek (19.01), na ta wizytę startową mamy już wszystkie badania i posiewy. Dr Sta... planuje zwykłe IVF[/link]
09.2015 HSG - wszystko ok, IV IUI
Niepłodność pierwotna
XI 2016 rozpoczęcie przygody z Novum,
AMH - 2,83
31.01 1ds krótki protokół
13dpt bHCG - 340 mIU/ml
-
Dziewczyny, pojechałam dziś na powtórkę bety (12dpt) i wynik to 8,3. Czy to nie za późno.. tzn beta już powinna być większa prawda? Oczywiście w sobotę jadę jeszcze raz.
wombi lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Dziewczyny, pojechałam dziś na powtórkę bety (12dpt) i wynik to 8,3. Czy to nie za późno.. tzn beta już powinna być większa prawda? Oczywiście w sobotę jadę jeszcze raz.
Asia, koniecznie ale to koniecznie bierz leki, jak brałaś i zrób betę za dwa dni. -
Byla <1,2, a przy poprzednim transferze miałam dwa wyniki <0,1. Nie cieszymy sie na razie.. wiem, że to za maly wynik, ale coś się zadziało. To juz dla nas ogromny sukces.
-
Mam dawkę 600mg, to juz sporo. Plamień nie ma, tzn w 8 i 9 dpt Lutinus byl mniej bialy niz zwykle, ale nie nazwałabym tego plamieniem. To ja juz mam wino na zapijanie smutków i co?!
-
Niby sporo, ja biorę 400 ale niektóre dziewczyny biorą znacznie więcej i być może Ty tez powinnaś, oznaczałaś progesteron?
-
A jak u Ciebie, jak nastroje? Kiedy beta? Kurczę, nie idź za wcześnie i oszczędź sobie tego, co ja przeżyłam we wtorek. Wiem, że dzisiejszy wynik nie powala, ale oznacza, że coś zaskoczyło. Choć jeden zarodek, późno, bo późno, ale dotrwał do blastki. Mąż powiedział, że już mnie więcej nie puści na betę przed 14dpt.
-
Cześć dziewczyny, zastanawiamy się nad przejściem do Novum. Proszę powiedzcie kogo polecacie ? Jaka jest ogólnie klinika ? Pozdrawiam
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️