NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochane. Jutro powtórzę. Boję się mega bo testy sikane pokazują slabiutka II kreskę... boję się że mała ta beta ale też wierzę że będzie rosnąć oby do jutra06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Karo trzymam kciuki
dla reszty przesyłam wiruski i ciągle kibicujelady_pink, Asia_88 lubią tę wiadomość
-
Hej
Dzięki, że jeszcze o mnie pamiętacie! To b.miłe
U nas już lepiej. Po 5 tyg. wyszłam ze szpitala. Dziś 13tc3d, Dzidziuś ma 7.62cm a po krwiaku zostały resztki. Kilka dni i zniknie całkowicie. Mój dzielny Bobas z nim wygrał! Strasznie się cieszę i czuję ogromną ulgę...mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie dobrze ❤
Milka a jak u Ciebie???
Karo kciuki za bete
Asiu i za Twoje mrozaczki rowniez!
Sciakamproblemik, Asia_88, Marti2015 lubią tę wiadomość
-
Niki świetne wieści, pamiętam jak pisalas że lekarze nie dawali zbyt dużo nadziei a tu proszę, nasze maluszki to porostu siłacze w końcu zostały wybrane jako te najlepsze u mnie też już znacznie lepiej, caly czas poleguje ale na ostatniej wizycie krwiak był już bardzo malutki więc idziemy ku dobremu. A powiedz mi czy teraz będąc już w domu możesz normalnie funkcjonować czy nadsl musisz leżeć? Strasznie się cieszę razem z Tobą
Asiu daj znać po wizycie, czy będziesz miała wyznaczony już termin crio?
-
milka87 wrote:Niki świetne wieści, pamiętam jak pisalas że lekarze nie dawali zbyt dużo nadziei a tu proszę, nasze maluszki to porostu siłacze w końcu zostały wybrane jako te najlepsze u mnie też już znacznie lepiej, caly czas poleguje ale na ostatniej wizycie krwiak był już bardzo malutki więc idziemy ku dobremu. A powiedz mi czy teraz będąc już w domu możesz normalnie funkcjonować czy nadsl musisz leżeć? Strasznie się cieszę razem z Tobą
Asiu daj znać po wizycie, czy będziesz miała wyznaczony już termin crio?
Wychodząc ze szpitala krwiak mial jeszcze ponad 2.5cm na 2cm więc cały czas leżałam. Wstawałam, jak w szpitalu, tylko do toalety. W środę byłam u lekarza na kontroli i powiedział, że krwiak jest już maleńki. Zapytałam więc czy mogę wyjść na krótki spacer (2mies.siedziałam w murach) to powiedział, że jak najbardziej. Ale dopóki nie usłyszę, że krwiak zupełnie zniknął będę się bardzo oszczędzać. Głównie leżę, nie dzwigam, nie gotuję. Myślę, że jeszcze z tydzień to potrwa
-
Nooo widzę same pozytywne wiadomości
NIki na pewno szybko juz się wchłonie
my też po kontrlnej wizycie maluch ma sie dobrze 158 ud na min kręgosłup piekny, lozysko ok, szyjka git
Mam zrobic afp plus posiew moczu zeby wykluczyć bakterie powodującą wczesny poród moja dr od małego incydentu juz serio jest przewrażliwiona chyba bardziej niż ja
Asia trzymam kciuki za transfer na pewno się odbędzie i bedzie co transferowac
Karo co u Ciebie ??Niki007, Asia_88, problemik lubią tę wiadomość