NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat_88 wrote:Emka ciesze się, że wszystko ok!
Czy były wskazania do podania dwóch zarodków, czy mogłaś sama o tym zdecydować? -
Staraczka26 wrote:Kiedy teraz wizyta? Jakieś leki?
Z leków biorę:
Lutinus 3xl
Luteine 3x2
Estrofem 2x2
Nospa 3x1
Rutinoscorbin 3x1
Mama dha Premium plus 2x1 -
nick nieaktualny
-
dorota1 wrote:Dziewczyny właśnie odebrano mi nadzieję.Ani jeden z dwóch zarodków się nie przyjął. Beta<1
To mój trzeci nieudany transfer, nawert brak mi już łez....
Nie wiem co dalej robić.....
Chyba nie jest mi dane zostać mamą....
Tule mocno... -
dorota1 wrote:Dziewczyny właśnie odebrano mi nadzieję.Ani jeden z dwóch zarodków się nie przyjął. Beta<1
To mój trzeci nieudany transfer, nawert brak mi już łez....
Nie wiem co dalej robić.....
Chyba nie jest mi dane zostać mamą....
Kochana tak mi przykro Trzymaj się.
Masz jeszcze jakieś mrozaczki? -
Dorota1
Ja pierdziele! Nie ma sprawiedliwości. Dzisiaj widziałam kobiete, która kupowała wódkę nie do konca będąc trzeźwa. Na zewnatrz stał wózek i czekające dziecko na matkę. Wyszła ze sklepu zabrała dziecko i poszli. Jak tu być wierzącym...
Dorota ja nie wiem co napisac. Wiem co możesz czuc. Trzymaj sie i decyduj na kolejny transfer - tego jestem pewna. Próbuj próbuj próbuj!
„Oboje sobie przeszkadzamy” -
dorota1 wrote:Dwa ale słabej jakości...[/QUOTE
Mi najlepsze nie przezyły mrożenie lub nie zapoczątkowaly ciąży. Zostały najgorsze ale jeden doszedł nawet do blastki. Teraz miałam 5 transfer i zostanie mi tylko jeden. Powiem Ci że te najgorsze czasem są najlepsze. Przykładem jest Asia która teraz ,,puchnie,, Asiu - chyba dobrze pamiętam?Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Dorotka jeśli wszystko w porządku u Ciebie i czujesz sie na siłach to próbuj. Ale może weź jeden zarodek. Nie wiem ile w tym prawdy jeden może lepiej sie wchłonąć. Chociaż moja dr. Ostatnio mówiła ze nie ma to nic do rzeczy. A może spytaj dr. na wizycie czy nie lepiej zrobić histerii żeby zobaczyć czy wszystko tam w porządku. Po histerce dobrze sie wchłania zarodek. Nie wiem ja bym zapytała dla pewności.
-
Histeroskopie miałam przed pierwszym transferem, i dr. twierdzi że nie ma sensu. Bo wszystko jak najlepiej.
A zarodki oby dwa są razem zamrożone więc nie mam wyboru....
Ma któraś z was mutacjęMTHFR? W Novum dają 5ml kwasu foliowego. Czy to nie wręcz szkoszi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 13:24
-
Wiec jak nic nie przeszkadza to możesz próbować. Tylko psychicznie czy chcesz teraz czy jesteś gotowa to od Ciebie zależy czy czujesz sie na siłach. A zarodki nawet jak są dwa mrożone to można wziąć jeden a drugi do obserwacji i ponownie mrożą. Przemysł na spokojnie Dorotka i powodzenia.