NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
tuonela wrote:Bardzo mi przykro ale raczej nici z tego:( ja przy pierwszym mialam 0 a przy drugim 10 i ciaza biochemiczna...transfer blastek bety w 8 dpt
-
Dziewczyny od dwóch cykli próbuje podejść do crio ale nie mogę pozbyć się bakterii coli które wciąż wychodzą w posiewach. Brałam Augumentin a potem Zinnat. Czy któraś z Was miała ten problem? Po dzisiejszej rozmowie tel z moim lekarzem z kliniki powiedziała mi że mam iść do urologa, czy on mi pomoże ☹
-
Niki2803 wrote:Dziewczyny od dwóch cykli próbuje podejść do crio ale nie mogę pozbyć się bakterii coli które wciąż wychodzą w posiewach. Brałam Augumentin a potem Zinnat. Czy któraś z Was miała ten problem? Po dzisiejszej rozmowie tel z moim lekarzem z kliniki powiedziała mi że mam iść do urologa, czy on mi pomoże ☹
Niki2803 lubi tę wiadomość
38 lat
Niedoczynność tarczycy po jodowaniu, IO
2015 CP,
2017 CP,
05.2018 IVF
Histeroskopia Novum - ok
Kariotypy - ok
2019 start Novum
Maj 2019 transfer 2 zarodków czterokomorkowych CB crio
Wizyta w Katowicach Invimed.
Kir AA masa brakujących kirów implantacyjnych -
tuonela wrote:Ziuta witaj w moim klubie ciagle cos...a zostal nam ostatni mrozaczek
Cykle mi szaleją po listopadowej stymulacji. Do tego zlapalam bakterie z którą walczylam dwa cykle. Co z tego że mamy trzy zarodki jak ciężko jest podejść do transferu?
Japonka jak po wizycie? 😃 -
nick nieaktualny
-
Basia-Basia wrote:Proponuję szczepionke urovaxom , ona jest w tabletkach. Poznałam się tego świństwa szczepionka i antybiotykiem. Konsultacja urologiczna wskazana
Basia-Basia lubi tę wiadomość
-
Niki2803 wrote:Bardzo dziękuję za odpowiedź. A od monentu leczenia jak długo trwało nim się tego pozbyłaś i jaki mniej wiecej był koszt? Bo chce jak najszybciej podejść do crio, za długo już to wszystko trwa.
Niki2803 lubi tę wiadomość
38 lat
Niedoczynność tarczycy po jodowaniu, IO
2015 CP,
2017 CP,
05.2018 IVF
Histeroskopia Novum - ok
Kariotypy - ok
2019 start Novum
Maj 2019 transfer 2 zarodków czterokomorkowych CB crio
Wizyta w Katowicach Invimed.
Kir AA masa brakujących kirów implantacyjnych -
Jestem, jestem. To mój bąbel, ma na pewno powyżej 4 cm ale co pomiar to wyszło inaczej bo chyba się obracał. Doktor Monika go próbowała trochę pooglądać i tak na oko nic niepokojacego nie widać ale wiecie jak jest, dopiero jak zobaczę za tydzień na lepszym sprzęcie to odetchnę. I wyniki genetyczne - jednak będziemy czekać 12 dni a nie 6 bo zarekomendowali nam rozszerzony test. Ps: bobek ma coś między nogami ale za wcześnie żeby mieć pewność, że to męskie coś
Aha, a ja mam kolejne 4 dni zwolnienia bo się na pierwszym zwolnieniu udało mi przeziębić jakoś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6f8cd89fd13.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 12:29
Bella93, Asiula86, Wiki03, Ziuta@ 35, ef36, Blastka, tuonela, Niki2803, Liolia, Basia-Basia, Asiulka84, Misia90, Aś2018 lubią tę wiadomość
-
Agacia221 wrote:Jestem zainteresowana
-
Dzwonili rano z kliniki, 3 komórek się zapłodniło, transfer w środę. Bardzo się stresuję.
Alstro38, Skittles, japonka, Niki2803, Basia-Basia lubią tę wiadomość
starania od ponad 3,5 roku, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, za dużo pęcherzyków, mutacja MTHFR, PAI - homo, endometrioza; nasienie i fagmentacja - super
1 ciąża biochemiczna - naturalna
3 IUI -
1 IVF - długi - 7 komórek - 5 zarodków
transfer 11.04 - 8dpt: beta 12,58; 12dpt: beta 145,3; 14dpt: beta 321; 18dpt: beta 1694 -
nick nieaktualny
-
japonka wrote:Jestem, jestem. To mój bąbel, ma na pewno powyżej 4 cm ale co pomiar to wyszło inaczej bo chyba się obracał. Doktor Monika go próbowała trochę pooglądać i tak na oko nic niepokojacego nie widać ale wiecie jak jest, dopiero jak zobaczę za tydzień na lepszym sprzęcie to odetchnę. I wyniki genetyczne - jednak będziemy czekać 12 dni a nie 6 bo zarekomendowali nam rozszerzony test. Ps: bobek ma coś między nogami ale za wcześnie żeby mieć pewność, że to męskie coś
Aha, a ja mam kolejne 4 dni zwolnienia bo się na pierwszym zwolnieniu udało mi przeziębić jakoś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6f8cd89fd13.jpg07.2018 amh 0,3, 36 lat, POF, MTHFR
07.2018 1 inf Invicta dl. protokół, 1 komórka, 1 zarodek (brak rozwoju po 2 dobie), brak transferu
11.2018 amh 0,86
12.2018 2 inf Novum na cyklu natur. lekko stymulowanym, 2 pecherzyki pekly przed punkcja
01.2019 3 inf Novum krótki protokół z antagonista, 2 komorki (1 komórka się nie zapłodniła, 2 komórka źle się podzieliła), brak zarodka
02.2019 ciaza naturalna - 11.2019 Synek 😍 -
Japonka jeszcze jedno pytanie ile kosztuje ten test sanco plus? Rozumiem ze robisz w N...
07.2018 amh 0,3, 36 lat, POF, MTHFR
07.2018 1 inf Invicta dl. protokół, 1 komórka, 1 zarodek (brak rozwoju po 2 dobie), brak transferu
11.2018 amh 0,86
12.2018 2 inf Novum na cyklu natur. lekko stymulowanym, 2 pecherzyki pekly przed punkcja
01.2019 3 inf Novum krótki protokół z antagonista, 2 komorki (1 komórka się nie zapłodniła, 2 komórka źle się podzieliła), brak zarodka
02.2019 ciaza naturalna - 11.2019 Synek 😍