NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Japonka wspaniale! To teraz tylko ciesz się ciążą i nie martw na zapas gratuluję z całego serca
japonka lubi tę wiadomość
-
Łatwo powiedzieć się nie martw, znacie mnie wczoraj super a dzisiaj mam schizę bo na ból głowy i karku wczoraj wieczorem się posmarowałam maścią z mentolem (żeby tabletki nie brać...) a dzisiaj oczywiście wyczytałam że w ciąży nie wolno jak to jest że laski piją, palą i mają zdrowe dzieci a teraz jak cokolwiek będzie nie tak to będę się zastanawiać czy to przez to. Oczywiście jak byłam chora po transferze to też była codziennie w użyciu ech.
-
japonka wrote:Łatwo powiedzieć się nie martw, znacie mnie wczoraj super a dzisiaj mam schizę bo na ból głowy i karku wczoraj wieczorem się posmarowałam maścią z mentolem (żeby tabletki nie brać...) a dzisiaj oczywiście wyczytałam że w ciąży nie wolno jak to jest że laski piją, palą i mają zdrowe dzieci a teraz jak cokolwiek będzie nie tak to będę się zastanawiać czy to przez to. Oczywiście jak byłam chora po transferze to też była codziennie w użyciu ech.
A to nie są bóle napięciowe? Zwłaszcza że mówisz też o karku ... Mi bardzo pomogły masaże u fizjoterapeuty zwłaszcza tego regionu obręczy barkowej, szyi, plus masaż głowy. Dzięki temu nie musiałam brać żadnych leków przeciwbólowych...ja: MTHFR A1298C homozygota, PAI-1 4G heterozygota, KIR Bx
on: FDNA 5%, HBA 87%, HLA-C 12,15 (C1/C2) -
Jest szansa bo byłam już w poradni bólu pleców, dostałam ćwiczenia i się bardzo poprawiło. Ale wczoraj siedziałam pod nawiewem w pracy więc to pewnie to. Napisałam do mojej doktor, pewnie myśli że jestem wariatem ale napisała że nie zaszkodzi, ufff. Maść oddaję mężowi
Megi13, ef36, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
japonka wrote:Jest szansa bo byłam już w poradni bólu pleców, dostałam ćwiczenia i się bardzo poprawiło. Ale wczoraj siedziałam pod nawiewem w pracy więc to pewnie to. Napisałam do mojej doktor, pewnie myśli że jestem wariatem ale napisała że nie zaszkodzi, ufff. Maść oddaję mężowi
-
Bella93 wrote:Suwaczek bomba ♡
karolcia35, Bella93, Megi13, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Japonka super wieści .
A ja już żegnam się z Novum i wszystkim którym się udało trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenia.
Pozostałym dziewczyną życzę dużo wytrwałości w dalszej walce .japonka, Bella93 lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Japonka super wieści .
A ja już żegnam się z Novum i wszystkim którym się udało trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenia.
Pozostałym dziewczyną życzę dużo wytrwałości w dalszej walce .
Emka29 przykro mi, mam nadzieję że wogóle nie rezygnujedz tylko wdrażasz plan B. Trzymam za to kciuki. Powodzenia. -
Ewi28 wrote:Blastka mozesz mi napisac czemu u was stosuja macs?
Teraz M ma już lepsze wyniki bo 26% po suplementacji jaką zastosowaliśmy i eliminacji szkodliwych dla zdrowia rzeczy
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Japonka czad!!!
Dziewczyny mam do oddania za coś miłego dla mojej małej Mozzarelli całe opakowanie Lutinusa. Jak któraś zainteresowana zapraszam na priv
PS. Mówimy na małą Mozzarella i boje się, że po porodzie też tak będę mówić, aż zacznie myślec że tak ma na imię!
A imię już wybraliśmy. Będzie Matylda 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 10:50
Blastka, Niki2803, magda_31 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Blastka wrote:Przed pierwszym in vitro lekarz zlecił fragmentację DNA i wyszło 35%. Zupełnie się nie spodziewaliśmy bo ogólne badanie nasienia do tej pory było dobre i aż 7 razy podchodziliśmy do IUI. Z tego co lekarz tłumaczył z takimi wynikami mieliśmy 1-2% szans na zajście w ciążę naturalnie czy z IUI. Dowiedzieliśmy się że jest możliwość skorzystania z MACS, lekarz oczywiście też doradzał przy naszych wynikach nasienia.
Teraz M ma już lepsze wyniki bo 26% po suplementacji jaką zastosowaliśmy i eliminacji szkodliwych dla zdrowia rzeczy -
Bobby29 wrote:Japonka czad!!!
Dziewczyny mam do oddania za coś miłego dla mojej małej Mozzarelli całe opakowanie Lutinusa. Jak któraś zainteresowana zapraszam na priv
PS. Mówimy na małą Mozzarella i boje się, że po porodzie też tak będę mówić, aż zacznie myślec że tak ma na imię!
A imię już wybraliśmy. Będzie Matylda 🥰Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Bobby29 wrote:Japonka czad!!!
A imię już wybraliśmy. Będzie Matylda 🥰Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Blastka napisałam wiadomość♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Blastka wrote:Emka29 przykro mi, mam nadzieję że wogóle nie rezygnujedz tylko wdrażasz plan B. Trzymam za to kciuki. Powodzenia.
Także jak powie, że wszystko ok to ruszamy dalej .
Blastka, Niki2803, magda_31 lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Tak mamy plan B. W poniedziałek mam wizytę w Invimed w sprawie komórki dawczyni.
Także jak powie, że wszystko ok to ruszamy dalej .emka29 lubi tę wiadomość