X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Oddam Cyclogest i Duphaston
Odpowiedz

Oddam Cyclogest i Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jane789 Autorytet

Wysłany: 1 października, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem staraczką z 2021 roku oraz obecnie (udany powrót po rodzeństwo w styczniu 2024).

Robiłam przegląd leków i zostały mi: 2 opakowania Duphastonu z terminem do 2028 roku oraz 1 opanowanie Cyclogestu 400mg z terminem do maja 2027 roku.

Czy któraś z Was jest chętna? Oddam🙂
    Mogę wysłać paczkomatem.

Jedyny warunek to wysyłka najpóźniej jutro, bo w czwartek już idę do szpitala🙏

Pozdrawiam wszystkie starające się🫶🫶🫶

• przyszłamama96 Ekspertka

Wysłany: 1 października, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jane789 wrote:
    Cześć! Jestem staraczką z 2021 roku oraz obecnie (udany powrót po rodzeństwo w styczniu 2024).

Robiłam przegląd leków i zostały mi: 2 opakowania Duphastonu z terminem do 2028 roku oraz 1 opanowanie Cyclogestu 400mg z terminem do maja 2027 roku.

Mogę wysłać paczkomatem.

Hej, jestem chętna;)

Mój nr tel 605 731 012

• Fuksjowa Nowa

Wysłany: 1 października, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jane789 wrote:

Mogę wysłać paczkomatem.

Hej.
    Czy cyclogest nadal aktualny?
    Jest pilna potrzeba.

• jane789 Autorytet

Wysłany: 1 października, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przykro mi, ale już paczka wysłana.

Cieszę się, że mogłam pomóc choć jednej, a całej reszcie życzę powodzenia w staraniach 🫶

• Walczakkar Nowa

Wysłany: 3 października, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy duphaston aktualny

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ