NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Madagaskar wrote:ICSI dwa podjeścia - Klinika Zdrówko grupa Parents, koło Bydgoszczy, bardzo mała klinka... przed ivf, między ciążam jeszcze zaliczyliśmy invikte w Gdańsku ale to już w ogole było nieporuzumienie ale całe szczeście miałam tu tylko hsg i stymulacje...
Do novum mam ok 2,5 godz. Nie będzie lekko no ale coz damy rade
Hejka
Też rozważałam Niemcz Zdrówko bo mam blisko, ale jednak wybrałam Novum.
A skąd jesteś, ja Solec Kujawski -
KaśkaKwa wrote:Hejka
Też rozważałam Niemcz Zdrówko bo mam blisko, ale jednak wybrałam Novum.
A skąd jesteś, ja Solec KujawskiWysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
emka29 wrote:Chciałabym aby takie były
Dzisiaj w południe dostałam krwawienia i pojechałam do szpitala. Zrobili mi iść i okazało się,że pecherzyk splaszczyl się i serce zwolnilo do 101. Za trzy dni mam iść do swojego ginekologa i zrobić usg.
Szczerze to jestem załamana
Musi być dobrze, nie myśl inaczej !
Daj znać, dziś to usg ? -
Madagaskar wrote:Bydgoszcz
No to bliziutko mamy do siebie;-) ale za to spory kawałek do Wawy, autem jeździsz ?
Ja odpoczywam po niedanej punkcji, drugi protokół zacznę w lutym 19.02 kolejna wizyta -
KaśkaKwa wrote:Musi być dobrze, nie myśl inaczej !
Daj znać, dziś to usg ?
Jak narazie dzisiaj i wczoraj czysto ale cały czas leżę. Ograniczam się tylko do spacerów do łazienki i kuchni. -
dorota1 wrote:Nie testu jeszcze nie robiłam.Od początku biorę zastrzyki tyle że jak już pisałam miałam ich 10, a teraz powinnam te co mi zostały. Ale właśnie mają inny skład
-
Emka trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Może to dziwnie zabrzmi ale zaczęłam nawet do kościoła chodzić a wczoraj modliłam sie szczególnie o Ciebie Dorotkę Staraczke o mnie i pozostałe dziewczyny. Maź mowi ze mnie nie poznaje bo jestem ostatnia osoba która ma ochotę tam iść.
dorota1 lubi tę wiadomość
-
Emka && ❤️Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
KaśkaKwa wrote:No to bliziutko mamy do siebie;-) ale za to spory kawałek do Wawy, autem jeździsz ?
Ja odpoczywam po niedanej punkcji, drugi protokół zacznę w lutym 19.02 kolejna wizytaWysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Anja
Ja tez srednio za chodzeniem do kościoła, bo rzadko kiedy kazania wg mnie są adekwatne i wg księża. W drugi dzien swiat pojechaliśmy do Częstochowy - polecam! Dziekuje Ci za dobre wibracje.
Emka
Trzymaj sie Kochana tam!!
Dorotka
Kiedy beta?„Oboje sobie przeszkadzamy” -
nick nieaktualny
-
Dziękuję za wszystkie &&&&. Były bardzo potrzebne
Na usg wszystko dobrze ładny pecherzyk i serce bije 122.
Całe ciśnienie z nas zeszło jak weszliśmy z gabinetu. :*Asia_88, Xena86, Madagaskar, Anja...*, Karo-Linka, problemik, Milkowiec, KaśkaKwa lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Skład to chyba akurat taki sam, tzn substancja czynną tych zastrzyków jest heparyna drobnocząsteczkowa. Tylko dawka mniejsza. Najlepiej to zadzwoń i dopytaj, ale ja też tak brałam.. najpierw to co mi zostało, a potem nowe opakowania, czasami Fraxi 0,3ml, czasami 0,4ml a innym razem Neoparin. Nie sądzę, aby to był duży problem. Acard też masz zalecony?[/QUO
Jak też Asia pisze , pani dr.S potwierdziła że na te parę dni to podobno nie robi rónicy.Cieszę się
Anja dziękuję za wsparcie, wiesz ja też się ostatnio modlę bo wiem że to i tak tam od górnie jest zapisane.
Jutro planuję jechać na betę bo to już 12 dpt będzie. Oby to był dla mnie dzień na który czekam od lat.
Emka cieszę się że jest wszystko wporządku. -
Dorota powodzenia miej już to za soba będzie dobrze &&
dorota1 lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Staraczka26 przyjmij proszę moje zaproszenie.
Mam pytanko na privSTARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Staraczka26 wrote:Emka wiedziałam, ze tak będzie!!!! Super wypoczywajcie! Jedno dzieciątko ?
Miałam podane dwa zarodki. -
emka29 wrote:Tak jedno dzieciątko
Miałam podane dwa zarodki.
Emka ciesze się, że wszystko ok!
Czy były wskazania do podania dwóch zarodków, czy mogłaś sama o tym zdecydować?Hashimoto
Podwyższona prolaktyna
11.2016 cb
01.2018 ICSI
29.05.2018 crio
29.11.2018 crio