NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
No i wszystko jasne, prawdą jest że człowiek uczy się całe życie
Asia_88 zaczynamy odliczanie w takim razie a kiedy masz pierwszą wizytę podglądową w takim razie?
Ja nie mam PCO, mam dość niskie AMH i dostałam na razie tylko Menopur 150 no zobaczymy jak to będzie.
Niki007- jak dobrze pamiętam to raz tylko konsultowałam się z nią telefonicznie bo mojej Pani dr. nie było ale nie jest pewna więc się nie wypowiem.Niki007 lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Pierwsza wizyta ma być 7dc, czyli po trzech zastrzykach (5,6 i 7 dc). Czyli pewnie środa za tydzień A Ty jak?
Ja mam się zjawić w 6dc więc pewnie w czwartek lub w piątek strasznie mi się dłuży
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie, mam wziąć pierwszą tabletkę encortomu w 1dc a jeśli @ pojawi się w południe lub popołudniu to nic się nie stanie jak zacznę od 2/dc?
-
Obiecałąm więc pisze
Beta 66,72
Progesteron 51,50
Chyba się udało ..AniaT, lady_pink, Asia_88, Karo85, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
dalej w to nie wierze i mam nadzieje ze beta bedzie rosła
AniaT ja nie miałam IVF tylko IUI AID - to było nasze drugie podejscie .. corobiłam .. jadłam od IUI ananasa dziennie jeden plaster , magnez i doraznie nospe .. nie robiłam nic nawyczajengo dodatkowo od piatku jestem w ciglym stresie i duzy wysilek mi towarzyszy pozniewaz maz mial wypadek i od piateku jestem na 10 biegu a ze maz ma dwie nogi w gipsiew tym jendna cała od pahwin po paluszki to robie tez za pielegniarke
progesteronu brałam tylko zalecona 1 tabletke duphastonuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 20:17
-
Asia_88 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was brała 1/2 tabletki Encortonu? Ja mam brać rano jedną i w południe pół, ale tabletki sa malutkie i przy próbie przekrojenia ich np nożem rozsypują się Macie jakieś pomysły/doświadczenia?
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 super wieści, tyle się wyczekałaś żeby podejść do tej drugiej inseminacji i właśnie zostało Ci to wynagrodzenie Gratuluję
Lady_Pink abty kiedy masz testować?
Nie wiedziałam że w aptece można kupić specjalne przecinaki do tabletek ja zawsze mam z tym problem kiedy tabletki nie mają kreseczki do złamania
-
milka87 wrote:Nie wiedziałam że w aptece można kupić specjalne przecinaki do tabletek ja zawsze mam z tym problem kiedy tabletki nie mają kreseczki do złamania
Też nie wiedziałam i tez sie meczyłam,dopóki tego nie odkryłam . Można przeciąć tym małe ale też duże tabletki. Fachowo na opakowaniu,bynajmniej tym co ja mam jest napisane przecinacz do tabletek.