X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Oddam Prolutex
Odpowiedz

Oddam Prolutex

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2021, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny mam 4 fiolki Prolutex na oddanie termin do 11.2021r. Może którejś się przyda :) cena - koszt wysyłki.

• kwiatkibratki Ekspertka

Wysłany: 9 października 2021, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Witam. Dziewczyny mam 4 fiolki Prolutex na oddanie termin do 11.2021r. Może którejś się przyda :) cena - koszt wysyłki.

Poproszę ❤️ Wysłałam zaproszenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2022, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 1 op. Prolutexu 25 mg, 7 fiołek. Ważne do kwietnia 2022.

Emzet92 lubi tę wiadomość

• Emzet92 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2022, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panizajączkowa wrote:
    Mam 1 op. Prolutexu 25 mg, 7 fiołek. Ważne do kwietnia 2022.
    Napisalam priv

Trudna droga IVF
    01.2021 ❄❄
    03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
    08.2021 FET :(
    11.2021 ❄❄❄
    11.2021 ET :(
    01.2022 FET 3BB,1BB🎉
    09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
    11. 2023 - SZOK, naturalny cud
    07.2024 Sz. 3885g

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ