X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną OBJAWY PO TRANSFERZE
Odpowiedz

OBJAWY PO TRANSFERZE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Moniamonia89 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś mam 3dpt transferze. Od wczoraj bole krzyza a dziś to już bol ciągły plecow nad pośladkami i bole jajnikow. Martwię się bo to mój ostatni zarodek. Kto miał podobne objawy i z jakim finałem?

• The_sleeping_beauty Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 i 3 dpt miałam silne bóle jak miesiączkowe, na tyle mocne, ze brałam nospe.
    PrY wcześniejszych transferach zero bólu.
    Transfer poki co udany

age.png
  • Kasia_87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniamonia89 wrote:
    Dziewczyny dziś mam 3dpt transferze. Od wczoraj bole krzyza a dziś to już bol ciągły plecow nad pośladkami i bole jajnikow. Martwię się bo to mój ostatni zarodek. Kto miał podobne objawy i z jakim finałem?
    W kwestii bolu nad posladkami i ciagniecia plecow- tez to mialam, ale przed transferem i lekarz kazal wykupic Aspargin- przeszlo jak reka odjal:)

• Kasia_87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2023, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis 6dpt 5 dniowej blastocysty i sprawa wyglada tak, ze 2 i 3 dzien silne bole jak na miesiaczke, teraz juz lepiej, cos pobolewa, ale to na tyle. Chyba nie wytrzymam i jutro pojde testowac…

Krakowska lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ