X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną OBJAWY PO TRANSFERZE
Odpowiedz

OBJAWY PO TRANSFERZE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Moniamonia89 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś mam 3dpt transferze. Od wczoraj bole krzyza a dziś to już bol ciągły plecow nad pośladkami i bole jajnikow. Martwię się bo to mój ostatni zarodek. Kto miał podobne objawy i z jakim finałem?

• The_sleeping_beauty Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 i 3 dpt miałam silne bóle jak miesiączkowe, na tyle mocne, ze brałam nospe.
    PrY wcześniejszych transferach zero bólu.
    Transfer poki co udany

age.png
  • Kasia_87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniamonia89 wrote:
    Dziewczyny dziś mam 3dpt transferze. Od wczoraj bole krzyza a dziś to już bol ciągły plecow nad pośladkami i bole jajnikow. Martwię się bo to mój ostatni zarodek. Kto miał podobne objawy i z jakim finałem?
    W kwestii bolu nad posladkami i ciagniecia plecow- tez to mialam, ale przed transferem i lekarz kazal wykupic Aspargin- przeszlo jak reka odjal:)

• Kasia_87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis 6dpt 5 dniowej blastocysty i sprawa wyglada tak, ze 2 i 3 dzien silne bole jak na miesiaczke, teraz juz lepiej, cos pobolewa, ale to na tyle. Chyba nie wytrzymam i jutro pojde testowac…

Krakowska lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ