NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia_88 wrote:Xena, jak tam? Nie widzę aktywności żadnej od paru dni, czyżby już PO?
Dziewczyny trzyman teraz za Was kciuki, zwalniam brzuszek na kolejne bable tym razem u Was.
Asia a jak Ty sie czujesz? Jakies objawy ciazowe sie pojawily?Asia_88, emka29, KateB, pi84, milka87, Milkowiec, Karo-Linka lubią tę wiadomość
-
Xena gratulacje
Xena86 lubi tę wiadomość
Endometrioza Niedoczynność tarczycy Hashimoto
IVF 2015 1 cb
IVF 2017 2 Novum Pick up 19.10. ET 21.10.
1.11. Test pozytywny
12 dpt 165,6 14 dpt 236 16 dpt 412,9 18dpt 1337 20dpt 2.129 25dpt 10.178 25 dpt ❤️
Termin porodu 04.07.2018 -
Heja dziewczyny, kto by pomyślał, ale ja jeszcze dołącze do was w tym 2017
Novum ul. Bociania w Warszawie dr. Janusz Wojewódzki - jakieś opinie ???
Obecnie jestem na antykach - koniec antyków 14.11 i @
od 11.11 - encorton 1,5 tabletki dziennie
od 2 dc gonal f oraz menopur
5-6 dc - podgląd
Już nie mogę się doczekać
TRZYMAM SERDECZNE KCIUKI ZA WAS !!!!! na: In vitro start w 2017KateB lubi tę wiadomość
-
milka87 wrote:A już myślałam że coś spokojnie się nam tu zrobiło a jednak dziewczyny nie które ruszają, powodzenia i kciuki trzymamy
KateB piękny wynik aż dziwne że ten jeden taki słaby był jak po wizycie? Napisz coś
Reni a co jest nie tak z twoją tarczycą? Leczysz ją?
tak
okazało się, że mam Haszimoto -
Hej, Wojewódzki robił mi jedną inseminację. Raczej sympatyczny, dla mnie trochę za bardzo się spoufalałał ale podobno taki ma styl. Ja jestem trochę przewrażliwiona ogólnie jeśli chodzi o lekarzy mężczyzn więc to może być mój odbiór...
Ja już po wizycie startowej, papiery podpisane, leki wykupione. Z przejęcia nie dopytałam jak działa ta refundacja od UM, Wy wiecie może? JEŚLI się załapiemy... -
nick nieaktualny
-
Byłam dzisiaj
umowa, regulaminy, stosy skierowań na badania
szkoda, że nikt na ostatnie wizycie nie wpadł na to, żeby przy badaniu nasienia zrobić posiew. Bez sensu. W poniedziałek badaliśmy nasienie
od jutra zaczynam zastrzyki
lecimy długim protokołem z podwójnym wyzwoleniem
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Japonka dofinansowanie chyba jeszcze nie ruszyło
dopiero chyba uchwaliliReni lubi tę wiadomość
-
Quote:szkoda, że nikt na ostatnie wizycie nie wpadł na to, żeby przy badaniu nasienia zrobić posiew. Bez sensu. W poniedziałek badaliśmy nasienie
-
japonka wrote:Hej, Wojewódzki robił mi jedną inseminację. Raczej sympatyczny, dla mnie trochę za bardzo się spoufalałał ale podobno taki ma styl. Ja jestem trochę przewrażliwiona ogólnie jeśli chodzi o lekarzy mężczyzn więc to może być mój odbiór...
Ja już po wizycie startowej, papiery podpisane, leki wykupione. Z przejęcia nie dopytałam jak działa ta refundacja od UM, Wy wiecie może? JEŚLI się załapiemy...
Czyli mam to samo odczucie... nie wiem jak to zniosę .... nie cierpię oblesiów, ale moim znajomym pomógł.
Nas refundacja nie obejmuje bo mieszkamy koło Bydgoszczy ;-(
Ja zacznę zastrzyki ok 18-20.11
Będę tuż za Tobą
-
Mysia_ wrote:Xena, ogromne gratulacje,właśnie się zastanawiałam,co tam u Ciebie po Twojej ostatniej wiadomości Jesteście jeszcze w szpitalu?
Kaśka,witamy i powodzenia, dr Wojewódzki jest dobrym specjalista, robił mi punkcję
THX kochana, moim znajomym pomógł i mam ogromne nadzieje
Pytanie tylko za którym razem -
Xena ❤
Xena86 lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Hej dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuję porady. Za tydzień jedziemy do Novum i czy możecie mi coś napisać jak wygląda pierwsza wizyta i coś o dr Annie Zygler? Słyszałam,że jest najlepsza od in vitro? Mój mąż jest po biobsji jąder i jego plemniki czekają na moje jajeczka. Zrobiłam badania w 3 dniu cyklu
FSH LH PRL TSH AHH TOKSOPLAZMOZA IGG IGM CYTOMEGALIA IGG IGM czy jeszcze jakieś wyniki powinnam mieć??KateB lubi tę wiadomość