X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Nucleox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!! Słyszałyście coś o tym nowym preparacie Nucleox? Mąż brał fertilmen plus ale lekarz kazał zmienić na ten. Jakieś opinie?

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mój mąż dostał zalecenie od dr. z Novum.Wykupilismy i zjadł prawie całe opakowanie.
    Nie mam opinii, dziewczyny na pewnej grupie pisały że skład szału nie robi. Obecnie mój bierze fertilman plus i Lek Clostilbegyt:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia 70 wrote:
    Hej
    Mój mąż dostał zalecenie od dr. z Novum.Wykupilismy i zjadł prawie całe opakowanie.
    Nie mam opinii, dziewczyny na pewnej grupie pisały że skład szału nie robi. Obecnie mój bierze fertilman plus i Lek Clostilbegyt:)
    A jak efekty po fertilu?

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    badania dopiero w marcu będą. Proces spermatogenezy trwa 74 dni:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mój narzeczony też dostał clostilbegyt i nucleox, ale niestety musiał clostil odstawić gdyż miał po nim problemy ze wzwodem (po odstawieniu ustąpiły). Czy któryś z Waszych mężów też tak miał?
    Teraz mamy jedynie zdrową dietę (szczególnie orzechy są w nią włączone). Czekamy na konsultacje u lekarza.
    Czytałam o fertilman plus same dobre rzeczy - nucleox natomiast został nam polecony przez lekarza z Novum, a jest to dość nowy lek więc mało jest o nim opinii.
    Nucleox również lekarz kazał odstawić (nie wiem czemu).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ