NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Moje bhcg 24 dni po transferze 20946 chyba jest ok?
Emcia piękna bliźniacza beta gratulacje! -
Inkaa85 wrote:16 dpt beta 660
Progresteron 44 nmol/L
Niski progresteron mam, któraś miała taki przypadek ? Czym podgoniłyście? Bo mnie to martwi
Inka bardzo ładna beta gratulacje! jeśli chodzi o progesteron to rzeczywiście trochę mały - jakie dawki teraz bierzesz? mi po pozytywnej becie dr zwiększyła dawkę bo też nie był za wysoki. -
Asia_89 wrote:Inka bardzo ładna beta gratulacje! jeśli chodzi o progesteron to rzeczywiście trochę mały - jakie dawki teraz bierzesz? mi po pozytywnej becie dr zwiększyła dawkę bo też nie był za wysoki.
Ja biorę 3x1 lutinus i brałam 3x2 luteine dzisiaj lekarka kazała zwiększyć do 5x2 luteine pod język ale chyba będę tez brała prolutex. Jestem na cyklu sztucznym i nadal biorę jeszcze progynoveWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 23:10
-
To ja takie dawki jak Ty teraz biorę i progesteron jest przy górnej granicy także w Twoim przypadku to rzeczywiście Prolutex powinien podnieść nic się nie martw - zaraz podskoczy
-
Emcia123 wrote:Moje bhcg 24 dni po transferze 20946 chyba jest ok?
Moja beta 25 dpt wynosiła 12 tys więc Twoja faktycznie ewidentnie bliźniacza! Gratuluje -
Inkaa85 wrote:16 dpt beta 660
Progresteron 44 nmol/L
Niski progresteron mam, któraś miała taki przypadek ? Czym podgoniłyście? Bo mnie to martwi
Wcale nie masz niskiego
Ja mialam w 35dpt ok.22nmol.wzielam kilka zastrzykow prolutexu do tegobralam 600j luteiny i bylo ok.jak ciaza ma sie utrzymac to sie utrzyma tak czy siak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 10:02
-
Asia_89 wrote:To ja takie dawki jak Ty teraz biorę i progesteron jest przy górnej granicy także w Twoim przypadku to rzeczywiście Prolutex powinien podnieść nic się nie martw - zaraz podskoczy
-
Emma 32 wrote:Wcale nie masz niskiego
Ja mialam w 35dpt ok.22nmol.wzielam kilka zastrzykow prolutexu do tegobralam 600j luteiny i bylo ok.jak ciaza ma sie utrzymac to sie utrzyma tak czy siak. -
Inkaa85 wrote:Emma 32 przez jaki czas brałaś ten prolutex? Byłaś na cyklu sztucznym ?
Tak na sztucznym.bralam progynove i estrofem do ok.70dpt do tego 600j luteiny pod jezyk 250 reszta dowcipnie.Pamietam ze wykupilam bodajze 2 op
Prolutexu i najpierw przez ok.tydzien bralam po 1 ampulkena dobe a potem ampulke raz na dwa dni az do skonczenia opakowania.Progesteron po tych zastrzykach b ladnie podskoczyl do ok.70nmol.Pozniej juz nie badalam.
Ty masz 2 razy wyzszy niz ja mialam na poczatku takze napewno wszystko bedzie dobrze ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 14:55
-
Emma 32 wrote:Tak na sztucznym.bralam progynove i estrofem do ok.70dpt do tego 600j luteiny pod jezyk 250 reszta dowcipnie.Pamietam ze wykupilam bodajze 2 op
Prolutexu i najpierw przez ok.tydzien bralam po 1 ampulkena dobe a potem ampulke raz na dwa dni az do skonczenia opakowania.Progesteron po tych zastrzykach b ladnie podskoczyl do ok.70nmol.Pozniej juz nie badalam.
Ty masz 2 razy wyzszy niz ja mialam na poczatku takze napewno wszystko bedzie dobrze ☺ -
nick nieaktualny
-
Emcia123 wrote:Naprawde uwazasz ze to moga byc 2 okruszki?
Oczywiście inne kobitki na forum które są w ciąży z blizniakami miały podobna betę co ty w tym samym dniu daj znać w poniedziałek -
nick nieaktualny
-
17 dpt beta 4379 a progesteron 112,6
magda_31, Asia_89 lubią tę wiadomość