X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Nucleox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!! Słyszałyście coś o tym nowym preparacie Nucleox? Mąż brał fertilmen plus ale lekarz kazał zmienić na ten. Jakieś opinie?

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mój mąż dostał zalecenie od dr. z Novum.Wykupilismy i zjadł prawie całe opakowanie.
    Nie mam opinii, dziewczyny na pewnej grupie pisały że skład szału nie robi. Obecnie mój bierze fertilman plus i Lek Clostilbegyt:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia 70 wrote:
    Hej
    Mój mąż dostał zalecenie od dr. z Novum.Wykupilismy i zjadł prawie całe opakowanie.
    Nie mam opinii, dziewczyny na pewnej grupie pisały że skład szału nie robi. Obecnie mój bierze fertilman plus i Lek Clostilbegyt:)
    A jak efekty po fertilu?

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    badania dopiero w marcu będą. Proces spermatogenezy trwa 74 dni:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mój narzeczony też dostał clostilbegyt i nucleox, ale niestety musiał clostil odstawić gdyż miał po nim problemy ze wzwodem (po odstawieniu ustąpiły). Czy któryś z Waszych mężów też tak miał?
    Teraz mamy jedynie zdrową dietę (szczególnie orzechy są w nią włączone). Czekamy na konsultacje u lekarza.
    Czytałam o fertilman plus same dobre rzeczy - nucleox natomiast został nam polecony przez lekarza z Novum, a jest to dość nowy lek więc mało jest o nim opinii.
    Nucleox również lekarz kazał odstawić (nie wiem czemu).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ