NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat_88 wrote:Emka ciesze się, że wszystko ok!
Czy były wskazania do podania dwóch zarodków, czy mogłaś sama o tym zdecydować? -
Staraczka26 wrote:Kiedy teraz wizyta? Jakieś leki?
Z leków biorę:
Lutinus 3xl
Luteine 3x2
Estrofem 2x2
Nospa 3x1
Rutinoscorbin 3x1
Mama dha Premium plus 2x1 -
nick nieaktualny
-
dorota1 wrote:Dziewczyny właśnie odebrano mi nadzieję.Ani jeden z dwóch zarodków się nie przyjął. Beta<1
To mój trzeci nieudany transfer, nawert brak mi już łez....
Nie wiem co dalej robić.....
Chyba nie jest mi dane zostać mamą....
Tule mocno... -
dorota1 wrote:Dziewczyny właśnie odebrano mi nadzieję.Ani jeden z dwóch zarodków się nie przyjął. Beta<1
To mój trzeci nieudany transfer, nawert brak mi już łez....
Nie wiem co dalej robić.....
Chyba nie jest mi dane zostać mamą....
Kochana tak mi przykroTrzymaj się.
Masz jeszcze jakieś mrozaczki? -
Dorota1
Ja pierdziele! Nie ma sprawiedliwości. Dzisiaj widziałam kobiete, która kupowała wódkę nie do konca będąc trzeźwa. Na zewnatrz stał wózek i czekające dziecko na matkę. Wyszła ze sklepu zabrała dziecko i poszli. Jak tu być wierzącym...
Dorota ja nie wiem co napisac. Wiem co możesz czuc. Trzymaj sie i decyduj na kolejny transfer - tego jestem pewna. Próbuj próbuj próbuj!
„Oboje sobie przeszkadzamy” -
dorota1 wrote:Dwa ale słabej jakości...[/QUOTE
Mi najlepsze nie przezyły mrożenie lub nie zapoczątkowaly ciąży. Zostały najgorsze ale jeden doszedł nawet do blastki. Teraz miałam 5 transfer i zostanie mi tylko jeden. Powiem Ci że te najgorsze czasem są najlepsze. Przykładem jest Asia która teraz ,,puchnie,,Asiu - chyba dobrze pamiętam?
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Dorotka jeśli wszystko w porządku u Ciebie i czujesz sie na siłach to próbuj. Ale może weź jeden zarodek. Nie wiem ile w tym prawdy jeden może lepiej sie wchłonąć. Chociaż moja dr. Ostatnio mówiła ze nie ma to nic do rzeczy. A może spytaj dr. na wizycie czy nie lepiej zrobić histerii żeby zobaczyć czy wszystko tam w porządku. Po histerce dobrze sie wchłania zarodek. Nie wiem ja bym zapytała dla pewności.
-
Histeroskopie miałam przed pierwszym transferem, i dr. twierdzi że nie ma sensu. Bo wszystko jak najlepiej.
A zarodki oby dwa są razem zamrożone więc nie mam wyboru....
Ma któraś z was mutacjęMTHFR? W Novum dają 5ml kwasu foliowego. Czy to nie wręcz szkoszi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 13:24
-
Wiec jak nic nie przeszkadza to możesz próbować. Tylko psychicznie czy chcesz teraz czy jesteś gotowa to od Ciebie zależy czy czujesz sie na siłach. A zarodki nawet jak są dwa mrożone to można wziąć jeden a drugi do obserwacji i ponownie mrożą. Przemysł na spokojnie Dorotka i powodzenia.